Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
ΥΓ: Γιατί προβληματιζόμαστε είπαμε;
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ψ.2186. Γιατί μετράμε μνμ?
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Και δε σε προβλημάτισε ότι δε στο ευχήθηκε κανείς;Αντί να μου πείτε να τα 10χιλιάσω, με δουλεύετε... τς τς
Γιατί το να διακόψεις τη σίτιση ενός σώματος που λιώνει σε ένα κρεβάτι 17 χρόνια είναι δολοφονία?
ψ.2186. Γιατί μετράμε μνμ?
Γιατί κάποιοι πιστεύουν λανθασμένα ότι υπάρχει υποχρέωση/δικαίωμα του κράτους/των ιατρών να παρατείνουν την ανθρώπινη ζωή για αόριστο χρονικό διάστημα, κάνοντας ουσιαστικά κατάχρηση της ιατρικής επιστήμης (ενδεχομένως - αν μιλούμε για ορισμένες χωρες- και έναντι τρίτων).
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Καθόλου! Η παρατηρητικότητα είναι μια αρετή που έχουν λίγοιΚαι δε σε προβλημάτισε ότι δε στο ευχήθηκε κανείς;
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Γιατί κάποιοι πιστεύουν λανθασμένα ότι υπάρχει υποχρέωση/δικαίωμα του κράτους/των ιατρών να παρατείνουν την ανθρώπινη ζωή για αόριστο χρονικό διάστημα, κάνοντας ουσιαστικά κατάχρηση της ιατρικής επιστήμης (ενδεχομένως - αν μιλούμε για ορισμένες χωρες- και έναντι τρίτων).
Να μαντέψω...
Η Εκκλησία έχει λόγο στο θέμα;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Προχθές τελικά πήγα την βολτούλα μου στο beer academy και εκεί μεταξύ τρίτου και τέταρτου ποτηριού μπύρας ο ένας φίλος μου, ο Α. που καμία σχέση δεν έχει με υπολογιστές, ξεκινάει να μας πει εμένα και του φίλου μου του Π. ένα ανέκδοτο.
Α.: Ήταν ένας Έλληνας, ένας Ιταλός και ένας Γάλλος και μιλάγανε για τις ερωτικές στάσεις που τους αρέσουν.
Π.: Το ξέρουμε, αυτό με το champions league δεν λές?
Α.: εεε, Ναι. Κάτσε να σου πω ένα άλλο. ... (Να μην σας τα πολυλογώ προσπάθησε να μας πει 2-3 ακόμη, τα οποία όλα τα ξέραμε!)...
Χ.: Ξέρεις Α. όλα αυτά μας τα έχουν στείλει με email το τελευταίο διάστημα και για αυτό τα ξέρουμε όλα.
Και τότε ήρθε η αποστωμοτική απάντηση από τον Α.
Α.: Δεν είναι βλακεία όμως που σήμερα όταν βρίσκονται παρέες έξω, κανένας δεν λέει ανέκδοτα? Όλοι τα στέλνουν με email...
Όντως!
Ο Α. είπε κάτι που μόλις εκείνη την στιγμή το συνειδητοποίησα.
Ότι εγώ και ειδικά ο Π. που κάποτε θεωρείτο μετρ στο να λέει ανέκδοτα (δεν ήταν λίγες οι φορές που ξεκινούσε να πει ένα ανέκδοτο στην παρέα σε μια ταβέρνα και μέσα σε λίγα λεπτά, σήκωνε τα δύο μέτρα μπόι του για να τον βλέπει και να τον ακούει όλο το μαγαζί!) είχαμε κάτι χρόνια να πούμε ανέκδοτα σε φίλους μας ....
Δεν είναι αλήθεια αυτό...... για σκεφτήτε!!!!!
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν κατάλαβα, τα 4 ποτήρια μπύρας είναι μέσα στο ανέκδοτο; Μην πίνεις τόσο, έγκυος γυναίκα
Όχι βρε δεν πίνω... το βρήκα αυτό και σκέφτηκα να το αναρτήσω...
δεν είναι αλήθεια... αυτό μια σκέψη έκανα!!!!!!
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Δεν είναι αλήθεια αυτό... Εμείς στη σχολή μάλιστα κάθε μέρα ακούμε κι ένα διαφορετικό!Α.: Δεν είναι βλακεία όμως που σήμερα όταν βρίσκονται παρέες έξω, κανένας δεν λέει ανέκδοτα? Όλοι τα στέλνουν με email...
χμ,
αρχίζει έτσι "Τι λέει ένας άνεργος σεμφίτης σε έναν εργαζόμενο σεμφίτη;"
..."Ένα κλαμπ σάντουιτς και μία κοκα κόλα"
οι αγαπημένες μου παραλλαγές είναι εκείνες με το τσίκις σως μουστάρδα και το τσιζμπεργκερ. :X
Ε όπου να ναι θα επεκταθεί και σε άλλες αλυσίδες φαστ φουντ μάλλον
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Δεν είναι αλήθεια αυτό... Εμείς στη σχολή μάλιστα κάθε μέρα ακούμε κι ένα διαφορετικό!
χμ,
αρχίζει έτσι "Τι λέει ένας άνεργος σεμφίτης σε έναν εργαζόμενο σεμφίτη;"
..."Ένα κλαμπ σάντουιτς και μία κοκα κόλα"
οι αγαπημένες μου παραλλαγές είναι εκείνες με το τσίκις σως μουστάρδα και το τσιζμπεργκερ. :X
Ε όπου να ναι θα επεκταθεί και σε άλλες αλυσίδες φαστ φουντ μάλλον
Σήμερα βγάλαμε και καινούργιο:
-Γιατί η ΣΕΜΦΕ πάει εκδρομή στις ΗΠΑ;
-Για να επισκεφτεί τα κεντρικά των μελλοντικών εργοδοτών τους (McDonalds).
Klaus
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.