DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Ήταν μια φορά ο Χριστός και πήγαινε στην Ναζαρέτ να βρει τον πατέρα του, τον Ιωσήφ, που είχε πολύ καιρό να τον δει. Στο δρόμο συναντάει έναν γεράκο:
- Γεια σου παιδί μου, που πηγαίνεις; του λέει ο γεράκος.
- Γεια σου και εσένα γέροντα, του λέει ο Ιησους, πηγαίνω στη Ναζαρέτ να βρω τον πατέρα μου που είναι μαραγκός.
- Α, τι σύμπτωση κι εγώ μαραγκός είμαι τέκνον μου!
- Ναι, αλλά ο πατέρας μου είναι αρκετά φτωχός...
- Κι εγώ το ίδιο νέε μου, τί να πεις, αναδουλειές...
- Όμως κι εγώ δεν είμαι ένα φυσιολογικό παιδί...
- Ούτε και το δικό μου παιδί είναι φυσιολογικό...!
Κοιτάζονται για λίγο στα μάτια και μετά, βουρκωμένοι και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, και λέει ο Χριστός: "Πατέρα!" και λέει και ο γεράκος: "ΠΙΝΟΚΙΟ"!!!!!!!!!
Χαχαχα ο Τζεπέτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
θέλω να γίνω φοιτήτρια και να έχω το δικό μου σπίτι.....
Ξερεις τι πρεπει να κανεις για να το πετυχεις... Αλλαξε κατευθυνση!!!!!
Κι εγωωωωωω...
Θελω να βρω σπιτι.....
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Ξερεις τι πρεπει να κανεις για να το πετυχεις... Αλλαξε κατευθυνση!!!!!
Κι εγωωωωωω...
Θελω να βρω σπιτι.....
Χαχαχα.. Τέτοια ώρα...
Έκανα μία επιλογή και θα την τηρήσω...
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Χαχαχα.. Τέτοια ώρα...
Έκανα μία επιλογή και θα την τηρήσω...
Τωρα ακομη μπορεις... Ξερεις οτι εγω Β λυκειου ειχα ιδια σχεση με τα μαθηματα της θετικης οσο και ενα ατομο της θεωρητικης... Και τα κουτσοκαταφερα... Οποτε ναι, ειμαι βεβαιος οτι μπορεις... Και δεν πιστευω οτι αξιζει να ρισκαρεις τοσο...
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος
βοηθεια!
νομιζω ενα με ακολουθει..
δεν ξερω πως να τα εξολοθρευσω..
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
απο μια μπριζα στο σπιτι μου βγαινουν σκουληκια!
βοηθεια!
Βγαινουν...εεεε πως να το πω??? .......... Ζωντανα??????????? Οχι ψητα ας πουμε???
Και κανε μου μια χαρη... Πες μου οτι δεν σε πιανει το σκουληκι...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Τωρα ακομη μπορεις... Ξερεις οτι εγω Β λυκειου ειχα ιδια σχεση με τα μαθηματα της θετικης οσο και ενα ατομο της θεωρητικης... Και τα κουτσοκαταφερα... Οποτε ναι, ειμαι βεβαιος οτι μπορεις... Και δεν πιστευω οτι αξιζει να ρισκαρεις τοσο...
Χαχαχα.. Τα κουτσοκατάφερα λέει!!!
Γεια σου ρε Βούλη με τα ωραία σου!!
απο μια μπριζα στο σπιτι μου βγαινουν σκουληκια!
βοηθεια!
Παντα ηθελα να ζησω μια τετοια εμπειρια....
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Χαχαχα.. Τα κουτσοκατάφερα λέει!!!
Γεια σου ρε Βούλη με τα ωραία σου!!
τι δεν τα πηγα καλα λες?????
πανω που με πλησιαζει του ξεφευγω!!!!!!!
και ναι ειναι ζωντανα , για την ακριβεια σπαρταρανε απο ζωη!
Μα πως τα καταφερνει να σε πλησιασει???? Ενα βημα να κανεις θελει μια ωρα να σε φτασει(καλα υπερεβαλα λιγο το ξερω)
Ουαου... Τωρα γινεται ενδιαφερον... Να υποθεσω οτι δεν βγαινουν μεσα απο καποια απο τις τρυπες τις πριζας ετσι??
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος
πανω που με πλησιαζει του ξεφευγω!!!!!!!Βγαινουν...εεεε πως να το πω??? .......... Ζωντανα??????????? Οχι ψητα ας πουμε???
Και κανε μου μια χαρη... Πες μου οτι δεν σε πιανει το σκουληκι...
και ναι ειναι ζωντανα , για την ακριβεια σπαρταρανε απο ζωη!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
άσε που τo κόλπο με τη πατάτα για να απλώνεις την ειδική σιλικόνη είναι καλό, αλλά μόλις τελειώσεις είσαι σαν παιδάκι που έχει πασαλειφτεί με άσπρη πλαστελίνη....
ποιος θα έρθει να μου βάψει τα καγκελάκια του μπαλκονιού μου δεύτερο χέρι;;;;; ........γιατί εγώ παρέδωσα χαχαχαχαχαχαχα!!!!
Να ερθωωωωωωωωωωω????
(Δεν ξερω γιατι αλλα παντα μου αρεσε να βαφω τα καγκελα...να ανησυχισω??)
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.