Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Η Γίδι έγραψε: #661 25-06-08 17:36 Κι εγώ!!!! (για τη Resident) Φαντάγο: ανοιχτά καστανά μαλλιά, babyface, κοντούλης... και με γυαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Idril έγραψε: #662 25-06-08 17:42 Γιατί όλες φαντάζονται το fandago κοντούλη? Μόνο εμένα μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι όλοι οι Κρητικοί γεννιούνται ντιρέκια πάνω από 1.85? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #663 25-06-08 17:43 Μάλλον επειδή είναι καλούυυυλης! Δεσποινίς, παίξτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:49 Η Resident Evil: #664 25-06-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Γιατί όλες φαντάζονται το fandago κοντούλη? Μόνο εμένα μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι όλοι οι Κρητικοί γεννιούνται ντιρέκια πάνω από 1.85? Click για ανάπτυξη... την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Corpse Bride: #665 25-06-08 17:50 Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Γίδι έγραψε: #666 25-06-08 17:51 Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Resident Evil: #667 25-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... πάλι καλά που ταιριάξαμε στο "ψηλή" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Corpse Bride: #668 25-06-08 17:53 To rezided SHMERA το φανταζομαι με πορτοκαλι μαλλι και ασημενιες ταινιες να καλυπτουν τα επιμαχα σημεια. Την ειδα 5ο στοιχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Resident Evil: #669 25-06-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Click για ανάπτυξη... λοοοολ... βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση! Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #670 25-06-08 17:55 lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ!!!! (για τη Resident) Φαντάγο: ανοιχτά καστανά μαλλιά, babyface, κοντούλης... και με γυαλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Idril έγραψε: #662 25-06-08 17:42 Γιατί όλες φαντάζονται το fandago κοντούλη? Μόνο εμένα μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι όλοι οι Κρητικοί γεννιούνται ντιρέκια πάνω από 1.85? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #663 25-06-08 17:43 Μάλλον επειδή είναι καλούυυυλης! Δεσποινίς, παίξτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:49 Η Resident Evil: #664 25-06-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Γιατί όλες φαντάζονται το fandago κοντούλη? Μόνο εμένα μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι όλοι οι Κρητικοί γεννιούνται ντιρέκια πάνω από 1.85? Click για ανάπτυξη... την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Corpse Bride: #665 25-06-08 17:50 Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Γίδι έγραψε: #666 25-06-08 17:51 Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Resident Evil: #667 25-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... πάλι καλά που ταιριάξαμε στο "ψηλή" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Corpse Bride: #668 25-06-08 17:53 To rezided SHMERA το φανταζομαι με πορτοκαλι μαλλι και ασημενιες ταινιες να καλυπτουν τα επιμαχα σημεια. Την ειδα 5ο στοιχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Resident Evil: #669 25-06-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Click για ανάπτυξη... λοοοολ... βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση! Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #670 25-06-08 17:55 lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί όλες φαντάζονται το fandago κοντούλη? Μόνο εμένα μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι όλοι οι Κρητικοί γεννιούνται ντιρέκια πάνω από 1.85? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #663 25-06-08 17:43 Μάλλον επειδή είναι καλούυυυλης! Δεσποινίς, παίξτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:49 Η Resident Evil: #664 25-06-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Γιατί όλες φαντάζονται το fandago κοντούλη? Μόνο εμένα μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι όλοι οι Κρητικοί γεννιούνται ντιρέκια πάνω από 1.85? Click για ανάπτυξη... την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Corpse Bride: #665 25-06-08 17:50 Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Γίδι έγραψε: #666 25-06-08 17:51 Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Resident Evil: #667 25-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... πάλι καλά που ταιριάξαμε στο "ψηλή" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Corpse Bride: #668 25-06-08 17:53 To rezided SHMERA το φανταζομαι με πορτοκαλι μαλλι και ασημενιες ταινιες να καλυπτουν τα επιμαχα σημεια. Την ειδα 5ο στοιχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Resident Evil: #669 25-06-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Click για ανάπτυξη... λοοοολ... βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση! Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #670 25-06-08 17:55 lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον επειδή είναι καλούυυυλης! Δεσποινίς, παίξτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:49 Η Resident Evil: #664 25-06-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Γιατί όλες φαντάζονται το fandago κοντούλη? Μόνο εμένα μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι όλοι οι Κρητικοί γεννιούνται ντιρέκια πάνω από 1.85? Click για ανάπτυξη... την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Corpse Bride: #665 25-06-08 17:50 Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Γίδι έγραψε: #666 25-06-08 17:51 Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Resident Evil: #667 25-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... πάλι καλά που ταιριάξαμε στο "ψηλή" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Corpse Bride: #668 25-06-08 17:53 To rezided SHMERA το φανταζομαι με πορτοκαλι μαλλι και ασημενιες ταινιες να καλυπτουν τα επιμαχα σημεια. Την ειδα 5ο στοιχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Resident Evil: #669 25-06-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Click για ανάπτυξη... λοοοολ... βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση! Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #670 25-06-08 17:55 lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Idril: Γιατί όλες φαντάζονται το fandago κοντούλη? Μόνο εμένα μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι όλοι οι Κρητικοί γεννιούνται ντιρέκια πάνω από 1.85? Click για ανάπτυξη... την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Corpse Bride: #665 25-06-08 17:50 Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Γίδι έγραψε: #666 25-06-08 17:51 Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Resident Evil: #667 25-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... πάλι καλά που ταιριάξαμε στο "ψηλή" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Corpse Bride: #668 25-06-08 17:53 To rezided SHMERA το φανταζομαι με πορτοκαλι μαλλι και ασημενιες ταινιες να καλυπτουν τα επιμαχα σημεια. Την ειδα 5ο στοιχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Resident Evil: #669 25-06-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Click για ανάπτυξη... λοοοολ... βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση! Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #670 25-06-08 17:55 lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Γίδι έγραψε: #666 25-06-08 17:51 Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Resident Evil: #667 25-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... πάλι καλά που ταιριάξαμε στο "ψηλή" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Corpse Bride: #668 25-06-08 17:53 To rezided SHMERA το φανταζομαι με πορτοκαλι μαλλι και ασημενιες ταινιες να καλυπτουν τα επιμαχα σημεια. Την ειδα 5ο στοιχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Resident Evil: #669 25-06-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Click για ανάπτυξη... λοοοολ... βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση! Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #670 25-06-08 17:55 lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:51 Η Resident Evil: #667 25-06-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... πάλι καλά που ταιριάξαμε στο "ψηλή" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Corpse Bride: #668 25-06-08 17:53 To rezided SHMERA το φανταζομαι με πορτοκαλι μαλλι και ασημενιες ταινιες να καλυπτουν τα επιμαχα σημεια. Την ειδα 5ο στοιχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Resident Evil: #669 25-06-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Click για ανάπτυξη... λοοοολ... βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση! Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #670 25-06-08 17:55 lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... πάλι καλά που ταιριάξαμε στο "ψηλή" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Corpse Bride: #668 25-06-08 17:53 To rezided SHMERA το φανταζομαι με πορτοκαλι μαλλι και ασημενιες ταινιες να καλυπτουν τα επιμαχα σημεια. Την ειδα 5ο στοιχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Resident Evil: #669 25-06-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Click για ανάπτυξη... λοοοολ... βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση! Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #670 25-06-08 17:55 lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To rezided SHMERA το φανταζομαι με πορτοκαλι μαλλι και ασημενιες ταινιες να καλυπτουν τα επιμαχα σημεια. Την ειδα 5ο στοιχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η Resident Evil: #669 25-06-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Click για ανάπτυξη... λοοοολ... βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση! Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #670 25-06-08 17:55 lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ! Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα... Click για ανάπτυξη... λοοοολ... βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση! Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:55 Η Γίδι έγραψε: #670 25-06-08 17:55 lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
lol! Και μαλλί ξαστό; Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 17:57 Η Palladin έγραψε: #671 25-06-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... όχι, αυτή είμαι εγώ Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:03 Ο fandago έγραψε: #672 25-06-08 18:03 Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eilat Νεοφερμένο μέλος Η eilat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Η eilat έγραψε: #673 25-06-08 18:22 Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα δε με φανταζεται κανεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:23 Η Γίδι έγραψε: #674 25-06-08 18:23 Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρέπει να περιγράψεις εσύ κάποιον, για να σε "φανταστεί" ο επόμενος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 18:44 Η Palladin έγραψε: #675 25-06-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Την Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί Click για ανάπτυξη... αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμα εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ) μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 19:50 Η Resident Evil: #676 25-06-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. Click για ανάπτυξη... αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:40 Η Palladin έγραψε: #677 25-06-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style! Click για ανάπτυξη... καμία σχέση επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 20:44 Ο teo έγραψε: #678 25-06-08 20:44 @palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Alma Libre American Economist rafaela11 charmander Wonderkid Φινεύς Memetchi Temeteron1 Nikos 7 giannhs2001 Cupid An_uknown_world Sherlock harry akritas Viedo globglogabgalab SlimShady Νηματολάγνος Εχέμυθη CiNeFiL eukleidhs1821 element skate New member Libertus panagiotis G Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@palladin κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:11 Η fantasmenos: #679 25-06-08 21:11 teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 67 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
teo Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 21:13 Η Neraida έγραψε: #680 25-06-08 21:13 Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φαντ: Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.