Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 02:34 Η Corpse Bride: #741 20-08-08 02:34 Κοντουλα, μελανουρι, με μακρυ μαλλι και τζαπανιιιιζ βαμμενο ματι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 03:49 Ο Rempeskes: #742 20-08-08 03:49 Femme Fata(ού)le... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 09:28 Ο Tsipouro έγραψε: #743 20-08-08 09:28 Ολοκλήρωμα της e^x; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η prime έγραψε: #744 20-08-08 11:26 μετρίου αναστήματος, καστανός, πράσινα μάτια με φακούς επαφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Ο Tsipouro έγραψε: #745 20-08-08 11:47 πράσινα μάτια Click για ανάπτυξη... Μπα... Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η prime έγραψε: #746 20-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Click για ανάπτυξη... Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Ο Tsipouro έγραψε: #747 20-08-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από prime: Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Οκ, σαν την Παπαρίζου σε μελαχρινό . Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η Nininaou έγραψε: #748 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι Μποράτ? prime. Μελαχρινή. Σίγουρα. Έεε... Με ταγέρ και γυαλιά. Ωραίο σώμα έχει, αλλά το προσωπό της δεν το βλέπω. Κρατάει ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά... Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η prime έγραψε: #749 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. Πάντως μου λένε ότι μοιάζω πολύ με την κοπέλα στο άβατάρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Tsipouro έγραψε: #750 20-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοντουλα, μελανουρι, με μακρυ μαλλι και τζαπανιιιιζ βαμμενο ματι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 03:49 Ο Rempeskes: #742 20-08-08 03:49 Femme Fata(ού)le... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 09:28 Ο Tsipouro έγραψε: #743 20-08-08 09:28 Ολοκλήρωμα της e^x; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η prime έγραψε: #744 20-08-08 11:26 μετρίου αναστήματος, καστανός, πράσινα μάτια με φακούς επαφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Ο Tsipouro έγραψε: #745 20-08-08 11:47 πράσινα μάτια Click για ανάπτυξη... Μπα... Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η prime έγραψε: #746 20-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Click για ανάπτυξη... Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Ο Tsipouro έγραψε: #747 20-08-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από prime: Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Οκ, σαν την Παπαρίζου σε μελαχρινό . Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η Nininaou έγραψε: #748 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι Μποράτ? prime. Μελαχρινή. Σίγουρα. Έεε... Με ταγέρ και γυαλιά. Ωραίο σώμα έχει, αλλά το προσωπό της δεν το βλέπω. Κρατάει ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά... Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η prime έγραψε: #749 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. Πάντως μου λένε ότι μοιάζω πολύ με την κοπέλα στο άβατάρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Tsipouro έγραψε: #750 20-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Femme Fata(ού)le... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 09:28 Ο Tsipouro έγραψε: #743 20-08-08 09:28 Ολοκλήρωμα της e^x; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η prime έγραψε: #744 20-08-08 11:26 μετρίου αναστήματος, καστανός, πράσινα μάτια με φακούς επαφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Ο Tsipouro έγραψε: #745 20-08-08 11:47 πράσινα μάτια Click για ανάπτυξη... Μπα... Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η prime έγραψε: #746 20-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Click για ανάπτυξη... Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Ο Tsipouro έγραψε: #747 20-08-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από prime: Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Οκ, σαν την Παπαρίζου σε μελαχρινό . Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η Nininaou έγραψε: #748 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι Μποράτ? prime. Μελαχρινή. Σίγουρα. Έεε... Με ταγέρ και γυαλιά. Ωραίο σώμα έχει, αλλά το προσωπό της δεν το βλέπω. Κρατάει ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά... Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η prime έγραψε: #749 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. Πάντως μου λένε ότι μοιάζω πολύ με την κοπέλα στο άβατάρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Tsipouro έγραψε: #750 20-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολοκλήρωμα της e^x; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:26 Η prime έγραψε: #744 20-08-08 11:26 μετρίου αναστήματος, καστανός, πράσινα μάτια με φακούς επαφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Ο Tsipouro έγραψε: #745 20-08-08 11:47 πράσινα μάτια Click για ανάπτυξη... Μπα... Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η prime έγραψε: #746 20-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Click για ανάπτυξη... Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Ο Tsipouro έγραψε: #747 20-08-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από prime: Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Οκ, σαν την Παπαρίζου σε μελαχρινό . Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η Nininaou έγραψε: #748 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι Μποράτ? prime. Μελαχρινή. Σίγουρα. Έεε... Με ταγέρ και γυαλιά. Ωραίο σώμα έχει, αλλά το προσωπό της δεν το βλέπω. Κρατάει ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά... Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η prime έγραψε: #749 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. Πάντως μου λένε ότι μοιάζω πολύ με την κοπέλα στο άβατάρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Tsipouro έγραψε: #750 20-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μετρίου αναστήματος, καστανός, πράσινα μάτια με φακούς επαφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 11:47 Ο Tsipouro έγραψε: #745 20-08-08 11:47 πράσινα μάτια Click για ανάπτυξη... Μπα... Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η prime έγραψε: #746 20-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Click για ανάπτυξη... Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Ο Tsipouro έγραψε: #747 20-08-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από prime: Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Οκ, σαν την Παπαρίζου σε μελαχρινό . Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η Nininaou έγραψε: #748 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι Μποράτ? prime. Μελαχρινή. Σίγουρα. Έεε... Με ταγέρ και γυαλιά. Ωραίο σώμα έχει, αλλά το προσωπό της δεν το βλέπω. Κρατάει ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά... Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η prime έγραψε: #749 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. Πάντως μου λένε ότι μοιάζω πολύ με την κοπέλα στο άβατάρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Tsipouro έγραψε: #750 20-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πράσινα μάτια Click για ανάπτυξη... Μπα... Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η prime έγραψε: #746 20-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Click για ανάπτυξη... Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Ο Tsipouro έγραψε: #747 20-08-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από prime: Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Οκ, σαν την Παπαρίζου σε μελαχρινό . Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η Nininaou έγραψε: #748 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι Μποράτ? prime. Μελαχρινή. Σίγουρα. Έεε... Με ταγέρ και γυαλιά. Ωραίο σώμα έχει, αλλά το προσωπό της δεν το βλέπω. Κρατάει ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά... Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η prime έγραψε: #749 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. Πάντως μου λένε ότι μοιάζω πολύ με την κοπέλα στο άβατάρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Tsipouro έγραψε: #750 20-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Prime: Σαν την Έλενα Παπαρίζου σε ξανθό. Click για ανάπτυξη... Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Ο Tsipouro έγραψε: #747 20-08-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από prime: Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Οκ, σαν την Παπαρίζου σε μελαχρινό . Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η Nininaou έγραψε: #748 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι Μποράτ? prime. Μελαχρινή. Σίγουρα. Έεε... Με ταγέρ και γυαλιά. Ωραίο σώμα έχει, αλλά το προσωπό της δεν το βλέπω. Κρατάει ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά... Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η prime έγραψε: #749 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. Πάντως μου λένε ότι μοιάζω πολύ με την κοπέλα στο άβατάρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Tsipouro έγραψε: #750 20-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prime: Το ξανθό τι το 'θελες? Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Οκ, σαν την Παπαρίζου σε μελαχρινό . Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η Nininaou έγραψε: #748 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι Μποράτ? prime. Μελαχρινή. Σίγουρα. Έεε... Με ταγέρ και γυαλιά. Ωραίο σώμα έχει, αλλά το προσωπό της δεν το βλέπω. Κρατάει ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά... Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η prime έγραψε: #749 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. Πάντως μου λένε ότι μοιάζω πολύ με την κοπέλα στο άβατάρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Tsipouro έγραψε: #750 20-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορούσες να πεις σαν την Παπαρίζου σκέτο? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι Μποράτ? prime. Μελαχρινή. Σίγουρα. Έεε... Με ταγέρ και γυαλιά. Ωραίο σώμα έχει, αλλά το προσωπό της δεν το βλέπω. Κρατάει ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά... Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η prime έγραψε: #749 20-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. Πάντως μου λένε ότι μοιάζω πολύ με την κοπέλα στο άβατάρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Tsipouro έγραψε: #750 20-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Σοβαρά σαν την Παπαρίζου είσαι εμφανισιακά; Click για ανάπτυξη... όχι καλέ. Πάντως μου λένε ότι μοιάζω πολύ με την κοπέλα στο άβατάρ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Ο Tsipouro έγραψε: #750 20-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τσιπ. (Μάρέσει το Τσιπ. Έτσι θα σε λέω.) Μαύρα μαλλιά. Εξακριβωμένο. Και... Έεε! Δε βλέπω. Έχει απλώσει τα πόδια του μπροστά... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχω απεγκαταστήσει το λογισμικό της webcam ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα! Τα μαλλιά τα πέτυχες όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #751 20-08-08 12:27 @ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Αυγούστου 2008 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@ prime, Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμά της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:28 Η kalypso έγραψε: #752 20-08-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Uluru: Βαριέται τη δουλειά της. Είναι καλή στο επάγγελμα της γιατί τη σώζει η συναισθηματική της νοημοσύνη. Χλωμή και όμορφη. Click για ανάπτυξη... Ο Τσίπουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #753 20-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ο Τσίπουρος; Click για ανάπτυξη... Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:19 Ο Δεσμώτης έγραψε: #754 20-08-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Είμασταν γνωστοί σε κάποια προηγούμενη ζωή με τον Uluru και θα είναι cheat αν με περιγράψει! Click για ανάπτυξη... Ξέρει καλά να σκεπάζει τους υποχθόνιους σκοπούς των φαντασιωσικών μου αναζητήσεων ως άλλος μισθωμένος συνομώτης. Πλέον δεν φαντάζομαι. Ξέρω ότι τα πίναμε δίπλα στο ακρογιάλι μαζί με τα απαραίτητα μεζεκλίκια, φιλοσοφώντας πότε εγώ και πότε εκείνος, ατενίζοντας τους θαλασσινούς ορίζοντες. Την παντόφλα σου την έχω θάψει κάτω από τη ξαπλώστρα που είναι ξαπλωμένη η χοντρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:30 Η kalypso έγραψε: #755 20-08-08 13:30 Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ονειροπόλο βλέμμα, φιλόσοφος, αγαπά τη φύση και εκτιμά την ομορφιά της. Έχει προηγούμενα με τον Τσίπουρο- η παντόφλα είναι λόγος να ανοίξει βεντέτα (όχι, δεν βάζω φιτιλιές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:37 Ο Tsipouro έγραψε: #756 20-08-08 13:37 Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Η kalypso έγραψε: #757 20-08-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Μελαχρινή (ή καστανή), πράσινα μάτια, όμορφο πρόσωπο, ύψος 1.75, γυμνασμένη, ευγενική, λάτρης των ταξιδιών και του shopping. Είμαι καλοσυνάτος σήμερα και απλά θα πάω να ξεθάψω τη παντόφλα μου. Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ένας άνθρωπος που πέτυχε το ύψος μου (καλά, μάινους 2-3 εκατοστά)-όλοι με έχουν για κοντή εδώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η e-sofia έγραψε: #758 22-08-08 12:37 Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Joji Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:40 Ο Tsipouro έγραψε: #759 22-08-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από e-sofia: Να κάνω μια προσπάθεια.....Εισαι καλός άνθρωπος... με μακρια μαλλιά, μεγάλη ψυχή.. Δυνατος χαρακτήρας.. Νομιζω.. προσπάθησα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να γράψεις κάποια στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης όπως τα φαντάζεσαι στον άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 12:53 Η e-sofia έγραψε: #760 22-08-08 12:53 Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εσενα σε φαντάζομαι... Ψιλό, λεπτό,καστανοματι και σκουρο δερμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.