borat
Επιφανές μέλος
Σκέψεις...
Μαμ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μακάρι να μην είσαστε τόσο λεχρίτες
6η μέρα,
δε θα αντέξω μέχρι την 30η κι ας είμαι μια μέρα μπροστά κάθε βράδυ τέτοια ώρα
όταν το σημείο αναφοράς είναι το βράδυ,
όλα μοιάζουν να αργούν περισσότερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ωστε εισοδηματιας ε? Sounds goooood!!! Γιατι ομως καρπουζι "τρισλατρεμενε"? Πολυ χαζογκομενιστικο μωρε.. Και αντε εγω να συμβιβαστω, αλλα ο συγκατοικος δε νομιζω
P.s. Αντε κανε καμια εκπομπη να σε ακουσουμε, ντε!
ΚΑΙ εισοδηματίας... Τι διάολο το έβαλα αυτό το Χρηματιστής δίπλα αν είναι να μη μου προσδίδει κύρος. Αν και θα έπρεπε να βάλω το επίσημο "Ραδιοφωνικός Παραγωγός" αλλά δεν υπάρχει.
Καρπουζί γιατί εγώ έχω το διαμέρισμα και αποφασίζω, όχι εσύ. Μετά την πρώτη απομάκρυνση από το topic, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Όσο για τον συγκάτοικο, θα τονε φτιάξω κι αυτόν. Έχω μια φίλη φρεσκοχωρισμένη που ψάχνει για διαθέσιμο παίδαρο και δίνει μέχρι και το σπίτι της.
Εκπομπή θα κάνω όταν θα κάνω και θα σας ειδοποιήσω όταν είναι να ειδοποιηθείτε, σύντομα δηλαδή. Τώρα έχω τα ακαδημαϊκά μου, τα υπαρξιακά μου, τα γκομενικά μου, τα χρηματικά μου, τα λυσσακά μου και πάει λέγοντας στον αιώνα των αιώνων ΑΜΗΝ!
Σκέψη: Υποτίθεται ότι οι μασχάλες θα μυρίζουν λιγότερο τώρα που τις ξύρισα;
love_angel
Επιφανές μέλος
Σκέψη: Υποτίθεται ότι οι μασχάλες θα μυρίζουν λιγότερο τώρα που τις ξύρισα;
εεεεε αν εισαι φιλοςτου αποσμητικου
τι ζεστη ειναι αυτη εδω στα τυρια?!
moonlight
Διάσημο μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Ποια ζουμια;δεν μπορω να κοιμηθω και μ'εχουν παρει και τα ζουμια....
moonlight
Διάσημο μέλος
Ποια ζουμια;
αυτα που φευγουν απο τα ματακια και κυλανε στο μαγουλο...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
αυτα που φευγουν απο τα ματακια και κυλανε στο μαγουλο...
Τι έπαθες;
love_angel
Επιφανές μέλος
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
πού να βρίσκεται
άραγε;
Πάντως όχι στην επίδειξη γνώσεων. Καλοδεχούμενες αλλά στείρες, αν λείπει το σκίρτημα.
Γεμίσαμε από επαγγελματίες συναισθηματίες
και από εγκεφαλικούς σχολιαστές.
Κι ως γνωστό κλαψοπούλι,
πάω να συνεχίσω την ανιαρή δουλειά μου...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
χαρις αυτων το χουμε το 9αρακι στη φυσιολογια!!
borat
Επιφανές μέλος
Ophelia
Διάσημο μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Αρκετά αρκετά, πολύ τελοσπάντων...
- To φοβερό άβαταρ της Νεράιδας, με την κοκκινομαγουλίθρα φάτσα,
- Ένα υποβρύχιο καρπούζι στην υπογραφή του Ηρουλίου, επίσης φοβερό,
- Ένα μήνυμα του Ρεμπεσκιέ στο προφίλ μου, που σημαίνει ότι ζει ακόμα και έχει ακόμα τα ίδια μυαλά.
- 'Οτι ξέχασα να απαντήσω στην Isiliel (Όντως έχω μείνει από απουσίες φέτος)
και παράλληλα να μπαίνω στο e-steki...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Καλώς μας βρήκες ξανά.
Μου λείψατε όλοι αρκετά αυτόν τον καιρό.
Αρκετά αρκετά, πολύ τελοσπάντων...
Δεν πρόλαβα να παρατηρήσω και πολλές αλλαγές. Βέβαια, είδα:
- To φοβερό άβαταρ της Νεράιδας, με την κοκκινομαγουλίθρα φάτσα,
Ένα υποβρύχιο καρπούζι στην υπογραφή του Ηρουλίου, επίσης φοβερό, Ένα μήνυμα του Ρεμπεσκιέ στο προφίλ μου, που σημαίνει ότι ζει ακόμα και έχει ακόμα τα ίδια μυαλά. 'Οτι ξέχασα να απαντήσω στην Isiliel (Όντως έχω μείνει από απουσίες φέτος)Τέλειωσαν οι πανελλήνιες λοιπόν για μένα. Βέβαια, έγραψα ψιλοχάλια εώς πολύ χάλια είναι η αλήθεια. Αλλά, τουλάχιστον έγραψα...
(α! Ευχαριστώ για τις ευχές σας)
Τώρα σκοπεύω αυτόν τον μήνα να ξεσκιστώ στο σχέδιο,
και παράλληλα να μπαίνω στο e-steki...
{ Πω, πω - Στ'αλήθεια μου λείψατε }
Btw R.E.M.
moonlight
Διάσημο μέλος
Τι έπαθες;
μονο και μονο που ρωτησες ειναι αρκετο σ'ευχαριστω πραγματικα
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι πτώμα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.