Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιο αβολο πρωτο ραντεβου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Αβολο ηταν να εχουμε δωσει ραντεβου σε ενα σημειο και να βρεχει καταρρακτωδως και να ειμαστε με τις ομπρελεςΝα ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος των απελευθερωμενων αεριων μιας πορδης απο την μερια της πρωην μου κατα την διαρκεια του σεξ ο οποιος ηχος επισκιασε για μερικα νανοσεκοντ τον ηχο των σπασμενων σουστων του κρεβατιου της (σιγα ρε...)
Πιο αβολο πρωτο ραντεβου;
Το αβολο ηταν οταν επρεπε να χαιρετηθουμε και ο ενας επρεπε να κλεισει τη μια ομπρελα και να μεινουμε με μια
οταν κανονιστηκε το ραντεβου δεν ελεγε πουθενα για κααταιγιδα εδω σε θελω,ξεκινησε πριν παμε ψιλοβροχο λες ενταξει θα το αντεξω στην πορεια εγινε καταιγιδα
Η πιο αξεχαστη στιγμη σου ever
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιο ηταν το παιδικο σου ονειρο;
Guest 209912
Επισκέπτης
Ποιο ηταν το παιδικο σου ονειρο;
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιο τραγούδι σου έχουν αφιερώσει αλλά δε σου άρεσε και πολύ;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
το τραγουδι μια χαρα ητανποιο ειναι ενα μερος που θα ηθελες να ξαναπας?
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπημενο γλυκο;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
αγαπημενο φαγητο
Skiyo
Διάσημο μέλος
αγαπημένη σειρά;
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιες χωρες εχεις επισκεφτει μεχρι τωρα;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Το αγαπημένο σου χρώμα;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Αγαπημενος φανταστικος ηρωας
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπημενη ταινια;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχεις κάνει σε σχέση σου;
Guest 515609
Επισκέπτης
Ονομάτισε έναν τομέα του ψυχισμού σου που επειρεάστηκε θετικά και έναν που επειρεάστηκε αρνητικά από την καραντίνα.
Guest 209912
Επισκέπτης
Αρνητικα επηρεάστηκε το κοινωνικό κομμάτι. Έγινα πιο κλειστός και απροροφημενος. Έχω πεθυμησει να πάω για καφέ σε μέρος με κόσμο.
Έχεις πάρει μάτι το άλλο φύλο και πότε;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Σε κάποια γενέθλιά μου, νομίζω 3ο έτος, μετά από αχαλίνωτο κλαμπινγκ μαζευτήκαμε όλοι (9-10 άτομα) και κοιμηθήκαμε σπίτι μου. Άλλοι στο πάτωμα, άλλοι στα κρεβάτια και εγώ όλως τυχαίως στον καναπέ με αυτόν που μ' άρεσε. Το παιδί νταξει, από χαρακτήρα ήταν ό,τι χειρότερο (εν τέλει) αλλά από σώμα... Εκεί λοιπόν που κοιμάμαι, σε κάποια στιγμή το πρωί μισανοίγω τα μάτια μου και τον βλέπω να χει σηκωθεί και να ξεκουμπώνει το πουκάμισο. Μέχρι που το βγάζει τελείως για να βάλει μια μπλούζα που του είχα δώσει απ' όταν γυρίσαμε (αλλά δεν ήθελε). Και εμφανίζεται το six pack το γραμμωμένο φάτσα φορά μπροστά μου και γουρλώνω εγώ τα μάτια μου προσπαθώντας να καταλάβω αν είναι πραγματικότητα ή όνειρο αυτό που βλέπω. Με το που φοράει την μπλούζα κλείνω ακαριαία τα μάτια μου και συνεχίζω να κάνω ότι κοιμάμαι. Την επόμενη μέρα έφαγα τρελό δούλεμα από τη φίλη μου που είχε ξυπνήσει κι αυτή εκείνη τη στιγμή και είδε τη φάτσα μου και προσπαθούσε να μη βάλει τα γέλια. Αυτό ήταν, πιάνεται για μπανιστήρι;
Πότε ένιωσες μεγαλύτερη ντροπή στη ζωή σου;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
@AgaphbouΑχαχαχα όχι ακριβώς... Χαχαχαχ... Γελάω μόνη μου. Λοιπόν.
Σε κάποια γενέθλιά μου, νομίζω 3ο έτος, μετά από αχαλίνωτο κλαμπινγκ μαζευτήκαμε όλοι (9-10 άτομα) και κοιμηθήκαμε σπίτι μου. Άλλοι στο πάτωμα, άλλοι στα κρεβάτια και εγώ όλως τυχαίως στον καναπέ με αυτόν που μ' άρεσε. Το παιδί νταξει, από χαρακτήρα ήταν ό,τι χειρότερο (εν τέλει) αλλά από σώμα... Εκεί λοιπόν που κοιμάμαι, σε κάποια στιγμή το πρωί μισανοίγω τα μάτια μου και τον βλέπω να χει σηκωθεί και να ξεκουμπώνει το πουκάμισο. Μέχρι που το βγάζει τελείως για να βάλει μια μπλούζα που του είχα δώσει απ' όταν γυρίσαμε (αλλά δεν ήθελε). Και εμφανίζεται το six pack το γραμμωμένο φάτσα φορά μπροστά μου και γουρλώνω εγώ τα μάτια μου προσπαθώντας να καταλάβω αν είναι πραγματικότητα ή όνειρο αυτό που βλέπω. Με το που φοράει την μπλούζα κλείνω ακαριαία τα μάτια μου και συνεχίζω να κάνω ότι κοιμάμαι. Την επόμενη μέρα έφαγα τρελό δούλεμα από τη φίλη μου που είχε ξυπνήσει κι αυτή εκείνη τη στιγμή και είδε τη φάτσα μου και προσπαθούσε να μη βάλει τα γέλια. Αυτό ήταν, πιάνεται για μπανιστήρι;
Πότε ένιωσες μεγαλύτερη ντροπή στη ζωή σου;
Το χω το χω μισο να γραψω
Λοιπον στο γυμνασιο ενα τρελοπαιδο για να μου κάνει πλάκα ανοιξε ενα προφυλακτικο και το πεταξε εκει ακριβώς που ήταν το θρανιο μου γωνία κάτω.
Αρχιζει το μαθημα έρχεται η καθηγητρια αρχιζει την παραδοση το κοιταει το ξανακοιταει εγω να εχω γινει κοκκινη γιατι νομιζε εμενα αυτη οτι το πεταξα εγω. Το μαζεψε η καθαρίστρια την αλλη μερα.
Χαχαχαχαχα
Αν θα έκανες ποτε κατι ακραίο.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Ποιο είναι το τελευταίο μέρος που θα επέλεγες για να κάνεις σεξ;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
@Agaphbou τελευταιο δηλαδη? Στις προτιμησεις?Αναλόγως τι ορίζεις ως ακραίο. Ακραίο του στυλ extreme sports ή να μπω σ' ένα "τρομακτικό" παιχνίδι σε λουνα παρκ ή να οδηγήσω γρήγορα στον δρόμο, γενικά κάτι να μου εγείρει αδρεναλίνη, τότε ναι, με έχω πολύ ικανή γιατί παθαίνω κάτι τέτοιες αναλαμπές ώρες ώρες. Ακραίο τύπου βλακωδώς ακραίο (να πάρω ναρκωτικά ή να πιω ένα μπουκάλι μόνη μου, να κάνω gang bang ή κάποιο έγκλημα) τότε όχι, προτιμώ να προστατεύσω τον εαυτό μου.
Ποιο είναι το τελευταίο μέρος που θα επέλεγες για να κάνεις σεξ;
Αν εννοεις αυτο θα επελεγα το αμάξι,δεν χωρας κοιτας και εκατο φορες τριγυρω και τελικα μόνο το σεξ δεν νιωθεις, καλυτερα καθε αλλος χωρος με άπλα με ελευθερια κινησεων, γλιτωνεις και τις κουτουλιες στον ουρανο και ειναι τρομερα αβολα, οποτε αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα σε 2 επιλογες σιγουρα θα επελεγα την αλλη.
Εχεις φανταστει να ησουν αλλος άνθρωπος? Με αλλα χαρακτηριστικα ενδεχομενως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- charmander
- Kate1914
- Joji
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Μήτσος10
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool