Ας κάνω κάποιες μαντεψιές...
@Memetchi γύρω στο 1.80, καστανόξανθος με κοντά μαλλιά, αδύνατος με λεπτά χαρακτηριστικά και γενικά ντελικάτος (για τη φωνή δεν λέω γιατί έχει σποϊλάρει ο
@giannhs2001 στο γενικό πως είναι βαριά), γένια θα έλεγα λίγα και ξανθωπά. Χμμ τα μάτια σου μάλλον μελιά..
@Ιππολύτη μεσαιου αναστήματος, αδύνατη με μέτρια φωνή, κυκλικό σχήμα προσώπου με φίνα χαρακτηριστικά (και άρα γλυκιά) και ίσως λίγο μεγαλύτερη μύτη. Χμμ χρωμα μαλλιών θα έλεγα ισια, μαύρα και μακριά. Σίγουρα είσαι κοκέτα αλλά θα έλεγα ότι σε φαντάζομαι με διακριτικό μακιγιάζ - όταν βάφεσαι. Κυρίως γραμμές αϊλάινερ με διακριτικές γήινες σκιές
@vassilis498 γύρω στο 1.80, μελαχρινός με κοντά μαλλιά - ενδεχομένως αραιωμένα όπως είναι στους τρελούς υπολογιστακηδες στο μυαλό μου, με μικρή κοιλίτσα και μέτρια φωνή, αραιά γένια και στανταρ γυαλιά και σκούρα καστανά μάτια. Επισης ή έχεις μεγαλουτσικη μύτη ή λίγο πεταχτά αυτιά.
@Λένω σχετικα ψηλή, μεσαίου βάρους με καμπύλες, ήρεμο και σοβαρό ύφος που καθρεφτίζεται στη φωνή της, μεγάλα εκφραστικά καστανά μάτια και αντίστοιχα καστανά μακριά μαλλιά. Θα έλεγα ακόμη ότι έχεις σαρκώδη χείλη και συνήθως θέλεις να τονίζεις αυτά. Δηλαδή με λίγα λόγια σε φροντίζεις αλλά προτιμάς κάτι γρήγορο στο μακιγιάζ σου.
@Zukov 1.70 (έχει προδωθεί σε κάποια συζήτηση με το Γιάννη), μελαχρινός με κοντά μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια, γυαλιά, αδύνατος και μεγαλούτσικα χείλη.
@Aura μεσαίου αναστήματος, καστανόξανθη με σπαστά μακριά μαλλιά, μεσαίο βάρος με καμπύλες, τσακίρικα αμυγδαλωτά μάτια, λεπτα χαρακτηριστικά προσώπου σε οβάλ κλασικό σχήμα. Χμμ το μακιγιάζ σου θα έλεγα ότι επικεντρώνεται κυρίως σε έντονες και σκούρες αποχρώσεις κραγιόν, όταν βάφεσαι. Όμως μάλλον δεν το εξασκείς συχνά το άθλημα. Τώρα την φωνή σου την φαντάζομαι σχετικά λεπτή και να εκπέμπει ηρεμία, μάλλον δεν θα μιλάς και πολύ γρήγορα
ΥΓ: μην μου αποκαλύψετε πως είστε, αλλά βάλτε μια βαθμολογία από το 0 ως το 5, ώστε να ξέρω πόσο μέσα έπεσα