love_angel
Επιφανές μέλος
ο μπραντ δε συγκρινεται με τον εντουαρτ. απλα ειναι πιο δημοφιλης. ωστοσο δεκτη η (ταπεινη) αποψη σου.
ο μπενταμιν μπαντον δεν ηταν μια απο τις πιο ανιαρες ταινιες που σιγουρα δεν αξιζαν τοση διαφημιση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Οσο για τον Pitt αυτο σου ειπα, οτι ξεχωρα τα σταριλικια ειναι καταπληκτικος ηθοποιος και μαλλον καλυτερος απ'τον Norton. Εχεις δει το βαβελ;
Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Βλέπεισ τηλεόραση;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εχει πολυ ζεστη εξω?
love_angel
Επιφανές μέλος
εχεις δει μαγο αιζενχαιμ, μαθηματα αμερικανικης ιστοριας, βαμμενο πεπλο? απλα σε εντυπωσιαζει ο εντουαρντ.
slumdog millionaire, αλλα οχι και για οσκαρ!
εσυ?
kalypso
Περιβόητο μέλος
τελευταίο τραγούδι που άκουσες/ακούς;..
love_angel
Επιφανές μέλος
αυτο ακουω τωρα. μου χει κολλησει απιστευτα τις τελευταιες μερες.
τι διαβασες τελευταια σε αρθρο και σου κινησε το ενδιαφερον?
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Τον μαγο Αιζενχαιμ τον ειδα και θελω να τον ξεχασω, τα μαθηματα τα εχω δει και δεν θελω να τα ξεχασω.
Αληθεια εχεις δει Kalifornia, 12 πιθυκια, Seven, Fight Club, Μr and Miss Smith ;
Το τελευταιο αρθρο που διαβασα και μ'αρεσε μιλαγε για τον παραγκωνισμο του Ματος απ'τον Τεν Κατε (ή αλλιως Τε Νε Κατε). Μαλλον θα φυγει ο παιχταρας αλλα εχουμε συνηθισει με τους απαραδεκτους (βλεπε Gonzales).
Τι ομαδα εισαι;
ANNA!!
Νεοφερμένος
θες να γινεις αστροναυτης!
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Έγαγες μουσακά για μεσημέρι
-----------------------------------------
Εφαγες*
ANNA!!
Νεοφερμένος
Εγραψας γερμανικα σημερα?
love_angel
Επιφανές μέλος
τις 3 ταφες ομολογω δε τις εχω δει, ουτε καν τις εχω ακουστα βασικα, αλλα απο μια συντομη ματια που μολις εριξα, πολλοι κανουν λογο για βαθυ υπνο την ωρα της ταινιας
εχω δει fight club(απο που νομιζεις εχω τετοια τρελα με τον νορτον?), και το seven αν και εχει περασει καιρος και δε το θυμαμαι, και το mr and miss smith απαξιωσα γιατι δεν παω τη τζολι (ειναι αντροχωριστρα και μου τη δινει)
υ.γ. ειμαστε εδω και πολυ ωρα οφ. υπαρχουν συγκεκριμενα θρεντ για κριτικη ταινιων αν θες συνεχιζουμε εκει.
και για να επανελθουμε ειμαι αεκαρα και λυπαμαι για τα χαλια μας
εσυ?
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Τεσπα, Μπαναθα και τα μυαλα στα καγκελα. Ευτυχως που εχουμε και το μπασκετ γιατι αλλιως θα ειχαμε αυτοκτονησει...
Αγαπημενος σου σκηνοθετης; (και πες δυο λογια γι'αυτον αλλιως τι αγαπημενος σου ειναι
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εγραφες γαλλικα σημερα?
metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι να πω?θεος...με τεραστια φαντασια gothic style ωρες ωρες και απλος φανταστικος
αγαπημενο τοπιο?
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Σε λένε Ιωάννα
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
σε λενε μανωλη?
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Μένεις κάπου στην Στερεά Ελλάδα;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
μενεις σε νησι?
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
εσυ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- Reader
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.