element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Rewial
Ειναι απο εκεινες τις φορες που θελεις να βγεις εξω και να φωναξεις η ζωη ειναι υπεροχη,ειστε ολοι υπεροχοι,ολο το συμπαν ειναι υπεροχο!καμια φορα η ζωη(λιγες φορες) ειναι πολυ γενναιοδωρη με καποιους.Επιτελους μια φορα ειμαι εγω ο καποιος.
(:
mariza_93
Δραστήριο μέλος
θερίζουν πλούτη και σπέρνουν πείνα...θέλουν να δουν να φτύνουμε αίμα στη ρουτίνα ....νοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου
τους ψηφοφόρους που ʼχεις μέσα στην κοιλιά σου...θα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν....και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουν.
Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα...θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα
θέλω τον ήλιο και οξυγόνο...κι αυτό το μέλλον με ελπίδα νʼ ανταμώνω....θέλω οξυγόνο, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω.
Κι άμα τα πάρω, θα πάρω φόρα....θα σας ρημάξω στις κλοτσιές στην ανηφόρα
άμα τα πάρω, δε θα μπορέσουν δυο διμοιρίες από Μ.Α.Τ. να με βολέψουν...κι έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι....
κρύβομαι μέσα μου και κάνω πανικό...έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι....τη φαντασία μου χορεύω στο κενό.
Αξιοπρέπεια κι αρχές λείπουν ταξίδι ...και την καρδιά μας που διψά ποτίζουν ξίδι
ματαιόδοξοι μασόνοι κυβερνάνε ρε...μα οι μεγάλοι χορηγοί που πολύ μας αγαπάνε
θα μας γλιτώσουν, είναι σπουδαίοι...θα μας αφήσουν να ρημάξουμε στα βράχια τελευταίοι
δημοκρατία κι αξιοκρατία...πλέον πωλούνται σε πανέρια σʼ ευκαιρία
μα εμείς πονάμε αυτό τον τόπο...σφίγγουμε δόντια και λουριά για την Ελλάδα, ρε γαμώ το
νομίζουνε ποτέ δε θα μιλάμε, ...όμως τα πρόβατα τους λύκους θα τους φάνε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Ας ρίξει εκείνος τον εγωισμό του και να σου τηλεφωνήσει!
Δεν καταλαβαίνω γιατί εμείς πρέπει να κάνουμε τις πρώτες κινήσεις πάντα!
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα ξερω οτι εκεινος δεν θα παρει...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Τότε αναρωτήσου... Αξίζει πραγματικά κάποιος που δεν καταδέχεται να σε πάρει τηλ?
Βέβαια οκ, αν έκανες κάτι εσύ, θα πρέπει να πάρει εσύ τηλ, αλλά αν μαλώσατε έτσι στο άσχετο μην πάρεις...
Μπορώ να σου κάνω παρέα αν θέλεις... Ούτε εγώ παίρνω και άντε!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Η βρώμα του σώματος,φεύγει με ένα μπάνιο.
Η βρώμα της πιάτσας,φεύγει με ένα ξεκαθάρισμα.
Η βρώμα του συστήματος,φευγει με μια επανάσταση.
Η βρώμα της ψυχης μένει για πάντα.
Τι λένε ρε σήμερα;
Όλγα, φταίει ο έρωτας;
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
ο κόσμος τελειώνει...
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Τι λένε ρε σήμερα;
Όλγα, φταίει ο έρωτας;
Αυτός.Εχει ενα ντροπαλό προσωπακι...
Apro
Διάσημο μέλος
καμμιά αλλαγή στο πρόγραμμα...;
_Silence_
Διάσημο μέλος
Apro
Διάσημο μέλος
πολλη βαρεμαρα ρε Apro τι γινεται εδω περα ....
αν δε μπορείς να ξεφύγεις, έστω για λίγο από τον εαυτό σου, αυτό συμβαίνει....
είναι πολλοί αυτοί, που είναι στη θέση μου και δε μπορούν απλά να ξεφύγουν....
όχι γιατί δε θέλουν, απλά γιατί δε μπορούν.... και αυτό οξύνει τα πράγματα αρκετά....
_Silence_
Διάσημο μέλος
Apro
Διάσημο μέλος
δυστηχως Apro δεν υπαρχει δεν μπορω αλλα δεν θελω και δεν υπαρχει τπτ που σε καταπιεζει και σε πνιγει που δεν μπορεις να το λυσεις η τουλαχιστον να το ελαχιστοποιησεις ~~~
είναι πολύ απλά λόγια αυτά....
δυστυχώς αυτά, δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την πραγματικότητα και αυτή δε βρίσκεται μέσα σε αυτά, αλλά κάπου εκεί έξω....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.