δεν εχω ιδεα ειλικρινα, μ αρεσουν παρα πολλοι τομεις και χωροι (απο μουσικη,κινηματογραφος, μακιγιαζ, κοστουμια για φασιον σοουζ, ταινιες κλπι..) αλλα δεν θα προσπαθουσα ποτε να γινω διασημη γιατι θα τα σιχαινομουν αυτοματα, επισης δεν ξερω αν φαινεται η συγχιση στο τι θελω να ακολουθησω πραγματικα στη ζωη μου
περα απο αυτο δεν θα ηθελα να ασχολειται κανεις μαζι μου και ολο το exposed του πραγματος
ΩΣΤΟΣΟ παρα το γεγονος οτι δεν θα ηθελα να με ξερουν οσο ειμαι ζωντανη, οταν δεν θα ειχα καμια αναμειξη με αυτο τον κοσμο παντα φανταζομουν τον εαυτο μου σε αυτα τα στιγμιοτυπα που δειχνουν σε βιογραφικα ντοκιμαντερ -λιγο φαση αφου πεθανεις παντα- και πρωτη φορα δειχνεις το ποιος εισαι και το βλεπει ο κοσμος και λες αυτα που σκεφτεσαι για την ζωη και τον κοσμο τουτο και μετα βγαινουν ολοι οι γνωστοι σου και μιλανε για σενα και για το ποσο δεν σε ξερανε και κανεις inspire σε καποιο παιδακι εκει εξω που νομιζει οτι ειναι παρανοικο και ξαφνικα βλεπει αυτο και νιωθει λιγοτερο μονο και ειναι ακομα δυστηχισμενο αλλα δυστηχισμενο και χαιρεται με αυτο λιγο (?)
(και μολις συνεειδητοποιησα οτι μιλαω πολυ γι αυτο θα μπορουσα να γινω γνωστη υποθετω)
Αγαπημενος συγγραφεας και βιβλιο του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.