χμμ...
@Μάρα...δεν έχω πρασινωπά ματάκια

δυστυχώς
έχω δε,μακριά,μπουκλωτά μαλλιά,σε χρώμα καστανό σκούρο
@ Καλυψούδι...είμαι κοντά στο 1,70 (λίγο ψηλότερη από ότι με υπολόγισες χαχαχαχχα

)
έχω όντως ανοιχτόχρωμο δέρμα,αλλά δεν είμαι και αφρόγαλα

,το δε καλοκαίρι μαυρίζω αρκετά εως πολύ
οι στυλιστικές επιλογές μου είναι όπως τις είπες..χαλαρές,κάζουαλ..ώστε να αισθάνομαι άνετα...όταν βγαίνω έξω όμως,ανάλογα με τη διαθεση μου,μπορεί να αλλάζω λουκ ταχύτατα

φιλότεχνη δεν είμαι..δεν το'χω απλά...γλωσσομαθής είμαι,και έχω μια λατρεία με αυτό,με την τέχνη όμως δεν έχω ασχοληθεί,ούτε μουσική ούτε ζωγραφική...χορό μόνο κι αυτό πριν χρόνια,από κει και πέρα το εξάσκησα μόνη μου το όλο θέμα..χαχαχα

είμαι ήρεμη,γενικώς δεν μου αρέσουν οι καυγάδες.εκτός από τις περιπτώσεις που κάποια κατάσταση είναι άδικη οπότε και γίνομαι..άλλος άνθρωπος.έχει τύχει να παίξω και μπουνιές

όταν πήγαινα γυμνάσιο χαχαχα.τότε έχανα εύκολα την ψυχραιμία μου.τώρα πλέον δεν τους κάνω αυτή τη χάρη...
είμαι αυτό που λέμε χορηγός θετικής ενέργειας,έχεις δίκιο σε αυτό.μου αρέσει να φτιάχνω τη διάθεση μου και προπαντός αυτή των άλλων.μου αρέσει να κάνω τους άλλους να γελάνε.και συνήθως το πετυχαίνω...

κι εγώ τώρα θα περιγράψω τη Νεράιδα.ψηλή,αδύνατη,μελαχρινή με ίσια μαλλιά.
Ντύσιμο λίγο σοφιστικέ.ίσως να φοράει γυαλιά.ήρεμη,της αρέσει ο διάλογος.
πέτυχα τίποτα ή άκυρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.