dooo
Διακεκριμένο μέλος
πες μου ότι ήταν ΒΑ...αυτοί είναι ικανοί να ξαναρχίσουν από την αρχή, αφου αποσυντονιστούν για κανά δίλεπτοΛοιπόν το προσφατοτερότερο. Μέσα στο αεροπλάνο, οι αεροσυνοδοί εξηγούσαν τις διαδικασίες ασφαλείας ("...όταν ακούσετε brace! brace! κάντε το σταυρό σας κλπ") και ένας ελληναράς τις διέκοψε (!!) για να βάλει το μπουφάν του στην θήκη πάνω από το κάθισμα... Ωραίος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana
Δραστήριο μέλος
Για ποια δουλειά λέτε ακριβώς;
Εγώ λέω για τομέα λιανικής όπου ΠΡΕΠΕΙ να πουλήσεις όχι απλώς να εξυπηρετήσεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
Ουπς.Εγώ λέω για τομέα λιανικής όπου ΠΡΕΠΕΙ να πουλήσεις όχι απλώς να εξυπηρετήσεις...
δύσκολες δουλειές αυτές......
Giovanna
Επιφανές μέλος
lol!!!!!!
μισελ μου ειναι αδιανοητο αυτο που ειπες. περιμενα περισσοτερα απο εσενα καμαρι μου!!!!!!!
corpse γουσταρω!!!!!!!
Nana
Δραστήριο μέλος
Ουπς.
δύσκολες δουλειές αυτές......
Ασ'τα να πάνε.. δε βλέπω τη στιγμή που θα φύγω (έχω βάλει στόχο... δε θα κάτσω πολύ ακόμα).
(οntopic)
Χθες πήγα σε μια ταβέρνα στου Ψυρρή με το φίλο μου και κάτσαμε έξω. Σε κάποια φάση έρχεται μια παρέα 6 ατόμων και κάθεται σε ένα ακριανό τραπέζι στο οποίο έπεφτε λίγος ήλιος.
Έρχεται ο έξυπνος ο ταβερνιάρης και μετακινεί την ομπρέλα, για να σκιάσει την παρέα, παίρνοντας τη σκιά από το φίλο μου και αφήνοντάς τον να κάνει ηλιοθεραπεία. Ήμουν "έτοιμη", αλλά ο φίλος μου σε κάτι τέτοιες φάσεις δε θέλει φασαρίες και μου είπε να μη μιλήσω... Νευρίασα πολύ και πιο πολύ με εμένα που δε μίλησα. Και έχω πει ότι δε θα τον ξανακούσω και θα κάνω ότι μου πει ο εαυτός μου. Ευτυχώς που είχαμε τελειώσει το φαγητό και θα φεύγαμε σε λίγο... Αλλά με πιάνουν και κάτι εκδικητικές τάσεις όταν συμβαίνουν κάτι τέτοια που συνήθως τις εφαρμόζω
Giovanna
Επιφανές μέλος
ενας παππους ειχε κατσει μεσα στη μεση του πεζοδρομιου. ρεμβαζε τον ομορφο ηλιο. προχθες. ετρεχα να προλαβω τρολει. δε χωρουσα να περασω ουτε απο δεξια ουτε απο αριστερα. σχεδον τον περασα πηδωντας, αλλα τον αγγιξαν λιγο οι σακουλες που κουβαλαγα. με ειπε ζωον. γυρισα και του εκανα μπεεεε εεε εεεε!!!
και εφυγα με χαμογελο και μεγαλυτερο, κατσικισιο χοροπηδηχτο.
κεντρικη ιδεα:
ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ!
Nana
Δραστήριο μέλος
mania, να παρουμε στην παρεα μας και τη nana για καφε, να τους σπασουμε ολους στο ξυλο? λολ!!!
Εμπρός λοιπόν όλοι, να ξεχυθούμε στους δρόμους και όποιον πάρει ο χάρος...
ενας παππους ειχε κατσει μεσα στη μεση του πεζοδρομιου. ρεμβαζε τον ομορφο ηλιο. προχθες. ετρεχα να προλαβω τρολει. δε χωρουσα να περασω ουτε απο δεξια ουτε απο αριστερα. σχεδον τον περασα πηδωντας, αλλα τον αγγιξαν λιγο οι σακουλες που κουβαλαγα. με ειπε ζωον. γυρισα και του εκανα μπεεεε εεε εεεε!!!
Καλά πολύ πλάκα αυτό το μπεεεεεεε να το βλέπεις
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
δε χωρουσα να περασω ουτε απο δεξια ουτε απο αριστερα. σχεδον τον περασα πηδωντας, αλλα τον αγγιξαν λιγο οι σακουλες που κουβαλαγα. με ειπε ζωον. γυρισα και του εκανα μπεεεε εεε εεεε!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder
axaxaxa!!!!!!
lol!!!!!!
μισελ μου ειναι αδιανοητο αυτο που ειπες. περιμενα περισσοτερα απο εσενα καμαρι μου!!!!!!!
Ε είμαι ευγενικό παιζάκι, μη με βλέπεις έτσι
Πάντως θα του τα χα χώσει περισσότερο αλλά 1) με έπιασε "στον ύπνο" (κυριολεκτικά, πριν λίγο είχα ξυπνήσει) και 2) βιαζόμουν να πάω στη στάση
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω πάει 3 φορές μέχρι σήμερα, και έχω ορκιστεί στην αξιοπρέπειά μου να μην ξαναπάω. Την πρώτη φορά που πήγα, έφυγα βουρκωμένη, τις άλλες δύο απαθέστατη .
Ο τύπος είναι απερίγραπτος, έκανε ολόκληρη φασαρία once, γιατί δεν ήθελε να θεωρήσει 2 φυσικοθεραπείες, μέχρι μία λέει μπορούμε κάθε φορά! Δεν λέει ΠΟΤΕ καλημέρα, δεν κοιτάζει ποτέ τον άνθρωπο που μπαίνει στο γραφείο του, γενικά δεν βγάζει μιλιά, αλλά όταν το ανοίξει το ρημάδι του, σε κάνει χώμα. Κρεμάλα για τους δημόσιους βολεψάκηδες-βολεμένους ! Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τάσσομαι υπέρ της χειροδικίας
Δυστυχώς, δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θα μιλήσει, αλλά νομίζω ότι σε κάποιες περιπτώσεις, η σιωπή είναι καλύτερη λύση για κάτι τέτοιους χοντρανθρώπους.
Giovanna
Επιφανές μέλος
και επισης, χμ, μαλλον σου χρειαζεται μια κλεφτρα για να ισιωσει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.