wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ιιιι τωρα το ειδα....! (μπορουσες να πεις και Χαλκιδα, γιου νοου)
Τι γραφεις ωρε?!
Ποτε θες να σε μπουφλισω?!
Kαλή χρυσή η Εύβοια, αλλά η Χαλκίδα δεεεεεεεν..
Ζήτημα να είδα 3-4 όμορφες κοπέλες και άλλα τόσα σερνικά.
Για να κάτσουμε δε να πιούμε έναν καφέ είδαμε και πάθαμε! Είχαν όλες οι καφετέριες την ΙΔΙΑ διακόσμηση, την ίδια κυριλοκατάσταση.. που καταλήξαμε να πίνουμε καφέ σε ένα καφενείο με τρομερή θέα! Οι παππούδες δε μας ενόχλησαν καθόλου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Kιτς η sweet home χαλκιδίτσα;Tσου.
Από την τελευταία μου επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Εύβοιας
Γιατί το λες αυτό;
Neraida
Επιφανές μέλος
Kαλή χρυσή η Εύβοια, αλλά η Χαλκίδα δεεεεεεεν..
Ζήτημα να είδα 3-4 όμορφες κοπέλες και άλλα τόσα σερνικά.
Για να κάτσουμε δε να πιούμε έναν καφέ είδαμε και πάθαμε! Είχαν όλες οι καφετέριες την ΙΔΙΑ διακόσμηση, την ίδια κυριλοκατάσταση.. που καταλήξαμε να πίνουμε καφέ σε ένα καφενείο με τρομερή θέα! Οι παππούδες δε μας ενόχλησαν καθόλου
Γουελ, η αληθεια ειναι οτι παιζει πολυ κυριλοκατασταση γενικα και τρελλο ψωνιο, αλλα διαφωνω στο θεμα κιτς...Απεναντιας, εχει κατα κυριο λογο ομορφες και περιποιημενες κοπελες, αλλα ιδιαιτερα ασχημους ανδρες...που ομως δεν εχει να κανει με το θεμα "κιτς"...
Βεβαια, δεν καταλαβαινω πως μπορει να σας ενοχλησε η οποια διακοσμηση, αφου προφανως θα καθοσασταν καπου εξω με θεα τον Ευβοικο και την παλαια γεφυρα, εαν μιλας βεβαια για το πλακοστρωτο στην παραλια...
Αν και θα επρεπε να πατε στην καφετερια που ειναι στο ενετικο καστρο της Χαλκιδας με απιστευτη θεα...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Γουελ, η αληθεια ειναι οτι παιζει πολυ κυριλοκατασταση γενικα και τρελλο ψωνιο, αλλα διαφωνω στο θεμα κιτς...Απεναντιας, εχει κατα κυριο λογο ομορφες και περιποιημενες κοπελες, αλλα ιδιαιτερα ασχημους ανδρες...που ομως δεν εχει να κανει με το θεμα "κιτς"...
Βεβαια, δεν καταλαβαινω πως μπορει να σας ενοχλησε η οποια διακοσμηση, αφου προφανως θα καθοσασταν καπου εξω με θεα τον Ευβοικο και την παλαια γεφυρα, εαν μιλας βεβαια για το πλακοστρωτο στην παραλια...
Αν και θα επρεπε να πατε στην καφετερια που ειναι στο ενετικο καστρο της Χαλκιδας με απιστευτη θεα...
Ναι περιποιημένες ήταν όλες!
Το πρόβλημα είναι ότι παραήταν περιποιημένες
Neraida
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Μα καλά, πως περιμένουν να μάθουμε όλο αυτό το χαμό εγγραφών;;;
Μου βάζεις ένα σκληρό δίσκο στο κεφάλι με ένα πρόγραμμα Accounting μέσα; Έτσι ναι, ζήτα μου παπάδες και στα κάνω όλα. Γιατί αντ' αυτού με υποχρεώνεις να τα θυμάμαι απέξω και να τα κάνω με το χεράκι;
Κοντεύω να πεθάνω πάνω από ένα γραφείο για ένα μάθημα-χάος....
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
τούτη η στενοχώρια,
στο δρόμο να 'χουνε γιορτή
κι εμείς να ζούμε χώρια...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Διαβάζω από νωρίς τα ξημερώματα ασταμάτητα κι ακόμα να βγάλω άκρη με τη Λογιστική. Πιό αργά κι από την καθυστέρηση πάω.
Μα καλά, πως περιμένουν να μάθουμε όλο αυτό το χαμό εγγραφών;;;
Μου βάζεις ένα σκληρό δίσκο στο κεφάλι με ένα πρόγραμμα Accounting μέσα; Έτσι ναι, ζήτα μου παπάδες και στα κάνω όλα. Γιατί αντ' αυτού με υποχρεώνεις να τα θυμάμαι απέξω και να τα κάνω με το χεράκι;
Κοντεύω να πεθάνω πάνω από ένα γραφείο για ένα μάθημα-χάος....
Κουράγιο, φίλε μου, αλλά όχι και χάος η Λογιστική! Πάντως σου εύχομαι το καλυτερώτερο!
Nininaou
Διάσημο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Μπίου βρε σου λέω.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μες στην μπιχλα ειναι η οθονη μου ρε γαμωτεν.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκεψη: Θελω ή δεν θελω?
Απαντηση: Και θελω και δεν θελω..
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
θα μου πεις απόψε
τα μυστήρια κόψε , φτάνει ως εδώ
(στο σημείο αυτό σκίζω το πουκάμισο μου , τι κρίμα να μην έχω γουέμπ κάμερα)
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα παραμύθια μέσα τους πεθαίνουν, όπως βαθειά μου πέθανες και εσύ
Αν η καρδιά μου θέλει την μορφή σου ,με το μυαλό μου εγώ θα ταʼαρνηθώ,
αν η ψυχή μου αυτοκτονεί μαζί σου, το σώμα μου θα αποχωριστώ
Τα λόγια μας μένουν φωνές που πεθαίνουν, τα μάτια μας κλαίνε πριν ναʼναι αργά
και πες μου αλήθεια αν είναι συνήθεια που όπου και ναʼμαι νιώθω μακριά
Σαν αντικρύσω το χαμογελό σου νιώθω το μέσα μου να αιμορραγεί,
τι κι αν πεθαίνω μέσα στο μυαλό σου για μένα θα ʽσαι πάντα μουσική
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί τα θέλω γίνονταν καημός,
στο τέλος όμως ίσως να προλάβω να μʼ αγαπήσω πριν βρεθώ νεκρός
Και ίσως φοβάμαι πως μπορώ χωρίς εσένα να ζήσω..
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ πάλι....πρέπει να σκεφτώ ξανά τις πανελλήνιες σε λίγο καιρό...πωωω
Ω, έλα στην παρέα μας.
ον: Σκέφτομαι πως έχω ένα καταπληκτικό βιβλίο και κάθεται και με κοιτάει..γκρρ..ντροπή μου.Έπρεπε ήδη να το είχα αρχίσει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.