εγώ (συγγνώμη που άργησα , είχε κίνηση στον δρόμο) έχω να πω :
1.όττο , για να βγάζει κύρηγμα το πρωί της κυριακής , όχι σαν βαρετός παπάς αλλά σαν κάτι πολύ ροκ εν ρολ ιερείς σε ταινίες και κάτι κουλές χώρες που μιλάνε και όλοι χειροκροτάνε και στο τέλος πέφτει και μία ροκιά
2.τσίπουρο γιατί πάει να μας ξεφύγει εδώ και καιρό.Μισό λεπτό να πάρω την φωνή του Καρρά : γύρισεεεεεεεε
3.τζιροτ-καλυψώ γιατί αν κάτι μου αρέσει περισσότερο από τους ρομαντικούς είναι οι ρομαντικοί που δεν παραδέχονται ότι είναι ρομαντικοί
5.qslv-ρεμπ γιατί έτσι σας αρέσει
7.δεσμώτη-νεράιδα για να τρώγονται σαν ζευγάρι σε ελληνικό σίριαλ
9.C.M γιατί έχει κάτι που δεν έχω : υπομονή
π.σ.1 τους υπόλοιπους ,δεν τους θέλω στο ίδιο χωριό-εδώ δεν τους θέλω στην ίδια χώρα
π.σ.2 ράσκαλ με συγκίνησες πάντως , θα σε έπαιρνα , αλλά με την λοβ είστε από τα ζευγάρια που μέχρι να δεήσουνε να κάνουνε αχαλίνωτο σεξ , θα σπάσουνε πρώτα όλα τα πιάτα , θα πετάξουνε το φαί και θα πάρουνε ντελίβερι , θα τσακωθούνε για το αν θα πάνε ένα ρομαντικό τριήμερο στην ρώμη ή στο παρίσι , θα βγάλουνε τα μαχαίρια να παλέψουνε ποιος θα είναι από πάνω στο κρεβάτι και μετά όλο το βράδυ δεν θα μας αφήνουνε να κοιμηθούμε - πιάστε καμιά μεζονέτα καλύτερα
επόμενη ερώτηση : ίδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.