mania
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος
Η under μας ειναι κανονικη στο υψος, μαυρα ματια, μαυρα μαλλια και λιγο χιποστυλ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
io-io
Διάσημο μέλος
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Την io-io την φαντάζομαι μέσου αναστήματος με λίγο αχτένιστα μαλάκια και με γυαλάκια πολύ γλυκούλα προς το μελαχρινό. Επίσης δεν την φαντάζομαι πολύ λεπτή αλλά κανονική. Φαντάζομαι ότι έχει μεγάλα καστανά μάτια και έξυπνο βλέμμα. Την φαντάζομαι για κάποιο λόγο να φοράει φόρμες και να περιφέρεται στο σπίτι με μία κούπα καφέ στο αριστερό χέρι.
εδιτ. έπεσα μέσα; θέλω να μάθω!!!
suspiria
Διάσημο μέλος
Edit:
Και την Angie αδυνατούλα και μικροκαμωμένη με καστανά σγουρά μαλλάκια Eπίσης δεν ξέρω γιατί
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Edit:
Και την Angie αδυνατούλα και μικροκαμωμένη με καστανά σγουρά μαλλάκια Eπίσης δεν ξέρω γιατί
λολ
Eγώ σε έχω δει στο πρόσωπο πάντως στο ντύσιμο σε φαντάζομαι αρκετά ροκ.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Απο ντυσιμο νομιζω καλογουστο.
Ελπιζω να επεσα μεσα.
Την Chimera την φανταζομαι μετριου αναστηματος,με καστανα μαλλια,ανοιχτα χρωματα και ισως με γυαλια.
Απο ντυσιμο νομιζω καλογουστο.
Ελπιζω να επεσα μεσα.
Δεν τα πήγες άσχημα (δε λέω που και αν έκανες λάθος). Εγώ σε φαντάζομαι μετρίου αναστήματος (ίσως προς το ψηλός) και διάπλασης , με καστανά μαλλιά, ανοιχτόχρωμο και το ντυσιμό σου είναι κάζουαλ. Ίσως να φοράς και γυαλάκια ....
mania
Επιφανές μέλος
Klaus
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Σε έχω δει οπότε θα μιλήσω για προσωπικότητα.Πρέπει να έχεις τρελό τσαμπουκά και αρκετά συχνά πυκνά να γίνεσαι γκρινιάρα
Το μάτι σου το αλήθορο
λοιπόν μελαχρινός αδύνατος, με πράσινα μάτια, όχι γυμνασμένος, αλλα διατηριμένος, γύρο στο 1,75 με γιαλάκια
Klaus
Διάσημο μέλος
Το μάτι σου το αλήθορο
λοιπόν μελαχρινός αδύνατος, με πράσινα μάτια, όχι γυμνασμένος, αλλα διατηριμένος, γύρο στο 1,75 με γιαλάκια
Αν εξαιρέσεις τα πράσινα μάτια που είναι καφετιά σε όλα τα άλλα έπεσες μέσα!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Το μάτι σου το αλήθορο
δεν έχω να πω κάτι απλά εντυπωσιάστηκα τόσο με τη μάνια που έπεσε ΤΟΣΟ μέσα που γράφω μόνο κ μόνο για να δω πως με φαντάζεται
mania
Επιφανές μέλος
Αντρες για την περιγραφή που λέγαμε ανήξτε θέμα να σας πώ περιγραφικά πώς είναι ένα τέλειο στήθος, είμαι καλή στις περιγραφές
Klaus
Διάσημο μέλος
Ψηλή γύρο στο 1,70 αδύνατη, μανιακή με την εμφάνηση της, πολλύ καλοφτιαγμένη, πράσινα μάτια ημίξανθια(αντάβγες) Αδύνατη, άψογο στήθος(δεν μπένω σε περιγραφή του, οι άντρες θα μαζευτούν) λεπτή μέση, και πολλύ καλά καπούλια, μακρύ μαλί αλλα όχι υπερβολικά, ισιο μαλλί γιατί αυτές που έχουν μανία με το πρόσωπο αντιπαθούν το σγουρό. Αυτά έχω στο μυαλό μου
Αντρες για την περιγραφή που λέγαμε ανήξτε θέμα να σας πώ περιγραφικά πώς είναι ένα τέλειο στήθος, είμαι καλή στις περιγραφές
Δεν μας λυπάσαι προσπαθούμε να δουλέψουμε και μας αναστατώνεις!Πάντως αν θυμάμαι καλά έπεσες πάλι κοντά...Πάνε και κάτι μήνες σεβαστείτε την ηλικία μου
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Δεν μας λυπάσαι προσπαθούμε να δουλέψουμε και μας αναστατώνεις!Πάντως αν θυμάμαι καλά έπεσες πάλι κοντά...Πάνε και κάτι μήνες σεβαστείτε την ηλικία μου
Αστο σου είπα αν θές να σε αναστατ΄ωσω κάντε ένα απαγωρευμένο κάτω των 18 με περιγραφές αντρών γυναικών και θα σας τσακίσω όλους, σε αυτό είμαι η καλύτερη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alma Libre
- Reader
- Hased Babis
- nearos
- American Economist
- rafaela11
- Kate1914
- charmander
- Wonderkid
- Φινεύς
- Joji
- Memetchi
- Temeteron1
- Nikos 7
- giannhs2001
- Cupid
- An_uknown_world
- Euge.loukia
- Sherlock
- harry akritas
- Viedo
- globglogabgalab
- SlimShady
- Νηματολάγνος
- Εχέμυθη
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- element skate
- New member
- Libertus
- panagiotis G
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.