CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος
Μερικοί είναι καλοί,μερικοί αρκετά κακοί που θα σε πληγώσουν βαθύτατα...
Κάποιους απο αυτούς θα τους έχεις μία ζωή δίπλα σου,κάποιους άλλους για λίγο..
Υπάρχουν όμως και εκείνοι,που τους συναντάς στα πιό ασυνήθιστα μέρη,εκεί που δεν το περιμένεις,που στην αρχή περνάνε αδιάφοροι,σου δίνουν την εικόνα ενός ακόμα απλού περαστικού.Επιμένουν όμως,γίνονται κομμάτι της ζωής σου,και γίνεσαι και εσύ κομμάτι της δικιάς τους.Μοιράζεστε πράγματα...Συνειδητοποιείς πως δεν είναι καθόλου απλοί
Δεν έχει σημασία άν ο χρόνος που περνάς μαζί τους ειναι λίγος ή πολύς...η ποσότητα δεν παίζει κανέναν ρόλο..
Συνήθως όμως έρχονται για λίγο..όσο ακριβώς χρειάζεται για να σου συνταράξουν το είναι σου..
Και μετά φεύγουν..έχοντας εκπληρώσει τον αρχικό τους στόχο.Να σου δείξουν έναν κόσμο διαφορετικό απο αυτόν που έβλεπες,να σε βάλουν στην σωστή πορεία..Και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα,σε χαιρετάνε...
Μέχρι να γίνει όμως αυτό,έχεις συνηθίσει σε αυτούς,και είναι δύσκολο όταν πρέπει να φύγουν...σκέφτεσαι πως όλα όσα συνέβησαν ήταν μάταια,και θέλεις να επιστρέψεις στα παλιά,αλλά δεν το κανεις..γιατί ξέρεις πως δεν θα το ήθελαν...Συνεχίζεις να προχωράς...μεταλλαγμένος,βελτιωμένος,καλύτερος απο όλη αυτήν την εμπειρία..ευτυχισμένος που είχες την χαρά να τους γνωρίσεις,έστω και άν λυπάσαι λίγο που τους έχασες...Ξέρεις όμως βαθιά μέσα σου,πως δεν τελειώνει εδώ.Όταν έρθει πάλι η ώρα...θα τους ξανασυναντήσεις όταν τους χρειαστείς...
Μέχρι τότε λοιπον...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
*metal fairy*
Εκκολαπτόμενο μέλος
And quickly he's subdued
Through constant pained disgrace
The young boy learns their rules
With time the child draws in
This whipping boy done wrong
Deprived of all his thoughts
The young man struggles on and on he's known
A vow unto his own
That never from this day
His will they'll take away-eay
what I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
What I've felt
What I've known
Never free
Never me
So I dub thee UNFORGIVEN
They dedicate their lives
To RUNNING all of his
He tries to please THEM all
This bitter man he is
Throughout his life the same
He's battled constantly
This fight he cannot win
A tired man they see no longer cares
The old man then prepares
To die regretfully
That old man here is me
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
What I've felt
What I've known
Never free
Never me
So I dub thee UNFORGIVEN
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
What I've felt
What I've known
Never free
Never me
So I dub thee UNFORGIVEN
Never Free
Never Me
So I dub thee UNFORGIVEN
You labeled me
I'll label you
So I dub thee UNFORGIVEN
Never Free
Never Me
So I dub thee UNFORGIVEN
You labeled me
I'll label you
So I dub thee UNFORGIVEN
Never Free
Never Me
So I dub thee UNFORGIVEN
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
Χαρουμενα γενεθλια.
Και οχι δεν μου λειπεις.
Αν ηθελες να ρωτησεις ρε παιδι μου.
:]
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Καλα να περνας.
Χαρουμενα γενεθλια.
Και οχι δεν μου λειπεις.
Αν ηθελες να ρωτησεις ρε παιδι μου.
:]
γιατι? γιατι δεν σου λειπω
artemaki
Διάσημο μέλος
γιατι? γιατι δεν σου λειπω
Γιατι εγω επελεξα να σε βγαλω απο τη ζωη μου.
Δεν θελω πια την παρεα σου.
(Τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση.)
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Γιατι εγω επελεξα να σε βγαλω απο τη ζωη μου.
Δεν θελω πια την παρεα σου.
(Τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση.)
τι σου εκανα;
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
πφφ.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Φαίνεται σαν κάτι ασήμαντο, και όμως το θες τόσο πολύ, και είναι παράξενο.
Mercury
Επιφανές μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.