Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι μονο αυτο;;:worry:
Το εχουν ανακοινωσει καπου δημοσιως; εχουν κοινες φωτογραφιες,συνεντευξεις,κατι τεσπα απο αυτα που κανουν τα διασημα ζευγαρακια:P:redface:

Μαρω ,επειδη η Αννα δεν ξερει:P,μενουν μαζι,ναι η τσου;; η ειναι ολα ''βιτρινα'':whistle:
:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ....οι πηγές μου μού λένε ότι έχει βουήξει ο τόπος αλλά εσύ δεν έχεις πάρει είδηση! :P

Και όχι...είναι κανονικό ζεύγάρι...σε αντίθεση με ένα άλλο που είναι "βιτρίνα" :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ....οι πηγές μου μού λένε ότι έχει βουήξει ο τόπος αλλά εσύ δεν έχεις πάρει είδηση! :P

Και όχι...είναι κανονικό ζεύγάρι...σε αντίθεση με ένα άλλο που είναι "βιτρίνα" :P
Εγω ζω στον δικο μου κοσμο που ειναι καλυτερος:pfff:
Παντως εχω να δω μεσημεριανα εδω και καααατι μηνες για να ενημερωθω λιγακι,γι αυτο δεν το ηξερα:redface:

:confused:
Κι αλλο ζευγαρι της showbiz;;ποιο ειναιιιι;:redface::worry:
Αντε Μαρω,ενα-ενα μας τα λες....

Εγω ζω στον δικο μου κοσμο που ειναι καλυτερος:pfff:
Παντως εχω να δω μεσημεριανα εδω και καααατι μηνες για να ενημερωθω λιγακι,γι αυτο δεν το ηξερα:redface:

:confused:
Κι αλλο ζευγαρι της showbiz;;ποιο ειναιιιι;:redface::worry:
Αντε Μαρω,ενα-ενα μας τα λες....

Και γω τηλεόραση έχω να δω κάτι αιώνες...από άλλες πηγές ενημερώνομαι! :P

Αρχίζει σε Χατζή και τελειώνει σε γιάννης και η εν λόγω κυρία -που πληρώνεται- λέγεται Μακρύ και τελειώνει σε πούλια! :whistle: :whistle:

Άμα ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες... άντε να το κλείσεις μετά!

Ααααχ τι ψάχνεις ρε Λυκ... Εσύ θα τους κάνεις ανθρώπους;:hmm:

Άμα ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες... άντε να το κλείσεις μετά!

Ααααχ τι ψάχνεις ρε Λυκ... Εσύ θα τους κάνεις ανθρώπους;:hmm:
ok :redface:

σταματώ να βάζω τραγούδια

Και γω τηλεόραση έχω να δω κάτι αιώνες...από άλλες πηγές ενημερώνομαι! :P

Αρχίζει σε Χατζή και τελειώνει σε γιάννης και η εν λόγω κυρία -που πληρώνεται- λέγεται Μακρύ και τελειώνει σε πούλια! :whistle: :whistle:

ε;;:confused:

Εγώ δεν ξέρω τίποτα παραπάνω. Τις προάλλες τα κορίτσια το έλεγαν ότι αυτοί τα έχουν καιρό. :P

Καλως την :redface:
Εσυ τα ηξερες αυτα που λεει η Μαρω;;:worry:

Χατζηγιάννης+Μακρυπούλια:P
εγω το ειπα γιατι τους ειχα πιστεψει:P

Όσι, δε βλέπω τηλεόραση.

ουτε εγω,απο την Μαρω τα εμαθα:redface:

snoopy βγηκες απο το Παλερμο εμαθα:book:
μπορουμε να μιλαμε στο τσατ τωρα η θα μας αποκλεισουν τελειως τα μελη ΣΕ;;:look:

ουτε εγω,απο την Μαρω τα εμαθα:redface:

snoopy βγηκες απο το Παλερμο εμαθα:book:
μπορουμε να μιλαμε στο τσατ τωρα η θα μας αποκλεισουν τελειως τα μελη ΣΕ;;:look:
Ναι, δε με παίζουν. :cry_x:

Σκέψη: Μας την είπε η Λουλού. :drunk:

:lol::lol::lol:

Θεοδώρα, έλα στους ischoolίτες ξενύχτηδες για να μην είμαι μόνος μου:D

Αν και θα πάω για ύπνο σε λίγο:worry:

Ναι καλα τωρα που φευγω:sleep::hello:

Ναι, δε με παίζουν. :cry_x:

Ας ειναι,θα την περιποιηθω εγω αυριο στην κρεμαλα:loltooth::pfff:

Ενα εχω να πω:μας ζηλευει που βγηκαμε μετα απο αυτην στο Παλερμο:popcorn:
:drunk:

Είπατε κάτι για Παλέρμο; :mastigio

Μου αρέσει να δείχνω πραγματικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που ζητάνε απλά να είναι το κέντρο της προσοχής.

Πραγματικό ενδιαφέρον όμως...

lens10615961_1271874147gal_Glasgow_big_snore.jpg

Κάποια πρωινά στο στεκι έχει πολύ ησυχία....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back