Φαντάγο: ανοιχτά καστανά μαλλιά, babyface, κοντούλης... και με γυαλιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσποινίς, παίξτε!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτιαΓιατί όλες φαντάζονται το fandago κοντούλη? Μόνο εμένα μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι όλοι οι Κρητικοί γεννιούνται ντιρέκια πάνω από 1.85?
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια
Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη
πάλι καλά που ταιριάξαμε στο "ψηλή"
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Εεεεεεεε! Αυτή δεν περιέγραψε κανέναν, αργκ!
Πες τουλάχιστον πχ πώς με φανταζόσουν παλιάαα...
λοοοολ...
βασικά... πώς είσαι? ΚΑΜΙΑ σχέση!
Στο μυαλό μου σε είχα μετρίου αναστήματος, καστανή με γαλάζια μάτια [αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί! ] ααα... και από όταν είχες πει ότι μένεις προς ΒΠ μου είχε κολλήσει ότι θα είσαι κινούμενο burberry (έτσι γράφεται? )
Και μαλλί ξαστό;
Την Αμελί τη φαντάζομαι με καρέ καστανό μαλλί, διακριτικές ανταύγειες και ίσως λίγο φιλάρισμα, κανονικό σώμα, γατίσια μάτια.
όχι, αυτή είμαι εγώτην κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια
Tnv Idril τη φανταζομαι ψηλη, λιγο γεματουλα, καστανοξανθη με καρε μαλλι, και μαυρα μπλουζια με αθλητικη πλατη
στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω. θα παραμείνει λοιπόν η γυναίκα - μυστήριο
Ρεζιντεντ: πριν δω τη φωτό της, τη φανταζόμουν καστανόξανθη με σπαστά μαλλιά, μελί μάτια και ψηλή
γίδι: σαν εμένα για κάποιο λόγο
έχω μια ταύτιση γενικά με αυτό το κορίτσι
fandago
Διακεκριμένο μέλος
eilat
Νεοφερμένος
αχά, έπεσες μέσα, εκτός από το μετρίου αναστήματος, και εντυπωσιάστηκα γιατί όντως το πορτοκαλί είναι το αγαπημένο μου χρώμαΤην Palladin την φαντάζομαι μέτριου αναστήματος με λαμπερό καστανό μαλλί, λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και να ντύνεται σε αποχρώσεις του πορτοκαλί
εσένα στην αρχή σε φανταζόμουνα χοντρούλη, γιατί το νικ σου το διάβαζα "fagano" (υπάρχει σε άλλο φόρουμ)
μετά, όταν κατάλαβα την πατάτα, σε φανταζόμουν αδύνατο, καστανό, με γυαλιά
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
την κυρία αυτή (το Γίδι το προσπερνάω αδιάφορα ) τη φαντάζομαι ψηλή (1.80 προμπαμπλι?) με καστανό μαλλι σγουρό και μακρύ [κάτω από τους ώμους], αδύνατη και με μεγάλα καφέ μάτια
αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style!στην idril πέσατε και οι δύο πολύ έξω.
αν πέσαμε και οι 2 έξω αυτό σημαίνει ότι είναι κοντή, γεμάτη έως χοντρή και με ίσιο κόκκινο μαλλί και barbie style!
καμία σχέση επίσης
teo
Πολύ δραστήριο μέλος
κοντουλα , με καστανα ματακια κοντα μαλλακια, παντοφλιτσες, πολυ κοντο σορτσακι, γιαλακια με ωραια δοντακια και χιλακια
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Θεόρατο κομμουνιστή με ύψος 2.10, με μακριά μαύρα γένια, μαύρα μάτια και βλοσυρό βλέμμα. Υπερβολικά γυμνασμένο, στο δεξί χέρι τη ντουντούκα και στο αριστερό το Ριζοσπάστη. Tatoo στην ωμοπλάτη με τον Che. Από πίσω ακολουθεί ο λαός...
Neraida
Επιφανές μέλος
Καστανος ανοιχτος με οχι πολυ κοντα μαλλια...καστανα ανοιχτα ματια, ψηλος, κανονικος στα κιλα και φακους επαφης...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alma Libre
- Reader
- Hased Babis
- nearos
- American Economist
- rafaela11
- Kate1914
- charmander
- Wonderkid
- Φινεύς
- Joji
- Memetchi
- Temeteron1
- Nikos 7
- giannhs2001
- Cupid
- An_uknown_world
- Euge.loukia
- Sherlock
- harry akritas
- Viedo
- globglogabgalab
- SlimShady
- Νηματολάγνος
- Εχέμυθη
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- element skate
- New member
- Libertus
- panagiotis G
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.