Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Η Katerina192: #21 26-10-10 00:08 Κι εγώ είμαι το υπόστεγο... Σωστα τα Deutch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:02 Ο Apro έγραψε: #22 26-10-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Κι εγώ είμαι το υπόστεγο... Σωστα τα Deutch... Click για ανάπτυξη... μπορώ να σε βρω μέσα στον χρόνο και να σε γνωρίσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:18 Η Katerina192: #23 26-10-10 13:18 Κι εγώ μπόρω να διακτινιστώ μέσα στο Enterprise του Star Trek και να γνωρίσω τον Captain Jean-Luc Picard...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:22 Ο Apro έγραψε: #24 26-10-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Κι εγώ μπόρω να διακτινιστώ μέσα στο Enterprise του Star Trek και να γνωρίσω τον Captain Jean-Luc Picard...... Click για ανάπτυξη... γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η Katerina192: #25 26-10-10 13:25 Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η m(A).niC έγραψε: #26 26-10-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Apro: γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Click για ανάπτυξη... εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:31 Ο Apro έγραψε: #27 26-10-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Click για ανάπτυξη... δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:33 Ο Apro έγραψε: #28 26-10-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Click για ανάπτυξη... μπορώ να ακουμπήσω τον ήλιο..., αλλά δεν το κάνω, γιατί καίει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:37 Η Katerina192: #29 26-10-10 13:37 Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο Apro έγραψε: #30 26-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ είμαι το υπόστεγο... Σωστα τα Deutch... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:02 Ο Apro έγραψε: #22 26-10-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Κι εγώ είμαι το υπόστεγο... Σωστα τα Deutch... Click για ανάπτυξη... μπορώ να σε βρω μέσα στον χρόνο και να σε γνωρίσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:18 Η Katerina192: #23 26-10-10 13:18 Κι εγώ μπόρω να διακτινιστώ μέσα στο Enterprise του Star Trek και να γνωρίσω τον Captain Jean-Luc Picard...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:22 Ο Apro έγραψε: #24 26-10-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Κι εγώ μπόρω να διακτινιστώ μέσα στο Enterprise του Star Trek και να γνωρίσω τον Captain Jean-Luc Picard...... Click για ανάπτυξη... γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η Katerina192: #25 26-10-10 13:25 Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η m(A).niC έγραψε: #26 26-10-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Apro: γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Click για ανάπτυξη... εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:31 Ο Apro έγραψε: #27 26-10-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Click για ανάπτυξη... δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:33 Ο Apro έγραψε: #28 26-10-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Click για ανάπτυξη... μπορώ να ακουμπήσω τον ήλιο..., αλλά δεν το κάνω, γιατί καίει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:37 Η Katerina192: #29 26-10-10 13:37 Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο Apro έγραψε: #30 26-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Κι εγώ είμαι το υπόστεγο... Σωστα τα Deutch... Click για ανάπτυξη... μπορώ να σε βρω μέσα στον χρόνο και να σε γνωρίσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:18 Η Katerina192: #23 26-10-10 13:18 Κι εγώ μπόρω να διακτινιστώ μέσα στο Enterprise του Star Trek και να γνωρίσω τον Captain Jean-Luc Picard...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:22 Ο Apro έγραψε: #24 26-10-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Κι εγώ μπόρω να διακτινιστώ μέσα στο Enterprise του Star Trek και να γνωρίσω τον Captain Jean-Luc Picard...... Click για ανάπτυξη... γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η Katerina192: #25 26-10-10 13:25 Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η m(A).niC έγραψε: #26 26-10-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Apro: γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Click για ανάπτυξη... εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:31 Ο Apro έγραψε: #27 26-10-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Click για ανάπτυξη... δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:33 Ο Apro έγραψε: #28 26-10-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Click για ανάπτυξη... μπορώ να ακουμπήσω τον ήλιο..., αλλά δεν το κάνω, γιατί καίει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:37 Η Katerina192: #29 26-10-10 13:37 Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο Apro έγραψε: #30 26-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ μπόρω να διακτινιστώ μέσα στο Enterprise του Star Trek και να γνωρίσω τον Captain Jean-Luc Picard...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:22 Ο Apro έγραψε: #24 26-10-10 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Κι εγώ μπόρω να διακτινιστώ μέσα στο Enterprise του Star Trek και να γνωρίσω τον Captain Jean-Luc Picard...... Click για ανάπτυξη... γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η Katerina192: #25 26-10-10 13:25 Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η m(A).niC έγραψε: #26 26-10-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Apro: γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Click για ανάπτυξη... εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:31 Ο Apro έγραψε: #27 26-10-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Click για ανάπτυξη... δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:33 Ο Apro έγραψε: #28 26-10-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Click για ανάπτυξη... μπορώ να ακουμπήσω τον ήλιο..., αλλά δεν το κάνω, γιατί καίει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:37 Η Katerina192: #29 26-10-10 13:37 Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο Apro έγραψε: #30 26-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Κι εγώ μπόρω να διακτινιστώ μέσα στο Enterprise του Star Trek και να γνωρίσω τον Captain Jean-Luc Picard...... Click για ανάπτυξη... γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η Katerina192: #25 26-10-10 13:25 Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η m(A).niC έγραψε: #26 26-10-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Apro: γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Click για ανάπτυξη... εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:31 Ο Apro έγραψε: #27 26-10-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Click για ανάπτυξη... δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:33 Ο Apro έγραψε: #28 26-10-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Click για ανάπτυξη... μπορώ να ακουμπήσω τον ήλιο..., αλλά δεν το κάνω, γιατί καίει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:37 Η Katerina192: #29 26-10-10 13:37 Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο Apro έγραψε: #30 26-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:25 Η m(A).niC έγραψε: #26 26-10-10 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Apro: γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Click για ανάπτυξη... εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:31 Ο Apro έγραψε: #27 26-10-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Click για ανάπτυξη... δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:33 Ο Apro έγραψε: #28 26-10-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Click για ανάπτυξη... μπορώ να ακουμπήσω τον ήλιο..., αλλά δεν το κάνω, γιατί καίει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:37 Η Katerina192: #29 26-10-10 13:37 Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο Apro έγραψε: #30 26-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Apro: γνωρίζω την επόμενη σκέψη σου..., χα Click για ανάπτυξη... εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:31 Ο Apro έγραψε: #27 26-10-10 13:31 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Click για ανάπτυξη... δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:33 Ο Apro έγραψε: #28 26-10-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Click για ανάπτυξη... μπορώ να ακουμπήσω τον ήλιο..., αλλά δεν το κάνω, γιατί καίει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:37 Η Katerina192: #29 26-10-10 13:37 Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο Apro έγραψε: #30 26-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: εχεις κ τετοιες ικανοτητες?? wow!! για πες την επομενη σκεψη της κοπελας..!! Click για ανάπτυξη... δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:33 Ο Apro έγραψε: #28 26-10-10 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Click για ανάπτυξη... μπορώ να ακουμπήσω τον ήλιο..., αλλά δεν το κάνω, γιατί καίει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:37 Η Katerina192: #29 26-10-10 13:37 Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο Apro έγραψε: #30 26-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα θελες... μπορώ να παω στο Ντουμπάι και δεν πάω.... Click για ανάπτυξη... μπορώ να ακουμπήσω τον ήλιο..., αλλά δεν το κάνω, γιατί καίει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:37 Η Katerina192: #29 26-10-10 13:37 Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο Apro έγραψε: #30 26-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:45 Ο Apro έγραψε: #30 26-10-10 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katerina192: Θα κάνω την καρδια μου πέτρα...Θα πετάξω το διαστημά...Θα αναπνεύσω μέσα στο κενό...Και θα ακουμπήσω τον ήλιο με τα 2 γυμνά μου χέρια...Μπορεί να ζεσταθώ λιγάκι αλλά έτσι θα γλιτώσω το πετρέλαιο θέρμανσης...Κι ετσι θα σε βγάλω και απο τη δυσκολη θέση... Click για ανάπτυξη... θα πιάσω το φεγγάρι που βρίσκεται πίσω μου και θα σου δώσω να το κρατήσεις για λίγο.... αυτό στο avatar..., αν πρόσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:52 Η m(A).niC έγραψε: #31 26-10-10 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν τηρείς τους κανόνες..., οπότε και εγώ δε μπορώ να σου πω..., είναι εκτός κανόνων.... δεν είπες σε τί είσαι καλύτερος από τον πάνω σου.... Click για ανάπτυξη... μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 13:56 Ο Apro έγραψε: #32 26-10-10 13:56 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμ,, νομιζω πως μπορω να ανεβω πιο γρηγορα απο σενα κ τ 999 σκαλια απο τ Παλαμηδι!! Click για ανάπτυξη... και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:07 Η m(A).niC έγραψε: #33 26-10-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Apro: και εγώ να τα μετρήσω πιο γρήγορα.... μάτια, μύτη, χίλια.... Click για ανάπτυξη... δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:18 Ο Apro έγραψε: #34 26-10-10 14:18 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: δε νομιζω να μπορεις!! αφου δεν υπαρχει τ 1000ό σκαλι!!χεχε αρα δεν μετραει αυτο που ειπες!! Click για ανάπτυξη... κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:24 Η m(A).niC έγραψε: #35 26-10-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνεις λάθος, υπάρχει, αλλά είναι σπασμένο..., γι' αυτό δε μετράει για ολόκληρο.... το έσπασε ένα άλογο λένε.... πάντως αν θες να ξέρεις, υπήρχε και κάποιος που τα ανέβαινε με xt600(cross μηχανή).... μπορεί να το έσπασε αυτός, δε γνωρίζω.... κάνω βουτιές από πολύ ψηλά..., από σημεία που εσύ φοβάσαι.... Click για ανάπτυξη... ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:30 Ο Apro έγραψε: #36 26-10-10 14:30 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: ομως εγω κανω βουτιες κ μπορω μαλιστα να κρατησω για πιο πολλη ωρα την αναπνοη μ απο εσενα!! χεχε Click για ανάπτυξη... κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:36 Η m(A).niC έγραψε: #37 26-10-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Apro: κάνω πιο ωραία γράμματα από εσένα..., είμαι τελειομανής.... αν ήξερες πόσο σιγά, άρχισα να σχηματίζω τις πρώτες μου λέξεις, θα καταλάβαινες.... νόμιζα ότι ήταν ιερά σύμβολα.... Click για ανάπτυξη... σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192 Δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η Katerina192: #38 26-10-10 14:38 Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εεε...Εμεινα στην απεξω.... Μενω στην απεξω ευκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:41 Ο Apro έγραψε: #39 26-10-10 14:41 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: σ αυτο πρεπει να εχεις ενα δικιο,,γτ τ δικα μ γραμματα ειναι αθλια κ δυστυχως δεν αρεσουν σε κανεναν .. εγω ομως ειμαι πιο καλη οδηγος κ πιο προσεκτικη απο εσενα!! Click για ανάπτυξη... πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 14:48 Η m(A).niC έγραψε: #40 26-10-10 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Apro: πιο προσεκτική, αλλά και καλύτερη...; ας πούμε.... εγώ όμως οδηγάω πιο πολλά χρόνια..., είμαι πιο έμπειρος...; απλά έχω κάνει πιο πολλά χιλιόμετρα από εσένα.... Click για ανάπτυξη... οκ τ δεχομαι οτι εχεις κανει περισσοτερα χιλιομετρα κ οδηγεις πιο πολλα χρονια απο εμενα.. εγω ομως γνωριζω περισσοτερα σηματα οδηγησης απο εσενα!! ( δεν περασε κ πολυσ καιρος απο τοτε πο τ εδωσα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.