Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ειλικρινά υπήρχαν κάποιες στιγμές που ίχως να ζήλευα, αλλά τώρα; Τώρα νιώθω τόσο αηδιασμένη, τόσο καχύποπτη, τόσο αδιάφορη και χαίρομαι που δεν έδωσα το κάτι παραπάνω! Δεν άξιζε/αξίζει/αξίζετε καθόλου... ψέμματα, υποκρισία, πισώπλατα μαχαιρώματα, κουτσομπολιό, κομπλεξισμοί... ΑΗΔΙΑ.-

Τόσο καιρό δεν το διάβαζα χωρίς να ξέρω τι λέει... λες και κάτι με εμπόδιζε... και είπα να το διαβάσω τώρα... τι το ήθελα; Have I? : ( :X

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για ποιον μιλας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The effects of aging on a human face :worry:

Νο Desmota τέτοιο aging. Αging είναι μια ειδική αφρικάνικη πίπα. :D Είναι χειροποίητες αφρικάνικες πίπες.

232873209_636d0b20e9-2.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Έλεος..υπάρχουν και όρια :knife:

παλι με τοστακι θα τη βγαλω??

Θα συμμαζέψω μέχρι να λάμψει λέμεεεεε

Είναι άδικο να βλέπεις τον κόσμο να αρρωσταίνει χωρίς λόγο.

Και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό :(

Βλέπω το τόπικ με τις πλαστικές σήμερα και θέλω να γελάσω από την ειρωνία του πράγματος.

Ξεχνάααω!!:(

Άντε να θυμηθώ τί έψαχνα!:(

Τα χάπια του αλτζχάιμερ.

:P

Ερείπιο έχω γίνει...τα πόδια μου πονάνε, τα χέρια μου πονάνε, το κεφάλι μου πονάει, μήπως πρέπει να με στείλετε για απόσυρση;; :whistle:

Τί πρόβλημα έχετε με την δημοσίευση μιας φωτογραφίας πίπας Aging παιδιά ; :hmm:Eίναι χειρότερη από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ; :D

Αging είναι μια ειδική αφρικάνικη πίπα. :D Είναι χειροποίητες αφρικάνικες πίπες.

Μπλιακς
2188_coughing_from_cigarette_smoke-2.gif

και πουφ.

Έρευνες έχουν δείξει, πως το aging οφείλεται εν μέρει και στο "aging".
Οπότε δεν έπεσα και πολύ έξω.

Keyword: Dehydration (-----> cell structure anomaly)

Ου λαλά.

Κάψωσα με δαύτην.

αυτο θα πει ερωτας....
ποτε θα κανουν τετοια θυσια και για μενα?
ή θα κανω εγω για καποιον που να ταξιζει?

Σημασία έχει η καλή επικοινωνία. Δε βλέπω γιατί μερικοί απλά επιλέγουν να υποβιβάζουν τη ζωή τους και να ρίχνουν το επίπεδο με περιττή γκρίνια και με μία μανία να ψάχνουν το αρνητικό και την αδικία (εις βάρος τους εννοείται) παντού. Ξου λέμε.

Μπλιακς
2188_coughing_from_cigarette_smoke-2.gif

και πουφ.
dunny.gif

Έρευνες έχουν δείξει, πως το aging οφείλεται εν μέρει και στο "aging".
Οπότε δεν έπεσα και πολύ έξω.
cool_2.gif

Keyword: Dehydration (-----> cell structure anomaly)

Ου λαλά.

Κάψωσα με δαύτην.
bufon.gif

γι'αυτό την έβαλα, φιλοδοξώ να γίνω ο ανάφτρος του e-stekiou :D
Δεν πιστεύω να έκανες συνειρμούς πίπα aging και Red Sonia

Βαριέμαι να ανοίξω αυτό το βιβλίο. ΑΡΝΟΥΜΑΙ να το κάνω για την ακρίβεια. Αρνούμαι όντας βαρεμένος και βαριέμαι όντας αρνητικός απέναντί του. Βαριέμαι αρνητικά δηλαδή, βαρνητικά!

Έχω δηλαδή μια βάρνηση να μελετήσω! Καταλάβατε;:P

Βαριέμαι να ανοίξω αυτό το βιβλίο. ΑΡΝΟΥΜΑΙ να το κάνω για την ακρίβεια. Αρνούμαι όντας ρβαεμένος και βαριέμαι όντας αρνητικός απέναντί του. Βαριέμαι αρνητικά δηλαδή, βαρνητικά!

Έχω δηλαδή μια βάρνηση να μελετήσω! Καταλάβατε;:P

αι μεν ρίζαι της παιδείας πικραί, οι δε καρποί γλυκείς. Κουράγιο τα πρώτα 100 χρόνια είναι.

Βαριέμαι και εγώ να διαβάσω. :(

Και εγώ βαριέμαι να διαβάσω και απο βδομάδα 4 πρόοδοι με περιμένουν:wall:

γι'αυτό την έβαλα, φιλοδοξώ να γίνω ο ανάφτρος του e-stekiou :D
Δεν πιστεύω να έκανες συνειρμούς πίπα aging και Red Sonia

Μια πίπα Herb για της ερυθρομαλλούσας Sonia την μπαγιάτικη την νικοτίνη
μόνο φωλιάσου καλά στων γλουτών το ανισόρροπο τρίγωνο, στη συστρέφουσα δίνη
πίσσα σαν γεμίζει τα μαχητικά σου πνευμόνια για θα'ναι αληθινό! κι όχι σιροπάκι ντούρου ντούρου στην πλατεία Κουμουνδούρου.
burla2.gif

Σκύψε Σόνια Ευλογημένη

αι μεν ρίζαι της παιδείας πικραί, οι δε καρποί γλυκείς. Κουράγιο τα πρώτα 100 χρόνια είναι.

matrix.gif

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back