Χμμμ...το παρελθόν είναι σχετικό, οπότε θα πω απλά που να έχουν πεθάνει.
Heath Ledger
Kurt Cobain
Chester Bennington
Robin Williams
Amy Winehouse
Ποιο είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που κάνουν οι φίλοι σου;
Αυτό δε θα ήταν συνάντηση για καφέ αλλά ομαδική ψυχοθεραπεία ρε Αγάπη
Κάθε φίλος έχει τα δικά του σπαστικά. Έχω δύο κολλητές, η μία είναι τύπου "ναι ναι βάλτε όποια ταινία θέλετε" και στα πρώτα 10 λεπτά λέει "αχ δε μου αρέσει δε μου κεντρίζει το ενδιαφέρον" και αφού μας πρήζει βάζει ο, τι θέλει αυτή. Οριακά τη σκοτώνω αλλά συνήθως επειδή τρώμε παράλληλα σιγά μην αφήσω το φαΐ μου γι αυτή.
Η άλλη κολλητή επειδή έχει μεγάλο θέμα με τον προσανατολισμό, δε θέλει να ξεκουνιεται από το σπίτι της ειδικά μόνη της. Θέλει να πηγαίνει μόνο σε συγκεκριμένα μέρη που ξέρει και αν την καλέσουμε σπίτι μας (αυτή μένει κέντρο εμείς Τούμπα) γκρινιάζει λιγάκι. Πείθεται όμως τελικά.
Και είδα ότι με πρόλαβε ο Γιαννουτας ΟΠΟΤΕ η πρώτη με έχει βοηθήσει να κάνω embrace ελαττώματά μου όπως η αναβλητικότητα και με παρακινεί να την ξεπερνάω και με τη δεύτερη είμαστε συμφοιτήτριες οπότε με βοηθάει πολύ στη σχολή, δεν εννοώ με σημειώσεις, ψυχικά κυρίως γιατί ασχολείται πολύ περισσότερο και με ενθαρρύνει να κάνω ο, τι μπορώ ή με παρηγορεί όταν είμαι απελπισμένη.
Από το 1 ως το 10, με το 1 soft vanilla και το 10 kinky freak πώς θα χαρακτήριζες τη σεξουαλική ζωή σου;