Guest 209912
Επισκέπτης

Το θα έκανες αν ξαφνικά εξαφανιζονταν από τον κόσμο όλοι οι γνωστοί, οι φίλοι και οι συγγενείς σου και ήσουν ολομόναχος/η
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
στην πρωτη αρχικα, συνηθως το βιωνει σκεφτομενη 20436468563494 αλλα πραγματα εκεινη τη στιγμη οπως "πριν τρια χρονια καπου τετοιο μηνα ειχα πει εκεινο το ηλιθιο πραγμα και εκανα αυτη τη μαλακια *cringe cringe cringe* α αυριο να θυμηθω να κανω αυτο το εχω αφησει στη μοιρα του εδω και ποσες μερες και γιατι εχω τη μονιμη αισθηση σημερα οτι κατι εχω ξεχασει, ωωωπ τι τελειωσε?"
(kidding, καπως, δεν ισχυει παντα αυτο,μην αποθαρρυνεστε... ισχυει συχνα though)
well, θα ηταν δυσκολο ακομα και για μενα που ειμαι αντικοινωνας. Ωστοσο το ιδιο περιπου συμβαινει αμα πας σε αλλη χωρα, οποτε θα ενιωθα μια τεραστια νοσταλγια μεν και θα ειχα μια καταθλιψη για καποιους ΑΛΛΑ (!) θα ειχα και μια σημαντικη χαρα για αλλους που δεν θα ξαναδω ποτε (α! διπολικη εννοοντας) και θα κατεληγα στο να συνεχισω τη ζωη μου γιατι μονοι γεννιομαστε μονοι ψοφαμε ετσι κ αλλιως, ε, και θα ηλπιζα να βρω εξισου καλους φιλους με αυτους τους ελαχιστους που εχω τωρα/ ειχα μαλλον στην συγκεκριμενη περιπτωση
Ποιο θεωρεις το πιο ενοχλητικο μελος της οικογενειας σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
δεν ξερω, θα μου περασει μεταθανατον, 50 ευρωΜίλησε μου για σένα cinefi. Γιατί τόσος νιχιλισμος;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Δεν το εκανα επιτηδες,απλα θεωρησα οτι υπαρχει μια ευχερεια εκφρασης 
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώς περνάς σήμερα παραμονή Χριστουγέννων;
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ήσουν χαρακτήρας από ταινία/σειρά, ποιος θα ήσουν?
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Σε τι ηλικία θα ήθελες ιδανικά να παντρευτείς;
Guest 515609
Επισκέπτης
Πόσα ροφήματα πίνεις την ημέρα και πόσα από αυτά είναι διεγερτικά;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
ΥΓ: όταν κάνω γυμναστική, η μία πορτοκαλάδα αντικαθισταται από smoothie.
Τι τρως περίπου σε μια μέρα; (average)
Guest 209912
Επισκέπτης
Με ποια ιστορική φιγούρα ταυτιζεσαι και γιατί;
Guest 090132
Επισκέπτης
Τι θα θέλατε να σας φέρει ο Βασίλης φέτος;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Το όνομα εκείης/ου που αντάλλαξες το πρώτο σου ερωτικό φιλί;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Γιατί βρισκόμαστε εδώ;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
και για να ξεχάσουμε
Τι δώρο θα ήθελες από τον Αη Βασίλη φέτος;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Πώς αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σε ποιον έτυχε πέρυσι το φλουρί της βασιλόπιτας που κόψατε στο σπίτι σου;
Guest 699855
Επισκέπτης
Αν θυμάμαι καλά, στον αδελφό μου.αγχωμένη λίγο
Σε ποιον έτυχε πέρυσι το φλουρί της βασιλόπιτας που κόψατε στο σπίτι σου;
(Γρουσούζης παιδί μου τι περιμένεις;
)Είσαι ερωτευμένος/η αυτήν την εποχή;
Guest 209912
Επισκέπτης
Θα άφηνες τον άνθρωπο που αγαπάς αν γνώριζες έναν άλλο που έδειχνε ενδιαφερον και ήταν αυτό που έψαχνες εξ αρχής;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
ποια ειναι η αγαπημενη ταινια που την ξαναβλεπεις ξανα και ξανα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- charmander
- Kate1914
- Joji
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Μήτσος10
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool