weak and powerless
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vasjason:Maggie:μέτριο ύψος,ξανθά μαλλιά,λεπτή
Εγώ την φαντάζομαι με καστανά σγουρά μαλλιά και κοντούλα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
prime
Πολύ δραστήριο μέλος
διαβάζω πολλές φορές ότι πολλοί από σας που έχετε συναντηθεί να λέτε ότι αυτοί που πρωτοσυναντήσετε δεν είχαν καμία σχέση εμφανησιακά με το πώς τους είχατε φανταστεί.
είμαστε εδώ μέσα πολύ καιρό οι περισσότεροι και δεν είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε ακόμα από κοντά..
εικόνες όμως για το πώς μπορεί να είναι κάποιοι τουλάχιστον εγώ έχω δημιουργήσει στο μυαλό μου..
λεπόν πώς φαντάζεστε ότι είναι κάποιο μέλος εμφανησιακά? τι χαρακτηριστικά έχει? ύψος, βάρος, χρώμα μαλλιών , ματιών κτλ ?
ας γράφει ο καθένας για τον προηγούμενο..
υγ αν δεν το έβαλα το θέμα σωστά μετακινήστε το
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαν την κοπέλα στο άβαταρ σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
τώρα, εσένα σε φαντάζομαι ψηλό και αδύνατο, καστανά μαλλιά... αυτά μου έρχονται
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Αλλά όμορφη!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
(Γιδάκι: )
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Πάντα σένια ντυμένη, μοδάτα, με βάση πράγματα που έχεις πει κάπως ζουμερή αλλά με ωραία φιγούρα και μάλλον μελαχρινή, με λευκό δέρμα και σχετικά μακριά μαλλιά! Μάτια... δεν ξέρω...
Αλλά όμορφη!
γιδακιμ επεσες λιγο εξω για το μικρο καγιρι....αλλα δεν πειραζει....η προσπαθεια μετραει....
prime
Πολύ δραστήριο μέλος
γενικά κάτι μου λέει ότι είναι και τρελοκόριτσο και πολύ κοινωνική.
viki: τη φανταζόμαι μετρίου αναστήματος, πολύ όμορφη και κανονικού σωματότυπου, καστανά μάτια, καστανό μαλλί με μελί ανταύγιες και πολύ ωραίο ντύσιμο.
ΑΛΕΧ ΚΑΙ IFRIT :
είστε απίστευτοι με τη μαντάμ στο avatar μοιάζω από αρκετά έως πολύ
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Prime: Καστανά μάτια, λεπτή, μοδάτη με τον αέρα της γυναίκας που ξέρει τι θέλει!
(εγω είμαι όντως κοινωνική πολύ και θεοπάλαβη, για τα χαρακτηριστικά δεν λέω, επειδή θέλω να φανταστούν κι άλλοι )
mania
Επιφανές μέλος
Αλλά κι εγώ σε είχα φανταστεί πολύυ αλλιώς, απ' όπως είσαι στις φωτογραφίες!!!
Είσαι πολύ πιο όμορφη, βρε!!!
Σε φανταζόμουν πιο παχουλή, ντυμένη με ανοιχτόχρωμο τζην όχι πολύ στενό, απλό άσπρο μπλουζάκι, μαλλί ανοιχτό καστανό και κοντό τύπου καρρέ, μαγουλάκια και καφέ σκούρα μάτια!!
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Αλλά δε πιάνεται, σε έχω δει σε φώτος
Εσένα... μέτριο σε ύψος και... όπως στις φωτογραφίες σου!!!
Και με πολύ γλυκό βλέμμα, αλλά και αέρα... μαφίας!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alma Libre
- Reader
- Hased Babis
- nearos
- American Economist
- rafaela11
- Kate1914
- charmander
- Wonderkid
- Φινεύς
- Joji
- Memetchi
- Temeteron1
- Nikos 7
- giannhs2001
- Cupid
- An_uknown_world
- Euge.loukia
- Sherlock
- harry akritas
- Viedo
- globglogabgalab
- SlimShady
- Νηματολάγνος
- Εχέμυθη
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- element skate
- New member
- Libertus
- panagiotis G
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.