thanous18
Περιβόητο μέλος
και τι δουλεια ειχε στης κυρας-Μαρικας?? Γιωργο πηγες να την αποπλανησεις??ο κυριος γιωργος την εκανε τη ζημια σιγουρα...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί ότι μ*****α γίνεται πρέπει να την φορτώνομαι εγώ και να μου καταλογίζεται ανυπόστατα πράγματα ? :fss: :fss:και τι δουλεια ειχε στης κυρας-Μαρικας?? Γιωργο πηγες να την αποπλανησεις??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
καποιο λακο εχει η φαβαΓιατί ότι μ*****α γίνεται πρέπει να την φορτώνομαι εγώ και να μου καταλογίζεται ανυπόστατα πράγματα ? :fss: :fss:
Μελιώ
Δραστήριο μέλος
Ουφ ! ουφ !
Μία νέα κλίκα δρα στην πόλη, και κλέβει αυτοκίνητα που οδηγούν αποκλειστικά
γυναίκες!!
Συμβαίνει κυρίως στα φανάρια.
Αυτοί οι τύποι πλησιάζουν το αυτοκίνητο
με την πρόφαση ότι καθαρίζουν παράθυρα, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την
γυναίκα οδηγό και να τις κλέψουν το αυτοκίνητο.
Συνέβη ήδη σε εμένα 3 φορές
την Πέμπτη
και 5 φορές το Σάββατο…
........................................
............................................
..............................
...Αλλά δεν κατάφερα να τους βρω και την Κυριακή!!!
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
παντα θα σε μπλεκω...!!!
Darkness
Περιβόητο μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
ωχου πια... στο δγιάολο αυτού του είδους τα πρέπει!
και αν ήμασταν αληθινοί φίλοι, ή υπήρχε περίπτωση να γίνουμε (λέμε τώρα), δεν θα συνέβαινε επειδή έχουμε ο ένας την εικονίτσα του άλλου στο φεισμπουκ! ελεος :S
πς. έπεσε μαζικό ντιλιτ. ναι, έχω πήξει αυτό τον καιρό και δε θέλω να πιέζομαι με τίποτα- ούτε καν με τη σκέψη ότι πιέζομαι..
Σκέψη 2. καληνύχτα.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
καλυψακι, μια βλακεια ειναι το φεις, το πηρα γραμμη απο την αρχη και ποτε δεν εφτιαξα για τους λογους που πες παραπανω.
βασικα, δεν υπαρχει καν λογος να χει κανεις φειςμπουκ. το μονο καλο ειναι τα φραγκα που βγαζουν οι δημιουργοι του.
η μαζικη διαγραφη ειναι μαστ τελευταια απο το φεις, παιδια καιρος ηταν, ωρα για αληθινα χειροπιαστα πραματα!
ας σταματησουν οι αυταπατες!
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
αλλά σε dirty εκδοχή.
Σκέψη: Αυτό το καθάρισμα τζαμιών με στηθοζούπινγκ, γιατί να ιντριγκάρει τόσο?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Τι θέλω και βλέπω ρομάντζα;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Η ζωή είναι παράλογη. Είναι ατίθαση. Στη ζωή, οι αντιφάσεις δεν είναι συμπληρωματικές. Η ζωή δεν πιστεύει στον διχασμό του ''είτε αυτό/είτε εκείνο''. Η μέρα γίνεται νύχτα, η νύχτα γίνεται μέρα. Λείωνουν και γίνονται ένα...
τι εννοείς <<οι αντιφάσεις δεν είναι συμπληρωματικές>> ; Σπάω το κεφάλι μου εδώ και 2,5 λεπτά
"σε παρακαλω μη με ενοχλεις." μου ειχε πει καποτε..
Αχ , θυμήθηκα τα νιάτα μου και κάτι ωραία αναζωγονητικά μεθύσια : πόσες φορές είχα συνομιλήσει με πόρτες δωματίων σε ξενοδοχείο μέχρι να βρω την σωστή πόρτα
πρεπει επιτελους να μαθω να μην λεω οτι σκεφτομαι, να κανω ολιγον τη χαζη , να κανω οτι δεν γνωριζω πραγματα που αφορουν τη χωρα τον πλανητη , να αρχισω και γω να ασχολουμαι μονο με νυχια και μαλια
τι θες τη δυναμικοτητα σ'ενα κοσμο που αρεσκεται στα γλυκα και φαινομενικα χαζα?
μα για να ξεχωρίζεις βέβαια , άκου ερώτηση
π.σ. σκέψη : κορπς ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;
π.σ.2 ;
roseberry
Διάσημο μέλος
evooni
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
γύρισε ο Φάλκον.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.