Noisette
Περιβόητο μέλος
Ευθεία απάντηση: Πίστεψέ με, εως και αντιδιαμετρικά μπορεί να σε αλλάξει.
Αισθάνομαι ότι μπορεί να σε αλλάξει επιφανειακα...για λίγο και μέτα φεύγει...ωστόσο δεν ξέρω μετα από αυτή την "αποχώρηση" τί απομεινάρια έχουν μείνει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό σημαίνει ένα πράγμα... Για τις επόμενες δυο εβδομάδες, το Βαλντεράκι ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
Ταμ τιριριμ!! Ταμ τιριριμ!! Ταμ τιριριμ!! Ταμ τιριριμ!! Ταμ τιριριμ!! Τιριριμ τιριριμ τιριριμ!!!
ΓΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia
Διάσημο μέλος
σόρυ , μου είχε τελειώσει η κάρτα
Τσιφούυυυυυυτηηηηηηηη
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
...για την άλλη ζωή.
Ψυχραιμία περιμένετε την άλλη ζωή.
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
φτανουμε στο τελευταιο 10λεπτο και ο νικος με τον οποιο καθομαστε διπλα για να πουμε τιποτα, φευγει και μου λεει στα πεταχτα να ανταλλαξουμε θεματα γιατι αυτος ειχε κατι γραμμενα πανω ωστε να δω κατι αν θελω
Ο χρήστης Nick λέει:
oh shit
Ο χρήστης ΝoiSy MaN λέει:
τελειωνω λοιπον εγω και δεν παιρνω τα θεματα του γιατι εκανε την εξυπναδα να γραψει ονομα και αν εβλεπαν διαφορετικα ονοματα σε γραπτο και θεματα θα μου την ελεγαν
με βλεπει ομως ενας επιτηρητης και μου λεει να παρω και τα θεματα, του λεω δεν ειναι δικα μου και δε βρισκω τα δικα μου
ε πηραμε τα δικα του και κατω στη εδρα υποψιαστηκαν αυτο οτι ανταλλαξαμε θεματα και τους ειπα οτι θα παρω το νικο να μου φερει τα θεματα(δεν ειχα καταλαβει τι ειχε γινει και οτι τα χε δωσει με το γραπτο του)
ε και μετα τους ειπαμε οτι του επεσαν και καταλαθος πηρε και εδωσε τα δικα μου
οποτε ειπε οτι αν δει κοινα πραγματα θα μας μηδενισει
εγω αντεγραψα μονο 4 αντιδρασεις εκ ττων οποιων οι δυο ηταν σωστες οποτε θα μπορουσα και μονος να τις κανω και οι αλλες δυο λαθος
σε ολα τα υπολοιπα ο καθενας εγραψε τα δικα του οποτε λογικα δε θα βρει στοιχεια αντιγραφης
κι ετσι απλα ελπιζουμε να μη μας μηδενισει γιατι δεν αξιζει κιολας αλλα ο συγκεκριμενος καθηγητης ειναι μεγαλη καριολα
Πείτε απόψεις: Μηδενίζεσαι- δε μηδενίζεσαι
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
το λεω για να το πιστεψω...
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος
θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...
Μπορείς!Μπορείς!Μπορείς!Μπορείς!
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...
να περασεις, να περασεις, να περασεις!!!!!!!!!!!!!!
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Eλα Φλωρινα!! Μας περισευει πολυ εδω πανω σημερα!!!!!Θέλω Χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σκέψη : αν συνεχίσει να καίγεται εδώ δεν θα την περάσει ποτέθα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...θα περασω ανατομικη2...
Κλείσε το ίντερνετ.
Διάβασε.
Σκίσε τους!
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Burp
Δραστήριο μέλος
*θα τν βοηθάω να ενοχλεί περαστικούς
Goseithor
Διάσημο μέλος
Λοιπόν αφού ήδη το χω γράψει μια φορά στο μσν, ας το βάλω κι εδώ Τι έγινε σήμερα που γράφαμε μάθημα:
φτανουμε στο τελευταιο 10λεπτο και ο νικος με τον οποιο καθομαστε διπλα για να πουμε τιποτα, φευγει και μου λεει στα πεταχτα να ανταλλαξουμε θεματα γιατι αυτος ειχε κατι γραμμενα πανω ωστε να δω κατι αν θελω
Ο χρήστης Nick λέει:
oh shit
Ο χρήστης ΝoiSy MaN λέει:
τελειωνω λοιπον εγω και δεν παιρνω τα θεματα του γιατι εκανε την εξυπναδα να γραψει ονομα και αν εβλεπαν διαφορετικα ονοματα σε γραπτο και θεματα θα μου την ελεγαν
με βλεπει ομως ενας επιτηρητης και μου λεει να παρω και τα θεματα, του λεω δεν ειναι δικα μου και δε βρισκω τα δικα μου
ε πηραμε τα δικα του και κατω στη εδρα υποψιαστηκαν αυτο οτι ανταλλαξαμε θεματα και τους ειπα οτι θα παρω το νικο να μου φερει τα θεματα(δεν ειχα καταλαβει τι ειχε γινει και οτι τα χε δωσει με το γραπτο του)
ε και μετα τους ειπαμε οτι του επεσαν και καταλαθος πηρε και εδωσε τα δικα μου
οποτε ειπε οτι αν δει κοινα πραγματα θα μας μηδενισει
εγω αντεγραψα μονο 4 αντιδρασεις εκ ττων οποιων οι δυο ηταν σωστες οποτε θα μπορουσα και μονος να τις κανω και οι αλλες δυο λαθος
σε ολα τα υπολοιπα ο καθενας εγραψε τα δικα του οποτε λογικα δε θα βρει στοιχεια αντιγραφης
κι ετσι απλα ελπιζουμε να μη μας μηδενισει γιατι δεν αξιζει κιολας αλλα ο συγκεκριμενος καθηγητης ειναι μεγαλη καριολα
Πείτε απόψεις: Μηδενίζεσαι- δε μηδενίζεσαι
χαλαρά μηδενίζεσαι....
-----------------------------------------
είναι φυσιολογικό που το διάβασα 2 φορές για να το καταλάβω....?
κ άλλος χαζούλης στο forum...:fss:
Pemptousia
Διάσημο μέλος
χαλαρά μηδενίζεσαι....
-----------------------------------------
κ άλλος χαζούλης στο forum...:fss:
ποιος? :who: που? :who:
αν σου πω όχι χρήστο... θα με συγχωρεσεις που σου είπα ψέματα?
Goseithor
Διάσημο μέλος
ποιος? :who: που? :who:
αν σου πω όχι χρήστο... θα με συγχωρεσεις που σου είπα ψέματα?
και εγώ τα διαβάζω 5-6 φορές και στο τέλος συνειδητοποιώ ότι σκέφτομαι άλλα πράγματα όταν διαβάζω και άντε πάλι απτην αρχή μέχρι να συγκεντρωθώ...:who:
Noisette
Περιβόητο μέλος
Eλα Φλωρινα!! Μας περισευει πολυ εδω πανω σημερα!!!!!
Να έρθω εγώ???????????
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.