Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Κεφάκια; -.-' Εγώ με την παλιά ώρα ξύπνησα. Φέιλ η παρατήρηση.
Και καλά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρίζω δέκατα (πυρετού).
Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Ευχαριστώ.
Snoopito περαστικαααα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Όπως και να' χει τρωγόντουσαν.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are
Πφφ..με έπιασε πάλι το συναισθηματικόόό!
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά δεν είναι καθόλου εύκολο να φτιάξεις λουκουμάδες. Ή δε θα βγουν εμφανισιακά όμορφα, ή θα σου καούν.Τελικά δεν είναι καθόλου εύκολο να φτιάξεις λουκουμάδες. Ή δε θα βγουν εμφανισιακά όμορφα, ή θα σου καούν.
Όπως και να' χει δεν ξέρω να μαγειρεύω.
prinCess.
Επιφανές μέλος
ΣΕ ΜΙΣΩ.
Δε σου ξαναφτιάχνω κέικ ρε. ΠΟΤΕ.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Κουμ είσαι χαζός -.-
ΣΕ ΜΙΣΩ.
Δε σου ξαναφτιάχνω κέικ ρε. ΠΟΤΕ.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ήρθε η ώρα να στο πω. Ποτέ δεν δοκίμασα από τα κέικ σου. -.-
Μπράβο ρε. Και άντε σε κανένα κομμωτήριο να φτιάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, με τρομάζεις.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Τελικά δεν είναι καθόλου εύκολο να φτιάξεις λουκουμάδες. Ή δε θα βγουν εμφανισιακά όμορφα, ή θα σου καούν.
Τελικά δεν είναι καθόλου εύκολο να φτιάξεις λουκουμάδες. Ή δε θα βγουν εμφανισιακά όμορφα, ή θα σου καούν.
Όπως και να' χει δεν ξέρω να μαγειρεύω.
ΛουΚΟΥΜαδες !!!
Να γιατι δεν σου πετυχαινουν
Katerina192
Δραστήριο μέλος
Ή και θα καούν και θα είναι και υγροί μέσα.Τελικά δεν είναι καθόλου εύκολο να φτιάξεις λουκουμάδες. Ή δε θα βγουν εμφανισιακά όμορφα, ή θα σου καούν.
ειμαι θεωρητικος και οι θεωρητικοι δεν σκεφτονται...παπαγαλιζουν!.
Και γιατί όταν σας το λέμε κατάμουτρα οι θετικοτεχνολογικοί δεν το παραδέχεστε ρε;
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Και γιατί όταν σας το λέμε κατάμουτρα οι θετικοτεχνολογικοί δεν το παραδέχεστε ρε;
Γιατί τότε θίγεται ο εγωισμός τους... Όχι και να τους την πούμε εμείς που μας αρέσουν τα μαθηματικά...
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
- Πάρτε το χαμπάρι, το ξανθό δεν πάει σε σκουρόχρωμες.
- Το βάφεις που το βάφεις ρε ξανθό, ΒΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να βλέπεσαι, μη μου το αφήνεις 5 μήνες και φαίνεσαι σαν μαϊμού.
- Φίλε ντάξει, φεύγετε, βγαίνετε όλοι, πάτε στις δουλειές σας, ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ; Υπάρχω και εγώ.
- Έχω σιχαθεί τα πάντα, αλλά πιο πολύ τον ίδιο μου τον εαυτό.
- Το καλοκαίρι δε θα αφήσω ΚΑΝΕΝΑΝ σας να μου το χαλάσει. ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ, ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕ ΘΑ ΔΙΝΩ -.-
- ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.
- Δεν μπορώ άλλο.
- Φτάνει.
adespoto
Περιβόητο μέλος
_Silence_
Διάσημο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
(εκτος απο 2-3 site που ξερω)
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Μ*λακίες time.
- Πάρτε το χαμπάρι, το ξανθό δεν πάει σε σκουρόχρωμες.
- Το βάφεις που το βάφεις ρε ξανθό, ΒΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να βλέπεσαι, μη μου το αφήνεις 5 μήνες και φαίνεσαι σαν μαϊμού.
- Φίλε ντάξει, φεύγετε, βγαίνετε όλοι, πάτε στις δουλειές σας, ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ; Υπάρχω και εγώ.
- Έχω σιχαθεί τα πάντα, αλλά πιο πολύ τον ίδιο μου τον εαυτό.
- Το καλοκαίρι δε θα αφήσω ΚΑΝΕΝΑΝ σας να μου το χαλάσει. ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ, ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕ ΘΑ ΔΙΝΩ -.-
- ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.
- Δεν μπορώ άλλο.
- Φτάνει.
1. ενταξει δεν τα ξαναβαφω
2. Βλεπε ενα (1)
3. Εγω παιρνω λεφτα απο το βραδυ
4. Μετα τις πανελληνιες θα σου περασει
5. Μετα τις πανελληνιες θα σου περασει
6. Μετα τις πανελληνιες θα σου περασει
7. Μετα τις πανελληνιες θα σου περασει
8. Φτανει πια
Don't worry be happy
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 56 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.