Guest 209912
Επισκέπτης
Αγαπημενη σταση σεξ;
Κι εμένα doggystyle.
Το χειρότερο ραντεβού που σου έχει τύχει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
@hack3r Έλα αυτό με τον μαθηματικό, βαριέμαι να τα ξαναγράφω. (Ήταν λίγο κριντζ το παιδί, that's all).
Πόσα μετρητά έχεις αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι σου; (και εδώ είναι το σωστό θρεντ νομίζω χα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
50 ευρω@EvanescenceQ στην άνεση του κρεβατιού μου και πείτε με ξενέρωτη.
@hack3r Έλα αυτό με τον μαθηματικό, βαριέμαι να τα ξαναγράφω. (Ήταν λίγο κριντζ το παιδί, that's all).
Πόσα μετρητά έχεις αυτή τη στιγμή στο πορτοφόλι σου; (και εδώ είναι το σωστό θρεντ νομίζω χα)
Ποσα μετρητα θα ηθελες να εχεις στο πορτοφολι σου αυτη την στιγμη?
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Πες μας ένα παρατσούκλι με το οποίο σε φώναζαν/σε φωνάζουν.
Guest 209912
Επισκέπτης
Ιδια ερωτηση.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Edit: Τελικά σκέφτηκα. Τι χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή απ' το super market?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Τι χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή πιο πολυ?
Guest 209912
Επισκέπτης

Ποια ηταν η πιο πρόσφατη στιγμή που φοβήθηκες πραγματικά.
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπημενη ιστορικη περιοδος;
Νικη Λαουντα απο το ονομα μου (Νικηφορος).50 ευρώ, γιατί εγώ έχω 40 λεπτά.
Πες μας ένα παρατσούκλι με το οποίο σε φώναζαν/σε φωνάζουν.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Εποχη ΒικινγκςΕνα ταξιδι στο εξωτερικο με φιλους. Δεν ξερω που, οπουδηποτε.
Αγαπημενη ιστορικη περιοδος;
Νικη Λαουντα απο το ονομα μου (Νικηφορος).
Αγαπημενο μερος για ξεκουραση
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Εεεε βαρέθηκα να διορθώνω απαντήσεις ε, θα σας φάω. Δε θυμάμαι, νομίζω κάπου στον δρόμο φοβήθηκα που πήρα μια στροφή λίγο πιο γρήγορα απ ό,τι υπολόγιζα.
ΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩΩΩΩΩ
ΤΑ 60'S
Ε ΑΙ ΧΕΣΤΕΙΤΕ
ΠΑΡΑΛΊΑ - ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ
(ναι, τόση ώρα πάλευα να απαντήσω κάπου)
Τι καιρό κάνει εκεί αυτή τη στιγμή;

Guest 209912
Επισκέπτης
Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
λίγο γουτσου γουτσου.
ΓιατροςΠαγωνιά γιατί δεν είσαι εδώ να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα.
Ιδια ερωτηση παιδια
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Ποια είναι η αγαπημένη σου μέρα και γιατί;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η Δευτέρα γιατι ξεκιναει νεα βδομαδαΌταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω αρχαιολόγος. Άσχετα που ούτε οι προπτυχιακές αλλά ούτε και οι μεταπτυχιακές δεν σχετίζονται με αυτόν τον κλάδο. Ελπίζω κάποια στιγμή να το εκπληρώσω το όνειρο.
Ποια είναι η αγαπημένη σου μέρα και γιατί;
Ιδια ερώτηση παιδια ποια είναι η αγαπημενη σου μερα και γιατι?
Skiyo
Διάσημο μέλος
ποιο φαγητο δεν σου αρέσει καθόλου;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Μπάμιες μπλιαχτο σάββατο, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις της εβδομάδας και ξεκουράζομαι ή βγαίνω για βόλτα με φίλους
ποιο φαγητο δεν σου αρέσει καθόλου;
Ιδια ερωτηση παιδια
Ποιο φαγητο δε σου αρεσει καθολου?
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώς πίνεις τον καφέ?
Guest 209912
Επισκέπτης
Το μεγαλύτερο σου λάθος στη ζωή.
ΣκετοΦασολάκια, μπριαμ και γενικά ολα σχεδόν τα λαδερα.
Πώς πίνεις τον καφέ?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Ερώτηση?Αυτό που κάνουν όσες δεν ξέρουν να μαγειρεύουν.
Το μεγαλύτερο σου λάθος στη ζωή.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σκετο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- Joji
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Μήτσος10
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool