tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω πως επειδη ειναι εταιρια παροχης υπηρεσιων, υποχρεουσαι να πληρωνεις σε καθε λογαριασμο προκαταβολικα τους δυο επομενους μηνες. Μην αγχωνεσαι ο πρωτος λογαριασμος παντα ειναι φουσκωμενος..
Παντως χωρις προθεση διαφημισης or sth, βαλαμε forthnet απο τα χριστουγεννα, και με 40 ευρω το μηνα συνδυαζεις internet 24/7, δωρεαν σταθερες εθνικες, υπεραστικες και διεθνεις (απεριοριστα!) και μια ωρα καθε μηνα σε κινητα... και εχει βολεψει αρκετα. Απλως πρεπει να εχεις θυρες στην περιοχη που μενεις αλλιως εχω ακουσει πως η forthnet κανει disconnect συνεχεια...
Δηλαδή η φόρθνετ και η οντέλεκομς και η χολ και η σολ κλπ κλπ κλπ δεν είναι εταιρείες παροχής υπηρεσιών;
Όχι, δε νομίζω πως ισχύει αυτό. Άλλο η προκαταβολή κι άλλο τα τέλη που ανέφερε η kajira.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
[...]...η χαζη!
Αυτό που θαυμάζω στον άνθρωπο, είναι η αυτογνωσία....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλες αυτές οι εταιρείες που αναφέρατε είναι όντως εταιρείες παροχής υπηρεσιών και όντως ισχύει το
ότι προκαταβάλλεις τα τέλη του επόμενου διμήνου
για να καταλάβεις τις χρεώσεις στο λογαριασμό του ΟΤΕ, πρέπει να κοιτάξεις δίπλα από τις χρεώσεις
τις ημερομηνίες που αναφέρουν οι παρενθέσεις
έτσι θα καταλάβεις τι σε χρεώνουν και γιατί σου βγήκε "φουσκωμένος" αυτός ο λογαριασμός
αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια, στείλε μου πμ
ααα... και όχι !! δεν είμαι ΟΤΕτζού!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Άσχετο: Τι θα μπορούσε να στέλνει κάποιος με ταχυδρομείο χωρίς χρέωση σε κάποιον που εδώ και 9 σχεδόν μήνες δεν ζει; (νομίζω έχω μείνει πολύ μέσα και είδα πολύ supernatural.. )
tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τους πήρα τηλέφωνο.. αλλά ούτε η κοπέλα ήξερε ΑΚΡΙΒΩΣ να μου πει τι χρεώνουν Oύτε στο περίπου ήξερε εδώ που τα λέμε.. Διατηρώ μόνο μία μικρή επιφύλαξη επειδή είναι πρώτος λογαριαζμός και ίσως χρεώσανε και την αποστολή του Modem και κάνα περίεργο τέλος ενεργοποίησης (που ξεχάσανε να μου πούνε). Αλλιώς αλήθεια θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, πριν το connx πληρωνα 50? το δίμηνο! Ε να μπουν άλλα 50?, αφού ήθελα την ασφάλεια και σιγουριά του ΟΤΕ (η σταθερότητα ποικίλλει ανάλογα με την ώρα ), να πάμε στα 100?.. άμα ο επόμενος είναι πιο πολλά, ουαί κι αλοιμόνο τους!
Άσχετο: Τι θα μπορούσε να στέλνει κάποιος με ταχυδρομείο χωρίς χρέωση σε κάποιον που εδώ και 9 σχεδόν μήνες δεν ζει; (νομίζω έχω μείνει πολύ μέσα και είδα πολύ supernatural.. )
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν θα έμενα στα ίσως. Θα πήγαινα στο πιο κοντινό μου ΟΤΕσόπ ή Γερμανό και θα ζητούσα πλήρη ανάλυση και επεξήγηση. Αρνούμαι να πληρώσω χωρίς να ξέρω τι δίνω πού και γιατί. (Μην τους εμπιστεύεσαι τόσο πολύ).
4Άσχετο: πολλά! εμείς λαμβάνουμε αλληλογραφία και ευχετήριες κάρτες "δια την ονομαστική εορτή" χρόνια μετά το θάνατο του γονιού μου. Κι ενώ τους έχουμε ενημερώσει πως δεν ζει πια.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που θαυμάζω στον άνθρωπο, είναι η αυτογνωσία....
Γι'αυτο ταιριαζουμε βρε Valder.. τα ετερωνυμα ελκονται, αφου.
Guest 292010
Επισκέπτης
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Καλα το πρωτο ναι,αλλα ΕΙΔΙΚΑ το δευτερο καθε μερα.τον υπνο!
την τυχη μου την μαυρη!
Οπως και τωρα.
Εχμ.
Α.Και καποιον ακομα που δεν επρεπε να σκεφτομαι. :emm: :eyesup:
Έγώ θα ήθελα να μιλήσω για τα περίεργα πράγματα που σχεδόν κανείς δεν ξέρει αλλά έχει πέσει τόσο το επίπεδο που ξαφνικά τα μαθαίνουν όλοι.
Και χαίρονται να βλέπουν τον κόσμο να εξεφτελίζεται.
Xθες βαριόμουνα πολύ και μπήκα να δω καμία σειρά.
Τελικά αυτό που είδα ήταν αυτή η εκπομπή που όλοι λένε αλήθειες :P...
Δεν ξέρω πολλά για αυτή, όπως τι ώρα προβάλλεται, τι απήχηση έχει κτλ.
Πρόλαβα όμως να μάθω άλλα πράγματα>
Έμαθα τα πάντα για τη σεξουαλική ζωή μίας τύπισσας, για τις κακές σχέσεις με τους γονείς της, για τη σεξουαλική της κακοποίηση, για τις ερωτικές της βλέψεις απέναντι στην κολλητή της κοκ.
Όσο εγώ έβριζα για την κατάντια, αυτή έβγαζε κι άλλα σώψυχα στη φόρα, απαντώντας μάλιστα και σε πρόσθετες ερωτήσεις ακόμη πιο προσωπικές που της έκανε η στην εντέλεια βαμένη αυτόκλητη σωτήρας/παρουσιάστρια/κοινωνική λειτουργός κοιτώντας με συμπόνια στην κάμερα και λέγοντας μας με το βλέμμα της, «έλα κι εσύ στην εκπομπή μας να γίνεις ρεζίλι και δε θα χάσεις». Περιττό να πω ότι κατά τη διάρκεια αυτών μου των παρατηρήσεων, κάθε λεπτό που περνούσε η «διαγωνιζόμενη» κέρδιζε χίλια ευρώ.
Στο τέλος μάλιστα δήλωσε ότι «δυσκολέυτηκε αλλά τελικά τα κατάφερε».
Και σκεφτόμουνα, τι κατάφερε?
Και που δυσκολέυτηκε?
Της το ρώτησα κι όλας δυνατά, εκνευρισμένη, αλλά δε μου απάντησε.
Αναρωτήθηκα που είναι το ΕΡΣ και ποιος προστατεύει την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, τα ματάκια των παιδιών, την κατρακύλα που ξεκίνησε σε δρόμο με κλίση 80 μοιρών.
Θυμήθηκα τέλος κάτι που είχα διαβάσει γύρω στο 2000 στο περιοδικό μετρο, στα πρώτα τεύχη του, για τα αμερικάνικα ρηάλιτυ.
Για μία εκπομπή του jerryspringerθαρρώ, που κάποιος βγήκε στον αέρα, έβγαλε τα σώψυχα του, αναφέρθηκε σε κάποιον τρίτο εκθέτοντας γεγονότα της προσωπικής του ζωής. Ο τρίτος το είδε στην εκπομπή, τα πήρε και μετά από λίγο πήρε το όπλο του (τι, σου φαίνεται περίεργο που είχα όπλο?) και πήγε και το σκότωσε.
Όλο το αμέρικα συγκλονισμένο και αποφασισμένο... άλλαξε κανάλι για να δει ειδήσεις, φυσικά όχι για να ενημερωθεί, αλλά για να συνεχίστει το πατιρντί με απευθείας συνδέσεις στον τόπο του εγκλήματος και δηλώσεις οικείων και άσχετων οι οποίοι χαμογελούσαν λάγνα στην κάμερα.
Μηδέν αξιοπρέπεια ακόμη και σε περίπτωση θανάτου.
Ότι γίναμε λίγο αμέρικα το ήξερα (και για να μη με φάτε, μιλάω για τα αρνητικά της), αλλά τόσο...
ΤΥΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΡΙΤΤΩ
το κοψανε, τι λέτε για αυτο?
Isiliel
Επιφανές μέλος
moonlight
Διάσημο μέλος
το κοψανε αυτο αλλα ολα τα αλλα τα αισχη τα αφηνουν να μεταδιδονται.. ολο βλακωδεις εκπομπες... να δουμε που θα παει ολο αυτο...
Franco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dimitroula!
Νεοφερμένος
τν κακια μ αυτη συνηθεια να διαβαζω βραδυ κ παντα τελευταια στιγμη...!
αχ....!τν υλη τς χημειας π δν μ βγαινει μ τπτ μεχρι το πρωι!!!!
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
έχουμε να πούμε ότι το κόψανε αφού τελείωσε...Στην ελλάδα τελικά υπάρχει δικαιοσύνη απλά την βρίσκεις μεταθάνατοντο κοψανε, τι λέτε για αυτο?
moonlight
Διάσημο μέλος
αμα ειναι να την βρω εκει που ολοι θα την παθουμε και θα μπουμε μες τα καζανια να το βρασω... εδω θελω δικαιοσυνη ΕΔΩ
chris_90
Διάσημο μέλος
Τα νευρα μουυυυυυυυυ.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.