Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 02:56 Η Ηρώ έγραψε: #2.001 25-08-08 02:56 Είχαμε μάθημα επιλογής γραμμικό σχέδιο και εγώ με ένα άλλο παιδί, μιας και μάθημα δε γινόταν, πάιζαμε πόλεμο χρησιμοποιώντας τα τρίγωνα για όπλα και πηδώντας από θρανίο σε θρανίο κινηματογραφικά, για να αποφύγουμε τις σφαίρες. Παίρνω την πόμπα (που ήταν η χειροβομβίδα) αφαιρώ και καλά την περόνη, την πετάω και εκείνη ακριβώς τη στιγμη μπαίνει η διευθύντρια στην τάξη. Ακούγεται από το φίλο μου ένα: " Πίιιιιιιιιιισω θα εκραγεί" Και βλέπεις τη διευθύντρια να τρέχει! Έχεις φάει αποβολή ωριαία, ημερήσια στο σχολείο; Και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:35 Ο Tsipouro έγραψε: #2.002 25-08-08 09:35 Ωριαίες είχα φάει πολλές στο Γυμνάσιο επειδή έκανα φασαρία στην ώρα του μαθήματος. Ευτυχώς τότε όταν συμπλήρωνα 3 ωριαίες δεν έτρωγα μονοήμερη αποβολή. Μονοήμερες είχα φάει τέσσερις. 2 επειδή μας είχαν πάει εκδρομή και εγώ με κάτι άλλα παιδία είχαμε φύγει εκτός του χώρου της εκδρομής, 1 επειδή είχα τσακωθεί άγρια με ένα άλλο παιδί και 1 ακόμα επειδή είχα συμπληρώσει 3 ωριαίες στην πρώτη Λυκείου, όπου δυστυχώς στις 3 ωριαίες έπαιρνες μονοήμερη . Κατά τα άλλα, ήμουν καλό και ήσυχο παιδί (ουυυυ) Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 10:12 Η e-sofia έγραψε: #2.003 25-08-08 10:12 Καπου διαβασα γραμμικό σχέδιο.... χαχαχα και εμείς σε αυτά την τάξη με την φιλενάδα μου κάναμε ένα μικρό πάρτι πάνω στα θρανία, τραγουδούσαμε με μικρόφωνα τους μακρόσθενους χάρακες... οι συμμαθητές να χορέυουν απο κάτω σε ξάφρενους ρυθμούς και δεν ακούσαμε τον διευθυντά να μπαίνει.... καταλαβένεις οτι όλοι την τάξη δεν μπορουσε να την αποβάλει και απέβαλε εμάς... άκου άκου εμάς που τι κάναμε διασκεδάζαμε τον κάσμο... ε αδικία δεν είναι άδικο άδικο!!!!! Τι σχολή έβγαλες ή θα βγάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Ο thanosmylo: #2.004 25-08-08 11:30 Για την ώρα δίνω πανελλήνιες φέτος.Κάτσε να δώσω και θα σου πω.... Μέσα στις επιλογές μου είναι το Φυσικό Αθήνας, Πληροφορικη ΑΣΟΕΕ, Μάνατζμεντ ΑΣΟΕΕ.Και το αστείο είναι ότι έχω επιλέξει υψηλόβαθμες σχολές! Τέλοσπάντων. Κι εγώ έκανα γραμμικό σχέδιο γιατί μου 'χε κολλήσει ότι ήθελα αρχιτεκτονική.Αλλά δε χαλούσαμε τον τόπο.Δηλαδή είχαμε τα κινητά μας και τη μουσική μας, αλλά δουλεύαμε.Βέβαια υπήρχαν και φορές που το κολωβαράγαμε και μιλάγαμε.Αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.Τις τελευταίες μέρες όμως του δώσαμε και κατάλαβε μιας και κάναμε το σχολείο γήπεδο....Εκτονωθήκαμε μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Ο Tsipouro έγραψε: #2.005 25-08-08 11:38 Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:50 Η Phoebe έγραψε: #2.006 25-08-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Click για ανάπτυξη... Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Ο Tsipouro έγραψε: #2.007 25-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Ήθελα να γράψω "Εσύ;", αλλά το ξέχασα . Χαλαρώνω όταν ασχολούμαι με κάτι που μου αρέσει πολύ. Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η e-sofia έγραψε: #2.008 25-08-08 12:21 ok Παιδιά, είναι καλό να σου αρέσει να λες για αυτό που σπουδάζεις και να ξεχνάς το νόημα γιατί άρχισες να γράφεις..... Τον ελευθερο χρόνο μου, Ζωγραφίζω, διαβάζω, και κάπου κάπου σχεδιάζω....αχαχα μου αρέσει η δουλειά μου. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 00:28 Η Ophelia έγραψε: #2.009 26-08-08 00:28 το ''don't look back in anger'' των oasis, νομίζω το έχω ξαναπεί... εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η Nininaou έγραψε: #2.010 26-08-08 12:46 Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχαμε μάθημα επιλογής γραμμικό σχέδιο και εγώ με ένα άλλο παιδί, μιας και μάθημα δε γινόταν, πάιζαμε πόλεμο χρησιμοποιώντας τα τρίγωνα για όπλα και πηδώντας από θρανίο σε θρανίο κινηματογραφικά, για να αποφύγουμε τις σφαίρες. Παίρνω την πόμπα (που ήταν η χειροβομβίδα) αφαιρώ και καλά την περόνη, την πετάω και εκείνη ακριβώς τη στιγμη μπαίνει η διευθύντρια στην τάξη. Ακούγεται από το φίλο μου ένα: " Πίιιιιιιιιιισω θα εκραγεί" Και βλέπεις τη διευθύντρια να τρέχει! Έχεις φάει αποβολή ωριαία, ημερήσια στο σχολείο; Και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 09:35 Ο Tsipouro έγραψε: #2.002 25-08-08 09:35 Ωριαίες είχα φάει πολλές στο Γυμνάσιο επειδή έκανα φασαρία στην ώρα του μαθήματος. Ευτυχώς τότε όταν συμπλήρωνα 3 ωριαίες δεν έτρωγα μονοήμερη αποβολή. Μονοήμερες είχα φάει τέσσερις. 2 επειδή μας είχαν πάει εκδρομή και εγώ με κάτι άλλα παιδία είχαμε φύγει εκτός του χώρου της εκδρομής, 1 επειδή είχα τσακωθεί άγρια με ένα άλλο παιδί και 1 ακόμα επειδή είχα συμπληρώσει 3 ωριαίες στην πρώτη Λυκείου, όπου δυστυχώς στις 3 ωριαίες έπαιρνες μονοήμερη . Κατά τα άλλα, ήμουν καλό και ήσυχο παιδί (ουυυυ) Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 10:12 Η e-sofia έγραψε: #2.003 25-08-08 10:12 Καπου διαβασα γραμμικό σχέδιο.... χαχαχα και εμείς σε αυτά την τάξη με την φιλενάδα μου κάναμε ένα μικρό πάρτι πάνω στα θρανία, τραγουδούσαμε με μικρόφωνα τους μακρόσθενους χάρακες... οι συμμαθητές να χορέυουν απο κάτω σε ξάφρενους ρυθμούς και δεν ακούσαμε τον διευθυντά να μπαίνει.... καταλαβένεις οτι όλοι την τάξη δεν μπορουσε να την αποβάλει και απέβαλε εμάς... άκου άκου εμάς που τι κάναμε διασκεδάζαμε τον κάσμο... ε αδικία δεν είναι άδικο άδικο!!!!! Τι σχολή έβγαλες ή θα βγάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Ο thanosmylo: #2.004 25-08-08 11:30 Για την ώρα δίνω πανελλήνιες φέτος.Κάτσε να δώσω και θα σου πω.... Μέσα στις επιλογές μου είναι το Φυσικό Αθήνας, Πληροφορικη ΑΣΟΕΕ, Μάνατζμεντ ΑΣΟΕΕ.Και το αστείο είναι ότι έχω επιλέξει υψηλόβαθμες σχολές! Τέλοσπάντων. Κι εγώ έκανα γραμμικό σχέδιο γιατί μου 'χε κολλήσει ότι ήθελα αρχιτεκτονική.Αλλά δε χαλούσαμε τον τόπο.Δηλαδή είχαμε τα κινητά μας και τη μουσική μας, αλλά δουλεύαμε.Βέβαια υπήρχαν και φορές που το κολωβαράγαμε και μιλάγαμε.Αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.Τις τελευταίες μέρες όμως του δώσαμε και κατάλαβε μιας και κάναμε το σχολείο γήπεδο....Εκτονωθήκαμε μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Ο Tsipouro έγραψε: #2.005 25-08-08 11:38 Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:50 Η Phoebe έγραψε: #2.006 25-08-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Click για ανάπτυξη... Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Ο Tsipouro έγραψε: #2.007 25-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Ήθελα να γράψω "Εσύ;", αλλά το ξέχασα . Χαλαρώνω όταν ασχολούμαι με κάτι που μου αρέσει πολύ. Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η e-sofia έγραψε: #2.008 25-08-08 12:21 ok Παιδιά, είναι καλό να σου αρέσει να λες για αυτό που σπουδάζεις και να ξεχνάς το νόημα γιατί άρχισες να γράφεις..... Τον ελευθερο χρόνο μου, Ζωγραφίζω, διαβάζω, και κάπου κάπου σχεδιάζω....αχαχα μου αρέσει η δουλειά μου. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 00:28 Η Ophelia έγραψε: #2.009 26-08-08 00:28 το ''don't look back in anger'' των oasis, νομίζω το έχω ξαναπεί... εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η Nininaou έγραψε: #2.010 26-08-08 12:46 Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωριαίες είχα φάει πολλές στο Γυμνάσιο επειδή έκανα φασαρία στην ώρα του μαθήματος. Ευτυχώς τότε όταν συμπλήρωνα 3 ωριαίες δεν έτρωγα μονοήμερη αποβολή. Μονοήμερες είχα φάει τέσσερις. 2 επειδή μας είχαν πάει εκδρομή και εγώ με κάτι άλλα παιδία είχαμε φύγει εκτός του χώρου της εκδρομής, 1 επειδή είχα τσακωθεί άγρια με ένα άλλο παιδί και 1 ακόμα επειδή είχα συμπληρώσει 3 ωριαίες στην πρώτη Λυκείου, όπου δυστυχώς στις 3 ωριαίες έπαιρνες μονοήμερη . Κατά τα άλλα, ήμουν καλό και ήσυχο παιδί (ουυυυ) Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 10:12 Η e-sofia έγραψε: #2.003 25-08-08 10:12 Καπου διαβασα γραμμικό σχέδιο.... χαχαχα και εμείς σε αυτά την τάξη με την φιλενάδα μου κάναμε ένα μικρό πάρτι πάνω στα θρανία, τραγουδούσαμε με μικρόφωνα τους μακρόσθενους χάρακες... οι συμμαθητές να χορέυουν απο κάτω σε ξάφρενους ρυθμούς και δεν ακούσαμε τον διευθυντά να μπαίνει.... καταλαβένεις οτι όλοι την τάξη δεν μπορουσε να την αποβάλει και απέβαλε εμάς... άκου άκου εμάς που τι κάναμε διασκεδάζαμε τον κάσμο... ε αδικία δεν είναι άδικο άδικο!!!!! Τι σχολή έβγαλες ή θα βγάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Ο thanosmylo: #2.004 25-08-08 11:30 Για την ώρα δίνω πανελλήνιες φέτος.Κάτσε να δώσω και θα σου πω.... Μέσα στις επιλογές μου είναι το Φυσικό Αθήνας, Πληροφορικη ΑΣΟΕΕ, Μάνατζμεντ ΑΣΟΕΕ.Και το αστείο είναι ότι έχω επιλέξει υψηλόβαθμες σχολές! Τέλοσπάντων. Κι εγώ έκανα γραμμικό σχέδιο γιατί μου 'χε κολλήσει ότι ήθελα αρχιτεκτονική.Αλλά δε χαλούσαμε τον τόπο.Δηλαδή είχαμε τα κινητά μας και τη μουσική μας, αλλά δουλεύαμε.Βέβαια υπήρχαν και φορές που το κολωβαράγαμε και μιλάγαμε.Αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.Τις τελευταίες μέρες όμως του δώσαμε και κατάλαβε μιας και κάναμε το σχολείο γήπεδο....Εκτονωθήκαμε μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Ο Tsipouro έγραψε: #2.005 25-08-08 11:38 Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:50 Η Phoebe έγραψε: #2.006 25-08-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Click για ανάπτυξη... Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Ο Tsipouro έγραψε: #2.007 25-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Ήθελα να γράψω "Εσύ;", αλλά το ξέχασα . Χαλαρώνω όταν ασχολούμαι με κάτι που μου αρέσει πολύ. Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η e-sofia έγραψε: #2.008 25-08-08 12:21 ok Παιδιά, είναι καλό να σου αρέσει να λες για αυτό που σπουδάζεις και να ξεχνάς το νόημα γιατί άρχισες να γράφεις..... Τον ελευθερο χρόνο μου, Ζωγραφίζω, διαβάζω, και κάπου κάπου σχεδιάζω....αχαχα μου αρέσει η δουλειά μου. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 00:28 Η Ophelia έγραψε: #2.009 26-08-08 00:28 το ''don't look back in anger'' των oasis, νομίζω το έχω ξαναπεί... εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η Nininaou έγραψε: #2.010 26-08-08 12:46 Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καπου διαβασα γραμμικό σχέδιο.... χαχαχα και εμείς σε αυτά την τάξη με την φιλενάδα μου κάναμε ένα μικρό πάρτι πάνω στα θρανία, τραγουδούσαμε με μικρόφωνα τους μακρόσθενους χάρακες... οι συμμαθητές να χορέυουν απο κάτω σε ξάφρενους ρυθμούς και δεν ακούσαμε τον διευθυντά να μπαίνει.... καταλαβένεις οτι όλοι την τάξη δεν μπορουσε να την αποβάλει και απέβαλε εμάς... άκου άκου εμάς που τι κάναμε διασκεδάζαμε τον κάσμο... ε αδικία δεν είναι άδικο άδικο!!!!! Τι σχολή έβγαλες ή θα βγάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo Δραστήριο μέλος Ο Θάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 571 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Ο thanosmylo: #2.004 25-08-08 11:30 Για την ώρα δίνω πανελλήνιες φέτος.Κάτσε να δώσω και θα σου πω.... Μέσα στις επιλογές μου είναι το Φυσικό Αθήνας, Πληροφορικη ΑΣΟΕΕ, Μάνατζμεντ ΑΣΟΕΕ.Και το αστείο είναι ότι έχω επιλέξει υψηλόβαθμες σχολές! Τέλοσπάντων. Κι εγώ έκανα γραμμικό σχέδιο γιατί μου 'χε κολλήσει ότι ήθελα αρχιτεκτονική.Αλλά δε χαλούσαμε τον τόπο.Δηλαδή είχαμε τα κινητά μας και τη μουσική μας, αλλά δουλεύαμε.Βέβαια υπήρχαν και φορές που το κολωβαράγαμε και μιλάγαμε.Αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.Τις τελευταίες μέρες όμως του δώσαμε και κατάλαβε μιας και κάναμε το σχολείο γήπεδο....Εκτονωθήκαμε μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Ο Tsipouro έγραψε: #2.005 25-08-08 11:38 Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:50 Η Phoebe έγραψε: #2.006 25-08-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Click για ανάπτυξη... Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Ο Tsipouro έγραψε: #2.007 25-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Ήθελα να γράψω "Εσύ;", αλλά το ξέχασα . Χαλαρώνω όταν ασχολούμαι με κάτι που μου αρέσει πολύ. Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η e-sofia έγραψε: #2.008 25-08-08 12:21 ok Παιδιά, είναι καλό να σου αρέσει να λες για αυτό που σπουδάζεις και να ξεχνάς το νόημα γιατί άρχισες να γράφεις..... Τον ελευθερο χρόνο μου, Ζωγραφίζω, διαβάζω, και κάπου κάπου σχεδιάζω....αχαχα μου αρέσει η δουλειά μου. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 00:28 Η Ophelia έγραψε: #2.009 26-08-08 00:28 το ''don't look back in anger'' των oasis, νομίζω το έχω ξαναπεί... εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η Nininaou έγραψε: #2.010 26-08-08 12:46 Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για την ώρα δίνω πανελλήνιες φέτος.Κάτσε να δώσω και θα σου πω.... Μέσα στις επιλογές μου είναι το Φυσικό Αθήνας, Πληροφορικη ΑΣΟΕΕ, Μάνατζμεντ ΑΣΟΕΕ.Και το αστείο είναι ότι έχω επιλέξει υψηλόβαθμες σχολές! Τέλοσπάντων. Κι εγώ έκανα γραμμικό σχέδιο γιατί μου 'χε κολλήσει ότι ήθελα αρχιτεκτονική.Αλλά δε χαλούσαμε τον τόπο.Δηλαδή είχαμε τα κινητά μας και τη μουσική μας, αλλά δουλεύαμε.Βέβαια υπήρχαν και φορές που το κολωβαράγαμε και μιλάγαμε.Αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.Τις τελευταίες μέρες όμως του δώσαμε και κατάλαβε μιας και κάναμε το σχολείο γήπεδο....Εκτονωθήκαμε μάλλον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Ο Tsipouro έγραψε: #2.005 25-08-08 11:38 Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:50 Η Phoebe έγραψε: #2.006 25-08-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Click για ανάπτυξη... Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Ο Tsipouro έγραψε: #2.007 25-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Ήθελα να γράψω "Εσύ;", αλλά το ξέχασα . Χαλαρώνω όταν ασχολούμαι με κάτι που μου αρέσει πολύ. Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η e-sofia έγραψε: #2.008 25-08-08 12:21 ok Παιδιά, είναι καλό να σου αρέσει να λες για αυτό που σπουδάζεις και να ξεχνάς το νόημα γιατί άρχισες να γράφεις..... Τον ελευθερο χρόνο μου, Ζωγραφίζω, διαβάζω, και κάπου κάπου σχεδιάζω....αχαχα μου αρέσει η δουλειά μου. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 00:28 Η Ophelia έγραψε: #2.009 26-08-08 00:28 το ''don't look back in anger'' των oasis, νομίζω το έχω ξαναπεί... εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η Nininaou έγραψε: #2.010 26-08-08 12:46 Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 11:50 Η Phoebe έγραψε: #2.006 25-08-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Click για ανάπτυξη... Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Ο Tsipouro έγραψε: #2.007 25-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Ήθελα να γράψω "Εσύ;", αλλά το ξέχασα . Χαλαρώνω όταν ασχολούμαι με κάτι που μου αρέσει πολύ. Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η e-sofia έγραψε: #2.008 25-08-08 12:21 ok Παιδιά, είναι καλό να σου αρέσει να λες για αυτό που σπουδάζεις και να ξεχνάς το νόημα γιατί άρχισες να γράφεις..... Τον ελευθερο χρόνο μου, Ζωγραφίζω, διαβάζω, και κάπου κάπου σχεδιάζω....αχαχα μου αρέσει η δουλειά μου. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 00:28 Η Ophelia έγραψε: #2.009 26-08-08 00:28 το ''don't look back in anger'' των oasis, νομίζω το έχω ξαναπεί... εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η Nininaou έγραψε: #2.010 26-08-08 12:46 Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Ξέχασες να κάνεις ερώτηση! Τεσπα, συνεχίζω απ' τη Σοφία. Πληροφορική Ιωαννίνων, αλλά μπορεί να αλλάξω σχολή φέτος, αν πιάσω αυτή που ήθελα από παλιά με το 10%. Click για ανάπτυξη... Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Ο Tsipouro έγραψε: #2.007 25-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Ήθελα να γράψω "Εσύ;", αλλά το ξέχασα . Χαλαρώνω όταν ασχολούμαι με κάτι που μου αρέσει πολύ. Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η e-sofia έγραψε: #2.008 25-08-08 12:21 ok Παιδιά, είναι καλό να σου αρέσει να λες για αυτό που σπουδάζεις και να ξεχνάς το νόημα γιατί άρχισες να γράφεις..... Τον ελευθερο χρόνο μου, Ζωγραφίζω, διαβάζω, και κάπου κάπου σχεδιάζω....αχαχα μου αρέσει η δουλειά μου. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 00:28 Η Ophelia έγραψε: #2.009 26-08-08 00:28 το ''don't look back in anger'' των oasis, νομίζω το έχω ξαναπεί... εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η Nininaou έγραψε: #2.010 26-08-08 12:46 Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ενώ εσύ την θυμήθηκες! Σπάδαζω στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στην ΑΣΟΕΕ! Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Ήθελα να γράψω "Εσύ;", αλλά το ξέχασα . Χαλαρώνω όταν ασχολούμαι με κάτι που μου αρέσει πολύ. Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η e-sofia έγραψε: #2.008 25-08-08 12:21 ok Παιδιά, είναι καλό να σου αρέσει να λες για αυτό που σπουδάζεις και να ξεχνάς το νόημα γιατί άρχισες να γράφεις..... Τον ελευθερο χρόνο μου, Ζωγραφίζω, διαβάζω, και κάπου κάπου σχεδιάζω....αχαχα μου αρέσει η δουλειά μου. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 00:28 Η Ophelia έγραψε: #2.009 26-08-08 00:28 το ''don't look back in anger'' των oasis, νομίζω το έχω ξαναπεί... εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η Nininaou έγραψε: #2.010 26-08-08 12:46 Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ok Παιδιά, είναι καλό να σου αρέσει να λες για αυτό που σπουδάζεις και να ξεχνάς το νόημα γιατί άρχισες να γράφεις..... Τον ελευθερο χρόνο μου, Ζωγραφίζω, διαβάζω, και κάπου κάπου σχεδιάζω....αχαχα μου αρέσει η δουλειά μου. Ποιο τραγούδι σε εκφράζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 00:28 Η Ophelia έγραψε: #2.009 26-08-08 00:28 το ''don't look back in anger'' των oasis, νομίζω το έχω ξαναπεί... εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η Nininaou έγραψε: #2.010 26-08-08 12:46 Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ''don't look back in anger'' των oasis, νομίζω το έχω ξαναπεί... εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η Nininaou έγραψε: #2.010 26-08-08 12:46 Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τo "Watching the wheels" του Λένον. Με εκφράζει απόλυτα... People say Im crazy doing what Im doing Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin When I say that Im o.k. well they look at me kind of strange Surely youre not happy now you no longer play the game People say Im lazy dreaming my life away Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me When I tell them that Im doing fine watching shadows on the wall Dont you miss the big time boy youre no longer on the ball Im just sitting here watching the wheels go round and round I really love to watch them roll No longer riding on the merry-go-round I just had to let it go.. Εσένα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 18:59 Η e-sofia έγραψε: #2.011 26-08-08 18:59 Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το 'Γερνάω μαμα' Τσανακλίδου Τάνια Τι ερώτηση να κάνω.........θα το αφήσω λίγο ακόμα. Εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Neraida έγραψε: #2.012 26-08-08 19:18 "Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Στιγμες" απο Παπαζογλου Έχεις καλο μεταβολισμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο Lorien έγραψε: #2.013 26-08-08 20:28 Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρκετά καλο ωστε να μην εχω δικαιολογια για το οτι παχαινω ευκολα/αδυνατιζω δυσκολα , αλλά δεν ειμαι και σκουπα Philips χωρις να βαζω κιλα. Θεωρεις τον εαυτο σου περισσοτερο μοντερνο ή συντηρητικο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η Neraida έγραψε: #2.014 26-08-08 21:55 Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα περισσοτερα "μοντερνο" θα ελεγα... Ποτε και ποιον ευχαριστησες τελευταια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:26 Η e-sofia έγραψε: #2.015 27-08-08 22:26 Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαρίστισα τον Κ..... που μου χάρισε ένα λουλούδι... Ηταν όμορφη στιγμή.... θα την θυμάμε.. Πότε πήρες τελευταία μια σωστή απόφαση για το μέλλον σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:30 Η Ophelia έγραψε: #2.016 27-08-08 22:30 Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα... πότε έκλαψες τελευταία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:32 Η e-sofia έγραψε: #2.017 27-08-08 22:32 16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
16 Αυγουστου 2008/.............. Πότε έφαγες goodys τελευταία φορά, γιατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:34 Η Nininaou έγραψε: #2.018 27-08-08 22:34 Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάποτε τη σαρακοστή. Κάτι άνοστες γαρίδες. Γιατί με σύρανε με τη βία. εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 22:45 Ο Tsipouro έγραψε: #2.019 27-08-08 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Την προηγούμενη εβδομάδα. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 23:01 Η Phoebe έγραψε: #2.020 27-08-08 23:01 Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το Πάσχα του 2007! Ποιό είναι το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.