prinCess.
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος
Ας ελπίσουμε το χάπι να ενεργήσει γρήγορα.
Το χάπι εντ;;
No my dear...there is no such thing
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silent song
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
I believe in angels.
Not the kind with wings,
No, not the kind with halos,
The kind that bring you home,
When home becomes a strange place
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
:p
rakels
Δραστήριο μέλος
Κουβέντα στη κουβέντα καταλήξαμε να συζητάμε για τα νοσοκομεία, τα φακελάκια, το ρόλο των ιατρών κλπ.
Όοοολα αυτά που βλέπω γύρω μου μου χαλάνε την εικόνα που είχα για τους ιατρούς. Από μικρή με θυμάμαι να λέω: εγώ θα γίνω ιατρός και θα κάνω καλά τους ανθρώπους. Αλλά τώρα οι ιατροί είναι τόοοοσο μ@λ@κες. Αντί να σώζουν ζωές, σώζουν το λογαριασμό τους στην τράπεζα. Βάζουν τα χρήματα πάνω από την ανθρωπιά. Κάτσε ρε φίλε, αφού πληρώνεσαι γι' αυτό που κάνεις. Και μεταξύ μας, εσύ ο καρδιοχειρούργος, εσύ, εσύ... δεν παίρνεις και ψίχουλα. Γιατί ζητάς φακελάκι 4,5 χιλιάρικα? Τον ρώτησες τον άλλον αν έχει? Και οκ, σε κάποιες περιπτώσεις έχει, αλλά νομίζεις ότι μια ζωή τα μάζευε για να τα δώσει σε 'σένα το ζώο?
Και μετά λέω: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΤΣΙ.
Και μου απαντά: στο χέρι σου είναι.
Και δεν ξέρω, μπορεί να φταίει η τρέλα της ηλικίας, λίγο οι ορμόνες που σε κάνουν τον πιο κυκλοθυμικό άνθρωπο του κόσμου, λίγο ο ήλιος που σε βαράει εξω... Κι όμως, πείτε με ονειροπαρμένη, πείτε με τρελή: εγώ, κι ας μην τα καταφέρω, θα προσπαθήσω τουλάχιστον να κάνω τον κόσμο καλύτερο.
Δε θέλω να το παίξω υπεράνω, αλλά είμαι σίγουρη ότι εκεί έξω υπάρχουν παιδιά που σκέφτονται όπως εγώ.
Υ.γ.: παραλήρημα, τελείως...ευχαριστώ θερμά αυτούς που κάθισαν να το διαβάσουν!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Το cold n' flu ρε μπέιμπι.Το χάπι εντ;;
No my dear...there is no such thing
Το end εξάλλου δεν είναι ποτέ χάπι...
MEMORIES.MEMORIES.MEMORIES.MEMORIES.
MEMORIES.MEMORIES.MEMORIES.
MEMORIES.MEMORIES.MEMORIES
Loreley
Περιβόητο μέλος
Σήμερα που λέτε είχα μια συζήτηση με τη βιολόγο μου στο σχολείο.
Κουβέντα στη κουβέντα καταλήξαμε να συζητάμε για τα νοσοκομεία, τα φακελάκια, το ρόλο των ιατρών κλπ.
Όοοολα αυτά που βλέπω γύρω μου μου χαλάνε την εικόνα που είχα για τους ιατρούς. Από μικρή με θυμάμαι να λέω: εγώ θα γίνω ιατρός και θα κάνω καλά τους ανθρώπους. Αλλά τώρα οι ιατροί είναι τόοοοσο μ@λ@κες. Αντί να σώζουν ζωές, σώζουν το λογαριασμό τους στην τράπεζα. Βάζουν τα χρήματα πάνω από την ανθρωπιά. Κάτσε ρε φίλε, αφού πληρώνεσαι γι' αυτό που κάνεις. Και μεταξύ μας, εσύ ο καρδιοχειρούργος, εσύ, εσύ... δεν παίρνεις και ψίχουλα. Γιατί ζητάς φακελάκι 4,5 χιλιάρικα? Τον ρώτησες τον άλλον αν έχει? Και οκ, σε κάποιες περιπτώσεις έχει, αλλά νομίζεις ότι μια ζωή τα μάζευε για να τα δώσει σε 'σένα το ζώο?
Και μετά λέω: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΤΣΙ.
Και μου απαντά: στο χέρι σου είναι.
Και δεν ξέρω, μπορεί να φταίει η τρέλα της ηλικίας, λίγο οι ορμόνες που σε κάνουν τον πιο κυκλοθυμικό άνθρωπο του κόσμου, λίγο ο ήλιος που σε βαράει εξω... Κι όμως, πείτε με ονειροπαρμένη, πείτε με τρελή: εγώ, κι ας μην τα καταφέρω, θα προσπαθήσω τουλάχιστον να κάνω τον κόσμο καλύτερο.
Δε θέλω να το παίξω υπεράνω, αλλά είμαι σίγουρη ότι εκεί έξω υπάρχουν παιδιά που σκέφτονται όπως εγώ.
Υ.γ.: παραλήρημα, τελείως...ευχαριστώ θερμά αυτούς που κάθισαν να το διαβάσουν!
Τελικά δεν είμαι ο μόνος άνθρωπος που σκέφτεται έτσι.
Guest 010239
Επισκέπτης
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
_Silence_
Διάσημο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
_Silence_
Διάσημο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Ajusshi
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.