DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος
Αλήθεια, (επειδή σε μενα έχει συμβεί) έχεις αισθανθεί ότι εσύ δεν έχεις σταθεί σε κάποιον που σε χρειάστηκε τη στιγμή που σε χρειάστηκε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
"Χάρισέ" μου ένα αντικείμενο που σε αντιπροσωπεύει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Με αντιπροσωπεύει σε αρκετά μεγάλο βαθμό θα έλεγα
Χμμμ... εσύ τι θα χάριζες στην Ντραμ, αν δεν είχα απαντήσει ήδη;
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Ένα κομμάτι χαρτί που γράφει τούτο, σαν αφιέρωση σε μια μελλοντική ογκολόγα:
"Ανησυχούσα
πως κάτοχος θα γίνω
Λεκτοκτόνου Πτυχίου
Βλέπετε
Κουράστηκα χειρούργος
να είμαι
άνευ επίσημης κορνίζας
Τι κρίμα όμως,
τώρα πια
και οι ανατομίες Λόγου
σε φρέσκο κρέας
θα τελούνται.
Τουλάχιστον να προλάβω
να κρύψω το νυστέρι μου
γεμάτο αίμα μπαγιάτικων νεκρών είναι..."
κάποιας ανώνυμης ποιήτριας (ουχί φοιτήτριας Ιατρικής, πάντως)
Διαφορετικά, θα σου χάριζα μια μαγική χαντρούλα περασμένη σε φθαρμένο κορδόνι (που αναδύει αρώματα σανταλόξυλου) με ιδεογράμματα που δε καταλαβαίνω κι όμως με αντιπροσωπεύουν γιατί έχω σπάνιο το χάρισμα να με αντιπροσωπεύει το ακατάληπτον.
Πιστεύεις σε λέξεις και ιδεογράμματα και..
..πως τα κόκκαλα κι οι φλέβες βαραίνουνε το ίδιο στη ζωή του κάθε ανθρώπου
κα πως μια πληγή βαθαίνει με την ίδια ακριβώς αιτιοκρατία
κι όταν την άνοιξαν οι σφαίρες
των αγροτών του Κόκκινου Στρατού
που χτύπησαν τους εργάτες διαδηλωτές του Βερολίνου
κι όταν την άνοιξαν τα βόλια
των εργατών της Deutsche Wehrmacht
τότε που τα δέχτηκαν στους δρόμους της Αθήνας οι γεωπόνοι σπουδαστές;
Θα χρησιμοποιήσεις advent ημερολόγιο το Δεκέμβρη; Κοινώς αυτά τα παραθυράκια, που τα ανοίγεις κάθε πρωί, από την 1.12 μέχρι τα Χριστούγεννα;
Neraida
Επιφανές μέλος
Ποιο ειναι το χειροτερο πραγμα που σου εχουν κανει ανημερα των γενεθλιων ή της ονομαστικης σου εορτης?
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις πει ποτέ την έκφραση "Τελικά συμβαίνουν και σε μένα όχι μόνο στους γύρω μου...";;;Αν θέλεις, για ποιό λόγο;;;
Μαιρούλα
Νεοφερμένος
εσένα?
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν λες καλά γιατί άρχισα να γερνάω(μαμα).
Που θα πας για ρεβεγιόν πρωτοχρονιά;
Neraida
Επιφανές μέλος
Εσυ?
Τι θα κάνεις ανήμερα Χριστουγέννων;
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Εσύ;
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσύ?
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος
ισχύει το ίδιο ερώτημα: εσύ?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ή θα βγω να πάρω λίγο αέρα έξω.
Πώς πέρασες χθες βράδυ;
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Εσύ;
Σκοπεύεις να πας θέατρο την επόμενη εβδομάδα;
Noisette
Περιβόητο μέλος
Εχεις να προτείνεις κάποια καλη παράσταση?
Έχεις κάνει διτροφικές ατασθαλίες αυτές τις γιορτές;
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος
Τους Ήρωες. Εγώ θα δω τη Μήδεια και θέλω να δω και το Caveman.
Έχεις κάνει διτροφικές ατασθαλίες αυτές τις γιορτές;
Κάθε χρόνο έρχονται μέρες που τρέφομαι α-πο-κλει-στι-κά με γλυκά, ό,τι έχω φτιάξει και ό,τι βρεθεί στο δρόμο μου. Μάλλον θα το επαναλάβω και φέτος. Σίγουρα.
Νιώθεις down όταν ο καιρός είναι μες το σκούρο γκρι σύννεφο? Πώς το ξεπερνάς?
(πείτε καμιά ιδέα pleaaaaase!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- Reader
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.