Guest 209912
Επισκέπτης
Το μεγαλύτερο λάθος σου.Ερώτηση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Που αφησα δευτερη ευκαιρία σε καποιουςΤο μεγαλύτερο λάθος σου.
Ιδια ερωτηση παιδια.
Το μεγαλυτερο λαθος σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Που ανοίχτηκα σε κάποια άτομα που δεν άξιζε τέλος πάντων.
Συνήθως πότε στολίζεις και πότε ξεστολιζεις το δέντρο;
Πόσο εύκολα νευριάζεις και τι κάνεις ; φωνάζεις , μένεις σιωπηλός/η , απομακρύνεσαι ;
Guest 209912
Επισκέπτης
Ίδια ερώτηση.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Κάθομαι μόνη, αναλύω το συμβάν, παίρνω τον χρόνο μου να δουλέψω μέσα μου τι συνέβη και, όταν ηρεμήσω, επιστρέφω στον τόπο του εγκλήματος για να λύσω το πρόβλημα νηφάλια και ώριμα.
Ποιο είναι το πρώτο ταξίδι που θα ήθελες να κάνεις όταν τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση;
Valder
Επιφανές μέλος
Νευριάζω δύσκολα και κάνω πάντα προσπάθειες να λήξω την συζήτηση πριν ειπωθούν πράγματα για τα οποία θα μετανιώσω.
Κάθομαι μόνη, αναλύω το συμβάν, παίρνω τον χρόνο μου να δουλέψω μέσα μου τι συνέβη και, όταν ηρεμήσω, επιστρέφω στον τόπο του εγκλήματος για να λύσω το πρόβλημα νηφάλια και ώριμα.
Ποιο είναι το πρώτο ταξίδι που θα ήθελες να κάνεις όταν τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση;
Ιδανικά θα ήθελα να τα ξαναβρω με τη συγχωρεμένη και να πάω στο νησί της με το που τελειώσει όλο αυτό.
Επειδή είμαι απαισιόδοξος θα πω Ζυρίχη σε περίπτωση που παραμείνει η κατάσταση μου ως έχει.
Την ίδια ερωτησουλα. Πρωτο ταξίδι με το τέλος της πανδημίας.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Αν για κάποιον λόγο έπρεπε να επιλέξεις ν' ακούς μόνο έναν μουσικό ή συγκρότημα για το υπόλοιπο της ζωής σου, ποιο(ς) θα ήταν;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Θέλετε πολύ ειλικρινά;
Νατάσα Θεοδωρίδου
Πόσα βιβλία έχεις (περίπου) ;
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποτε ξεκινησες να κανεις σεξ;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Mid 2016.
Πες μας 3 ιδιοτροπίες σου.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
για να κοιμηθω το βραδυ θελω απολυτο σκοταδι.Dark.
δεν αντεχω την πιεση στο φαι,πχ να μου λεει καποιος τι θα φαω και ποσο,το φαε φαε.Ε δεν μπορω.Μου σπαει τα νευρα.
Ιδια ερωτηση παιδια.
Πες μας 3 ιδιοτροπίες σου.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Με ενοχλεί τα μάλα να μου πειράζουν τα μαλλιά.
Αν φάω μπανάνα πολύ ώριμη (μαύρη) μπορεί να κάνω εμετό.
Ποιο είναι το αγαπημένο σου γλυκό;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Double Chocolate Mousse Cake
Ιδια ερωτηση παιδια
Ποιο είναι το αγαπημένο σου γλυκό;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ένα χαριτωμένο, (έως γελοίο) χαϊδευτικό παρατσούκλι που σε αποκαλεί (ή σε αποκαλούσε) αγαπημένο σου πρόσωπο;
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Πόσο βαριέσαι γενικώς στην καθημερινότητα σου;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Πες μας 3 εντελώς ραντομ, άχρηστες πληροφορίες που ξέρεις.
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
2) Στην ταμπέλα της λέσχης στην πολυτεχνειούπολη λείπει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το "ρ" από τη λέξη εστιατόριο.
3) Όταν ο Ένγκελς έγραψε στο Μαρξ πως είναι στεναχωρημένος επειδή πέθανε η γυναίκα του, ο Μαρξ του απάντησε περίπου "Συλλυπητήρια, αλλά ούτως ή άλλως δε θα ξανασυμβεί".
Πόσο καλά σου έχει μπει το νέο έτος?
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπημενο χομπυ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- Joji
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Μήτσος10
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool