Tsipouro
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
αν το καταλάβουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
άλλη σκέψη: γιατί όταν μας λένε ότι στον ουρανό υπάρχουν 98.635 αστέρια (τυχαίο νούμερο, δεν ξέρω πόσα υπάρχουν :$) τους πιστεύουμε, και όταν μας λένε ότι το μάτι της κουζίνας καίει πρέπει να βάλουμε το χέρι μας επάνω για να σιγουρευτούμε;
something about that is awfully wrong..
Γιατί το δεύτερο είναι ευκολότερο να το εξακριβώσεις;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος
Ophelia
Διάσημο μέλος
Μα είναι πράγμα να ψηφίζουμε χωρίς παραβάν και όοοολως τυχαίως να μπαστακώνεται πάνω από το κεφάλι σου ο κάθε άκυρος;; Γκρρρρρρ...
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
1:Δεν θα ήταν καλύτερο να ονομάσουμε αυτό το θέμα <<άσχημες ,η κακές ,η στραβές, η αναποδες, η αρνητικές σκέψεις.(μια και έτσι το έχουμε καταντήσει)
2:Δεν θα ήταν καλύτερο να δημιουργήσουμε ένα νέο θέμα <<καλές, η δημιουργικές, η φιλικές, η θετικές σκέψεις.(δεν ξέρω για σας εγώ το'χω ανάγκη.)
3:Δεν θα ήταν καλύτερο να δημιουργήσουμε ένα θέμα γιά όσους νιώθουν κάποιο ιδεολογικό κενό
στό στομάχι
γιά να μην μας πρήζουν κάθε φορά με την πείνα τους.
(σεβαστό ρε παιδιά, αλλά αλλά είναι σκέψεις αυτές;
βρε μπάς και έχετε % στα delivery)
love_angel
Επιφανές μέλος
θα μαφορησει η μανα μου...
ps. εμεις παντως ειχαμε παραβαν
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
εντάξει , ψήφισες ;Δεν ψηφίζω!Δεν ψηφίζω!Δ-Ε-Ν ψηφίζω!Αντεεε τωρα....
περίπου στην ηλικία που θα αρχίσω να ξεμωραίνω οπότε ως παππούς θα φέρομαι καλύτερα σαν δεκάχρονοδεδομένου ότι πλησιαζεις 30 χρονών μαντράχαλος πότε περίπου υπολογίζεις να σταματήσεις να αντιδρας σα 12χρονο????
ψηφισα, ψηφισα, ψηφισα!
θα μαφορησει η μανα μου...
ps. εμεις παντως ειχαμε παραβαν
να το χαίρεστε.Η μάνα σου είναι αναρχική;Γουστάρω τρελά
οι κλήσεις ενεργοποιούν την υπηρεσία υποκλοπής που έχουνε αγοράσει από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας , οπότε ξέρουνε πού θα τηλεφωνήσεις και ποιο κόμμα θα βρίσεις .Από την εις άτοπο απαγωγή βρίσκουνε τι ψηφίζειςΜα καλά, δεν καταλαβαίνουν ότι με το να μας πρήζουν στα τηλέφωνα (5-6 κλήσεις) δεν καταφέρνουν να τους ψηφίσουμε αλλά να μας σπάσουν τα @@;!;!;!
έχω το ίδιο πρόβλημα στα δοκιμαστήρια των ρουχομάγαζων με λυσσασμένες θαυμάστριες(καλά ρε δεν τους έφτυσες κατάμουτρα - εξάλλου από τις πυρετώδεις προετοιμασίες αμφιβάλω αν πρόλαβαν να λουστούν - θα τους δροσίσεις κιόλαςΜα είναι πράγμα να ψηφίζουμε χωρίς παραβάν και όοοολως τυχαίως να μπαστακώνεται πάνω από το κεφάλι σου ο κάθε άκυρος;; Γκρρρρρρ...
ούτε εγώ - αλλά τώρα που έγινε θα πάρω το αίμα μου πίσω.Μπορεί να πέσω , αλλά θα τους πάρω μαζί μου (πού να τρέχω στην κόλαση χωρίς παρέα)ποτέ δεν το περίμενα οτι θα γινόταν αυτό
Neraida
Επιφανές μέλος
Περιβόητο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Περιβόητο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Σκέψεις:
1:Δεν θα ήταν καλύτερο να ονομάσουμε αυτό το θέμα <<άσχημες ,η κακές ,η στραβές, η αναποδες, η αρνητικές σκέψεις.(μια και έτσι το έχουμε καταντήσει)
2:Δεν θα ήταν καλύτερο να δημιουργήσουμε ένα νέο θέμα <<καλές, η δημιουργικές, η φιλικές, η θετικές σκέψεις.(δεν ξέρω για σας εγώ το'χω ανάγκη.)
3:Δεν θα ήταν καλύτερο να δημιουργήσουμε ένα θέμα γιά όσους νιώθουν κάποιο ιδεολογικό κενό<...>στό στομάχι
γιά να μην μας πρήζουν κάθε φορά με την πείνα τους.
(σεβαστό ρε παιδιά, αλλά αλλά είναι σκέψεις αυτές;
βρε μπάς και έχετε % στα delivery)
Κι ένα τέταρτο:
4. ο sid σχολιάζει τις σκέψεις σας
Περιβόητο μέλος
όχι τίποτα αλλά πεινάω και μου το θυμίζουν.Άρε να χαμε μια τούρτα...
Νεράιδα μην μιλήσεις
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Σαφώς, το περίεργο όμως είναι η τόσο συχνή εξωτερίκευση των σκέψεων σου, οι οποίες παρεπιπτόντως πηγάζουν από τα δικά μας γραφόμενα! Και γιατί να διαβάζεις το topic αυτό φανατικά; Ξέρεις πόσο χρόνο απ' τη ζωή σου χάνεις διαβάζοντας ανούσιες σκέψεις αργόσχολων ανθρώπων; Αν σου αρέσει τόσο πολύ το να διαβάζεις σκέψεις γίνε ψυχολόγος ή πάρε το βιβλίο με τις σκέψεις του Τέσλα, αυτές ήταν μεγαλειώδεις ναι.ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται - έστω και το πιο ασήμαντο - εξού οι περίεργες εκφράσεις των ανθρώπων στα Μέσα Μαζικής Βαρεμάρας - κάτι τους τυραννάει.Από την στιγμή που διαβάζω φανατικά αυτό το τόπικ , κάτι θα σκεφτώ σχετικά με αυτό που διαβάζω.
Νεράιδα μην μιλήσεις
Βασικά, μην είναι τόσο σίγουρος! (δεν το γράφω για σένα man, γενικολογώ)Ούτως ή άλλως όταν γράφεις πρώτα σκέφτεσαι οπότε θεωρητικά κολλάει ότι και να γράψει κανείς εδώ και η μεγαλύτερη βλακεία να είναι αφού πρώτα το σκέφτηκε.
Έχω κι απ' αυτό. Πρώτα όμως θα φας τη φασολάδα που περιμένει στο ψυγείο να την ξεφορτωθώ (άντε, θα μουχλιάσει).Μόνος έχεις δίκιο , όλο για φαί μιλάνε....
όχι τίποτα αλλά πεινάω και μου το θυμίζουν.Άρε να χαμε μια τούρτα...
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Ήσουν άτυχος.
Περιβόητο μέλος
2.γιατί όταν σχολιάζω αλλωνών υπάρχει αλληλεπίδραση
3.όσο για το τελευταίο , σε πιάνω αδιάβαστο
π.σ. σίγουρα χάνω χρόνο - αλλά και εσύ για να μου απαντήσεις και για να διαβάσεις την δική μου σκέψη δεν έχασες;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.