Guest 209912
Επισκέπτης
Πιο είναι το όνειρο της ζωής σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Τι είναι αυτό που το θεωρείς απαραίτητο στη ζωή σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Τι μπορεί να σε ξενερώσει εμφανισιακά (στο αντίθετο φύλο) ;
Guest 515609
Επισκέπτης
Πλένεις τα δόντια, από συνήθεια, από θέμα υγείας ή δεν τα πλένεις;
Aggelos.95
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπημενο φαγητο;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Πόσο έξυπνο θεωρείς τον εαυτό σου;
Guest 515609
Επισκέπτης
Ποιά είναι η αγαπημένη σου αίσθηση και ποιά η αγαπημένη σου νοητική διεργασία;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Αγαπημένη αίσθηση... Αγαπημένη; Ποτέ μου δεν το είχα σκεφτεί έτσι... Ξέρω γω; Μάλλον η αφή, αν συμπεριλάβουμε όλο το σώμα και όχι μόνο το δέρμα (πχ η αίσθηση που προκαλεί ένα μασάζ σε όλο μας το νευρικό σύστημα). Η γεύση και η όσφρηση μπορεί να γίνουν εξαιρετικά ευχάριστες, αλλά μπορεί να σε στείλουν και στην κόλαση.
Τώρα το άλλο είναι ακόμη πιο αφηρημένη ερώτηση. Όπως και να' χει, θα απαντήσω την ενσυναίσθηση αν και δεν είμαι σίγουρη ότι ανήκει στις νοητικές διεργασίες που εννοείς.
Αν έγραφες ένα μυθιστόρημα, τι υπόθεση θα είχε;
Guest 209912
Επισκέπτης
Θα πήγαινες διακοπές εντελώς μονος/η και αν ναι που;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Ποια ταινία θα επέλεγες για το πρώτο σας ραντεβού σε σπίτι;
Guest 209912
Επισκέπτης
Πότε φοβήθηκες περισσότερο στη ζωή σου.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες ένα φεικ κουτσομπολιό που έχεις μάθει για τον εαυτό σου από τρίτους.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Δύο φορές έχω φοβηθεί πραγματικά και δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσά τους. Η πρώτη ήταν τον Αύγουστο του 2007 με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη μέρα που η φωτιά σταμάτησε ακριβώς μπροστά στο χωράφι μας. Η δεύτερη ήταν το 2009 που πηγαίναμε Σάμο και φοβηθήκαμε (όλοι οι επιβάτες) ότι θα πέσει το αεροπλάνο. Οι μισοί έκλαιγαν κι οι άλλοι μισοί προσεύχονταν.
Ποιον θα επέλεγες από εδώ για συγκάτοικο και γιατί;
Όπα σορρυ ποσταραμε ταυτόχρονα, θα σου απαντήσω.Όταν οι δύο μεγαλύτεροι φόβοι μου, τα φαντάσματα και τα ποντίκια, ενώθηκαν σ ένα: ονειρεύτηκα ότι ένα ποντίκι φάντασμα είχε ανέβει στο κρεβάτι μου. Ξύπνησα κλαίγοντας.
Πες ένα φεικ κουτσομπολιό που έχεις μάθει για τον εαυτό σου από τρίτους.
Ότι στην 5ημερη ολοκλήρωσα με το τότε αγόρι μου (επειδή κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο λογικά).
Η ερώτησή μου είναι από πάνω με bold
Guest 209912
Επισκέπτης
Πότε ένιωσες την μεγαλύτερη δυστυχία στη ζωή σου.
Guest 515609
Επισκέπτης
Η απάντηση στον Χάκερ είναι το 2014.
Ποιά είναι η αντίδραση σου όταν εκνευρίζεσαι με κάποιον;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Η αντίδρασή μου όταν εκνευρίζομαι με κάποιον δεν είναι στάνταρ αλλά συνήθως παίρνω δολοφονικό βλεμματάκι και μιλάω κοφτά.
Ποια είναι/ήταν η χειρότερή σου συνήθεια;
Guest 515609
Επισκέπτης
Για να μην αρχίσεις να μου μιλάς κοφτά και εμένα 
Συνήθιζα να κατακρίνω τον εαυτό μου, τις πράξεις μου, τα συναισθήματα μου. Για καλή μου τύχη το σταμάτησα αυτό.
Με ποιόν/ποιά θα ήθελες να είσασταν συμμαθητές στο σχολείο;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Τι είδος μαθητή ήσουν στην τάξη σου; (φυτό, δημοφιλής, κλόουν, κλπ)
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Την ίδια ερώτηση γιατί ήταν πολύ ωραία!
Guest 209912
Επισκέπτης
Περιέγραψε τη χειρότερη μέρα της ζωής σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Kate1914
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool