Κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό λέει η παροιμία...μα σκατά στα μούτρα μου!
Η καλοσύνη μου και το ότι μόνο να παρασιτείτε ξέρετε στραβάδια φταίνε.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
H αχαριστία και η αναίδια ήθελα να ξέρα σε ποιον κόσμο θα πληρωθούν για μερικούς μερικούς...
Κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό λέει η παροιμία...μα σκατά στα μούτρα μου!
Η καλοσύνη μου και το ότι μόνο να παρασιτείτε ξέρετε στραβάδια φταίνε.....
Τα σκατά καλή μου Βιολέττα, είναι χρήσιμα στην κοινωνία, ακόμα κι αν είναι πολλά τον αριθμό, διότι μόνο έτσι ξεχωρίζουν ανάμεσά τους τα λουλούδια! Γι αυτό το άνθος είναι στην κορυφή του λουλουδιού καμαρωτό ενώ η κοπριά στις ρίζες παρακαλετή!
Προχωράς και δεν το σκέφτεσαι. Η μεγαλύτερη τιμωρία για τα σκατά είναι ότι μονίμως θα βρωμάνε και όλοι θα τα βλέπουν και θα προχωράνε χωρίς να τα σκέφτονται... κι έτσι αυτά θα τραγουδάνε μετά: Κοπρί καλέ κοπρί βρωμερό και μονάχο στον κάμπο, που τον κόσμο όλο λέρωνες και ποτέ σου τίποτα δεν πλέρωνες...
borat
Επιφανές μέλος
Τα σκατά καλή μου Βιολέττα, είναι χρήσιμα στην κοινωνία, ακόμα κι αν είναι πολλά τον αριθμό, διότι μόνο έτσι ξεχωρίζουν ανάμεσά τους τα λουλούδια! Γι αυτό το άνθος είναι στην κορυφή του λουλουδιού καμαρωτό ενώ η κοπριά στις ρίζες παρακαλετή!
Προχωράς και δεν το σκέφτεσαι. Η μεγαλύτερη τιμωρία για τα σκατά είναι ότι μονίμως θα βρωμάνε και όλοι θα τα βλέπουν και θα προχωράνε χωρίς να τα σκέφτονται... κι έτσι αυτά θα τραγουδάνε μετά: Κοπρί καλέ κοπρί βρωμερό και μονάχο στον κάμπο, που τον κόσμο όλο λέρωνες και ποτέ σου τίποτα δεν πλέρωνες...
Ναι μην το λες καλέ μου Βάλντερ...Εγώ πάντως μεγαλώνοντας μάλλον το αντίθετο παρατηρώ...
Τα παράσιτα κυριεύουν δυστυχώς...από όλες τις απόψεις....και εγώ προσωπικά νιώθω ότι αυτά είναι καμαρωτά και ωραία και όχι εγώ...
Χαίρομαι πάντως που μου απάντησες εσύ!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ναι μην το λες καλέ μου Βάλντερ...Εγώ πάντως μεγαλώνοντας μάλλον το αντίθετο παρατηρώ...
Τα παράσιτα κυριεύουν δυστυχώς...από όλες τις απόψεις....και εγώ προσωπικά νιώθω ότι αυτά είναι καμαρωτά και ωραία και όχι εγώ...
Χαίρομαι πάντως που μου απάντησες εσύ!!!
Κακώς και δεν καμαρώνεις (προσοχή άλλο το "επιδεικνύεσαι προκλητικά") διότι τι λιγότερο έχεις εσύ σε ποιότητα από ένα παράσιτο; Αυτογνωσία έχεις και ξέρεις ότι είσαι πολύ καλύτερή τους, να είσαι υπερήφανη για ότι είσαι! Και που 'σαι... Τι είναι ένα παράσιτο χωρίς τον ξενιστή του; Ένα τίποτα! Εξαρτώμενο εντελώς από τον δεύτερο. Πάρε κουράγιο από αυτό και συνέχισε υπεύθυνα τη ζωή σου, μακριά από αυτά τα σιχάματα!
Η χαρά ήταν όλη δική μου που σου απάντησα και να ξέρεις πως για ότι χρειαστείς εδώ είμαι.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ ποτέ δε θα είμαι 2ος! Η πρώτος ή στο χώμα!
..... Η πρώτη θέση δεν χαρίζεται, κερδίζεται.....
borat
Επιφανές μέλος
3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά και αν ξαναδείτε προκοπή από εμένα να μου γράψετε...Θα έρθει η στιγμή και τότε θα δεις! Και ειδικά αν γίνει η στραβή...Τότε να δεις!
bye byeee!!!
Neraida
Επιφανές μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.