Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:54 Ο Apro έγραψε: #101 20-12-10 10:54 μ' αρέσουν τα ωραία και τα απλά πράγματα.... και σε συμπαθάω πολύ, δεν ξέρω πόσο πολύ, αλλά νομίζω είναι αρκετό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:05 Η m(A).niC έγραψε: #102 20-12-10 16:05 μου αρεσει ο κινδυνος,,μονο οταν στο τελος ξερεισ οτι θα τ γλιτωσεις!!,,χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:40 Ο Apro έγραψε: #103 21-12-10 01:40 επειδή τρώω όλα τα φαγητά που φτιάχνει η μητέρα μου και δεν έχω απαιτήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:53 Η m(A).niC έγραψε: #104 21-12-10 22:53 χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:23 Ο Apro έγραψε: #105 22-12-10 09:23 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Click για ανάπτυξη... ζηλεύω λίγο η καλύτερα, ζηλεύω.... θα ήθελα να ξέρω και εγώ έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα, χεχεχε η καλύτερα έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:16 Η m(A).niC έγραψε: #106 22-12-10 12:16 εγω ομως εχω γυρισει τ μιση Αθηνα..με το ποδηλατο μ!,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:43 Ο Apro έγραψε: #107 23-12-10 09:43 ναι, αλλά εγώ έκανα και παντιλίκια και σούζες και αλματάκια ένιγουει έχει βάψει ποτέ ποδήλατο...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:41 Η m(A).niC έγραψε: #108 23-12-10 12:41 μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:36 Ο Apro έγραψε: #109 23-12-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Click για ανάπτυξη... επειδή ήθελα να έχω πλήρη εξουσία στο ποδήλατο μου, έξυνα το χρώμα, το έτριβα με γυαλόχαρτο και το ξαναέβαφα.... εγώ έχω αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα με αμάξι, εσύ δε νομίζω.... και κοίτα μην το επιχειρήσεις για να γίνεις καλύτερή μου, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:14 Η m(A).niC έγραψε: #110 23-12-10 18:14 μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μ' αρέσουν τα ωραία και τα απλά πράγματα.... και σε συμπαθάω πολύ, δεν ξέρω πόσο πολύ, αλλά νομίζω είναι αρκετό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:05 Η m(A).niC έγραψε: #102 20-12-10 16:05 μου αρεσει ο κινδυνος,,μονο οταν στο τελος ξερεισ οτι θα τ γλιτωσεις!!,,χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:40 Ο Apro έγραψε: #103 21-12-10 01:40 επειδή τρώω όλα τα φαγητά που φτιάχνει η μητέρα μου και δεν έχω απαιτήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:53 Η m(A).niC έγραψε: #104 21-12-10 22:53 χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:23 Ο Apro έγραψε: #105 22-12-10 09:23 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Click για ανάπτυξη... ζηλεύω λίγο η καλύτερα, ζηλεύω.... θα ήθελα να ξέρω και εγώ έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα, χεχεχε η καλύτερα έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:16 Η m(A).niC έγραψε: #106 22-12-10 12:16 εγω ομως εχω γυρισει τ μιση Αθηνα..με το ποδηλατο μ!,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:43 Ο Apro έγραψε: #107 23-12-10 09:43 ναι, αλλά εγώ έκανα και παντιλίκια και σούζες και αλματάκια ένιγουει έχει βάψει ποτέ ποδήλατο...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:41 Η m(A).niC έγραψε: #108 23-12-10 12:41 μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:36 Ο Apro έγραψε: #109 23-12-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Click για ανάπτυξη... επειδή ήθελα να έχω πλήρη εξουσία στο ποδήλατο μου, έξυνα το χρώμα, το έτριβα με γυαλόχαρτο και το ξαναέβαφα.... εγώ έχω αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα με αμάξι, εσύ δε νομίζω.... και κοίτα μην το επιχειρήσεις για να γίνεις καλύτερή μου, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:14 Η m(A).niC έγραψε: #110 23-12-10 18:14 μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μου αρεσει ο κινδυνος,,μονο οταν στο τελος ξερεισ οτι θα τ γλιτωσεις!!,,χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:40 Ο Apro έγραψε: #103 21-12-10 01:40 επειδή τρώω όλα τα φαγητά που φτιάχνει η μητέρα μου και δεν έχω απαιτήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:53 Η m(A).niC έγραψε: #104 21-12-10 22:53 χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:23 Ο Apro έγραψε: #105 22-12-10 09:23 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Click για ανάπτυξη... ζηλεύω λίγο η καλύτερα, ζηλεύω.... θα ήθελα να ξέρω και εγώ έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα, χεχεχε η καλύτερα έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:16 Η m(A).niC έγραψε: #106 22-12-10 12:16 εγω ομως εχω γυρισει τ μιση Αθηνα..με το ποδηλατο μ!,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:43 Ο Apro έγραψε: #107 23-12-10 09:43 ναι, αλλά εγώ έκανα και παντιλίκια και σούζες και αλματάκια ένιγουει έχει βάψει ποτέ ποδήλατο...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:41 Η m(A).niC έγραψε: #108 23-12-10 12:41 μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:36 Ο Apro έγραψε: #109 23-12-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Click για ανάπτυξη... επειδή ήθελα να έχω πλήρη εξουσία στο ποδήλατο μου, έξυνα το χρώμα, το έτριβα με γυαλόχαρτο και το ξαναέβαφα.... εγώ έχω αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα με αμάξι, εσύ δε νομίζω.... και κοίτα μην το επιχειρήσεις για να γίνεις καλύτερή μου, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:14 Η m(A).niC έγραψε: #110 23-12-10 18:14 μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδή τρώω όλα τα φαγητά που φτιάχνει η μητέρα μου και δεν έχω απαιτήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:53 Η m(A).niC έγραψε: #104 21-12-10 22:53 χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:23 Ο Apro έγραψε: #105 22-12-10 09:23 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Click για ανάπτυξη... ζηλεύω λίγο η καλύτερα, ζηλεύω.... θα ήθελα να ξέρω και εγώ έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα, χεχεχε η καλύτερα έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:16 Η m(A).niC έγραψε: #106 22-12-10 12:16 εγω ομως εχω γυρισει τ μιση Αθηνα..με το ποδηλατο μ!,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:43 Ο Apro έγραψε: #107 23-12-10 09:43 ναι, αλλά εγώ έκανα και παντιλίκια και σούζες και αλματάκια ένιγουει έχει βάψει ποτέ ποδήλατο...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:41 Η m(A).niC έγραψε: #108 23-12-10 12:41 μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:36 Ο Apro έγραψε: #109 23-12-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Click για ανάπτυξη... επειδή ήθελα να έχω πλήρη εξουσία στο ποδήλατο μου, έξυνα το χρώμα, το έτριβα με γυαλόχαρτο και το ξαναέβαφα.... εγώ έχω αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα με αμάξι, εσύ δε νομίζω.... και κοίτα μην το επιχειρήσεις για να γίνεις καλύτερή μου, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:14 Η m(A).niC έγραψε: #110 23-12-10 18:14 μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:23 Ο Apro έγραψε: #105 22-12-10 09:23 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Click για ανάπτυξη... ζηλεύω λίγο η καλύτερα, ζηλεύω.... θα ήθελα να ξέρω και εγώ έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα, χεχεχε η καλύτερα έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:16 Η m(A).niC έγραψε: #106 22-12-10 12:16 εγω ομως εχω γυρισει τ μιση Αθηνα..με το ποδηλατο μ!,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:43 Ο Apro έγραψε: #107 23-12-10 09:43 ναι, αλλά εγώ έκανα και παντιλίκια και σούζες και αλματάκια ένιγουει έχει βάψει ποτέ ποδήλατο...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:41 Η m(A).niC έγραψε: #108 23-12-10 12:41 μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:36 Ο Apro έγραψε: #109 23-12-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Click για ανάπτυξη... επειδή ήθελα να έχω πλήρη εξουσία στο ποδήλατο μου, έξυνα το χρώμα, το έτριβα με γυαλόχαρτο και το ξαναέβαφα.... εγώ έχω αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα με αμάξι, εσύ δε νομίζω.... και κοίτα μην το επιχειρήσεις για να γίνεις καλύτερή μου, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:14 Η m(A).niC έγραψε: #110 23-12-10 18:14 μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: χαχαχ,,εγω ομως ξερω να μαγειρευω!! Click για ανάπτυξη... ζηλεύω λίγο η καλύτερα, ζηλεύω.... θα ήθελα να ξέρω και εγώ έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα, χεχεχε η καλύτερα έχω περπατήσει περισσότερα χιλιόμετρα από εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:16 Η m(A).niC έγραψε: #106 22-12-10 12:16 εγω ομως εχω γυρισει τ μιση Αθηνα..με το ποδηλατο μ!,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:43 Ο Apro έγραψε: #107 23-12-10 09:43 ναι, αλλά εγώ έκανα και παντιλίκια και σούζες και αλματάκια ένιγουει έχει βάψει ποτέ ποδήλατο...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:41 Η m(A).niC έγραψε: #108 23-12-10 12:41 μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:36 Ο Apro έγραψε: #109 23-12-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Click για ανάπτυξη... επειδή ήθελα να έχω πλήρη εξουσία στο ποδήλατο μου, έξυνα το χρώμα, το έτριβα με γυαλόχαρτο και το ξαναέβαφα.... εγώ έχω αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα με αμάξι, εσύ δε νομίζω.... και κοίτα μην το επιχειρήσεις για να γίνεις καλύτερή μου, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:14 Η m(A).niC έγραψε: #110 23-12-10 18:14 μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω ομως εχω γυρισει τ μιση Αθηνα..με το ποδηλατο μ!,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:43 Ο Apro έγραψε: #107 23-12-10 09:43 ναι, αλλά εγώ έκανα και παντιλίκια και σούζες και αλματάκια ένιγουει έχει βάψει ποτέ ποδήλατο...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:41 Η m(A).niC έγραψε: #108 23-12-10 12:41 μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:36 Ο Apro έγραψε: #109 23-12-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Click για ανάπτυξη... επειδή ήθελα να έχω πλήρη εξουσία στο ποδήλατο μου, έξυνα το χρώμα, το έτριβα με γυαλόχαρτο και το ξαναέβαφα.... εγώ έχω αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα με αμάξι, εσύ δε νομίζω.... και κοίτα μην το επιχειρήσεις για να γίνεις καλύτερή μου, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:14 Η m(A).niC έγραψε: #110 23-12-10 18:14 μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι, αλλά εγώ έκανα και παντιλίκια και σούζες και αλματάκια ένιγουει έχει βάψει ποτέ ποδήλατο...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:41 Η m(A).niC έγραψε: #108 23-12-10 12:41 μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:36 Ο Apro έγραψε: #109 23-12-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Click για ανάπτυξη... επειδή ήθελα να έχω πλήρη εξουσία στο ποδήλατο μου, έξυνα το χρώμα, το έτριβα με γυαλόχαρτο και το ξαναέβαφα.... εγώ έχω αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα με αμάξι, εσύ δε νομίζω.... και κοίτα μην το επιχειρήσεις για να γίνεις καλύτερή μου, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:14 Η m(A).niC έγραψε: #110 23-12-10 18:14 μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:36 Ο Apro έγραψε: #109 23-12-10 14:36 Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Click για ανάπτυξη... επειδή ήθελα να έχω πλήρη εξουσία στο ποδήλατο μου, έξυνα το χρώμα, το έτριβα με γυαλόχαρτο και το ξαναέβαφα.... εγώ έχω αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα με αμάξι, εσύ δε νομίζω.... και κοίτα μην το επιχειρήσεις για να γίνεις καλύτερή μου, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:14 Η m(A).niC έγραψε: #110 23-12-10 18:14 μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από m(A).niC: μμμ τ εννοεις?? εγω ομως οδηγω κ αυτοκινητο! Click για ανάπτυξη... επειδή ήθελα να έχω πλήρη εξουσία στο ποδήλατο μου, έξυνα το χρώμα, το έτριβα με γυαλόχαρτο και το ξαναέβαφα.... εγώ έχω αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα με αμάξι, εσύ δε νομίζω.... και κοίτα μην το επιχειρήσεις για να γίνεις καλύτερή μου, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:14 Η m(A).niC έγραψε: #110 23-12-10 18:14 μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μμμ,,δε τ πιστευω οτι εχεις αγγιξει τ 210,, αλλα κ να τ εχεις κανει,,μη φοβασαι δεν θα γινω καλυτερη σ! εγω ομως ειμαι πιο προσεκτικη κ πιο συγκεντρωμενη απο σενα οταν οδηγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 19:13 Ο Apro έγραψε: #111 04-01-11 19:13 δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2011 στις 19:02 Η ~Melania~: #112 13-01-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Apro: δεν είμαι καλύτερος, από εσένα.... Click για ανάπτυξη... Απ'το στόμα μου το πήρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαΐου 2013 στις 21:54 Ο nektariosmakris: #113 30-05-13 21:54 σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σε περναω σιγουρα στα παρακατω: στα σκονακια στις αντιγραφες στην επιτευξη βαθμου χωρις διαβασμα στο cs στα λεφτα στα nfs στο parkour στο abe exoddus στην ταχυτητα στο να φτιαξεις τον κυβο του ρουμπικ στο χρονο που κανεις μπανιο εεε και σε αλλα που δεν μου ερχονται τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.