Μα να εχει σημερα συννεφα.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
glukoula
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Βαρύς Χειμώνας έρχεται μακρύς καιρός κοντεύει και η ψυχή παρακαλά το σώμα να νυστεύει. Νύχτα μεγάλη νύχτωσε σκοτάδι της αβίσου γυρεύει φάρο η καρδιά το φως του παραδείσου.
Λίγο πριν την θύελλα ο άνεμος κοπάζει, να βγει η ψυχη στην θάλασσα τον κύμα την αρπάζει.
Καλό Χειμώνα να έχουμε
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
που ήταν α-α-α-αταξιδευτό, που ήταν α-α-α-αταξιδευτό, οε οε οε οεεεεεεεε
Η ζωή είναι ωραία ρε, άστε τις καταθλίψεις και χαρείτε!
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πάω να κάνω ένα μπανάκι στην θάλασσα. Από τα τελευταία που μου μένουν.
Βαρύς Χειμώνας έρχεται μακρύς καιρός κοντεύει και η ψυχή παρακαλά το σώμα να νυστεύει. Νύχτα μεγάλη νύχτωσε σκοτάδι της αβίσου γυρεύει φάρο η καρδιά το φως του παραδείσου.
Λίγο πριν την θύελλα ο άνεμος κοπάζει, να βγει η ψυχη στην θάλασσα τον κύμα την αρπάζει.
Καλό Χειμώνα να έχουμε
Βάλθηκες να καταστρέψεις το καλοκαίρι μας Επίσης, παίρνεις το laptop, στην παραλία;
Παιδιά, καλό καλοκαίρι να 'χουμε. Με πολλές βουτιές
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάλθηκες να καταστρέψεις το καλοκαίρι μας Επίσης, παίρνεις το laptop, στην παραλία;
Παιδιά, καλό καλοκαίρι να 'χουμε. Με πολλές βουτιές
Μα καταλαβε το! τελειωνει το καλοκαιρι!
mariza_93
Δραστήριο μέλος
καλοκαίρι είναι χαρείτε το
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
έχετε βαλθεί όλοι σας(και πρωτος ο φοκος) να μου χαλάσετε αυτή την καλοκαιρινή διάθεση για τις 15 μέρες που απέμειναν.....που εμείς τις βλέπουμε σαν ένα μηνά .....αμάν πια!!!!!
καλοκαίρι είναι χαρείτε το
Τι ακριβως να χαρουμε??
Την ελεεινη ζεστη, την υγρασια ή τα μπανια που δεν κανουμε??
mariza_93
Δραστήριο μέλος
εεεεεεε καλα με επεισες ........τουλάχιστον αφήστε εμάς που δεν κάναμε ακόμα διακοπές να νιώθουμε οτι ειναι ιουλιος......Τι ακριβως να χαρουμε??
Την ελεεινη ζεστη, την υγρασια ή τα μπανια που δεν κανουμε??
γιατι και χειμωνας να έρθει εμείς καλοκαίρι θα το κάνουμε.........
κανε το χειμώνα καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ, όμως δε θέλω να τελειώσει. Δεν έχω πάει στη θάλασσα, ακόμηΜα καταλαβε το! τελειωνει το καλοκαιρι!
mariza_93
Δραστήριο μέλος
μα καλοκαίρι είναι ακομαααααααααααααααααααααΕγώ, όμως δε θέλω να τελειώσει. Δεν έχω πάει στη θάλασσα, ακόμη
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Γι' αυτό δε θέλω να τελειώσειμα καλοκαίρι είναι ακομααααααααααααααααααααα
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
μα καλοκαίρι είναι ακομααααααααααααααααααααα
μαριζα γιατι δε το παραδεχεσαι τελιωσε το καλοκαιρι παει να ηταν και αλλο σε λιγο μπαινει φθινωπορο χειμωνας χιονια παει το καλοκαιρι
mariza_93
Δραστήριο μέλος
Γι' αυτό δε θέλω να τελειώσει
γιατί δεν θέλω να τελειώσει.........https://www.youtube.com/watch?v=aBGYleLRWnQ&feature=relatedμαριζα γιατι δε το παραδεχεσαι τελιωσε το καλοκαιρι παει να ηταν και αλλο σε λιγο μπαινει φθινωπορο χειμωνας χιονια παει το καλοκαιρι
άκου και λίγο ποιότητα να μαθαίνεις.....
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο, το καλοκαίρι τελειώνει στις 20 Σεπτεμβρίουμαριζα γιατι δε το παραδεχεσαι τελιωσε το καλοκαιρι παει να ηταν και αλλο σε λιγο μπαινει φθινωπορο χειμωνας χιονια παει το καλοκαιρι
mariza_93
Δραστήριο μέλος
αυτο δεν το χα σκεφτεί ουτε εγω....Σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο, το καλοκαίρι τελειώνει στις 20 Σεπτεμβρίου
JennyV
Δραστήριο μέλος
μα πείτε! δεν είναι φοβερα??!!!
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
μαλιστα το βραδυ κοιμηθηκα με σεντονι και κουβερτακι...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.