Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανονικό σώμα,πάντα καλοντυμένη και προσεγμένη,με απαραίτητο αξεσουάρ το τακούνι στο παπούτσι,καστανόξανθη,όχι πολύ μακρύ μαλλί και με πολύ έντονη θυληκότητα και σεξαπίλ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος
ε; ε; ε;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Ααααα,το καγίρι!
Κανονικό σώμα,πάντα καλοντυμένη και προσεγμένη,με απαραίτητο αξεσουάρ το τακούνι στο παπούτσι,καστανόξανθη,όχι πολύ μακρύ μαλλί και με πολύ έντονη θυληκότητα και σεξαπίλ!!
Αυτό παίζει βράδυ. Το πρωί γίνομαι είτε το κοριτσάκι με τα σπίρτα - σχεδόν δηλ, είτε είμαι πάλι καλοντυμένη- ανάλογα τα κέφια και την ώρα που ξύπνησα! (έπεσες σε όλα μέσα λέμε! )
Καλα το καγιρι ειναι στανταρ μια θεα, μακρυ μαλλι καστανοξανθο μπουκλε-περιποιημενο, στην τριχα, γυαλι-μασκα και απο μεσα γατισιο ματι!
ε; ε; ε;
Αλεξ: Ψηλός, μελαχρινός, γεροδεμένος με εκφραστικό βλέμμα.
Χακουνάκι: Μέτριου ύψους, καστανόξανθη, με ωραίο σώμα αλλά όχι κοκκάλω () και με πολύ γλυκό πρόσωπο!
Hunter
Περιβόητο μέλος
καστανοξανθη, περιπου στο 1.70 υψος, αντε 50 κιλα, παντα καλοντυμενη (στην τριχα λεμε) και απο διαθεση αλλο πραγμα!! κοινος μια κουκλα
mania
Επιφανές μέλος
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
underwater
Περιβόητο μέλος
Κοντά έπεσες! Μαλλιά καστανά αλλά σγουρά, λεπτή, ψηλή, με καστανά μάτια (αλλά σκοπεύω να πάρω πράσινους φακους!!!)Palladin: Καστανή με ίσια μαλλιά, πολύ λεπτή, ψηλή, πράσινα μάτια.
Hunter
Περιβόητο μέλος
Μελαχρινός στάνταρ το έχει το κλήμα πατριώτη, σγουρό μαλί κοντό πράσινα μάτια, πολλύ άδύνατος με πολλυ γλυκά χαρακτηριστικά, χοντρά χέρια και γύρο στο 1,80 το πολύ, καμιά φορά πιστέυω ότι΄είσαι η κοπέλα σου λόγο φώτο που έχεις άλλα δεν με κατηγορείς έτσι;
επεσες πολυ εξω λεμε, σγουρα μαλλια εγω; 1.80 και σε υψος και σε φαρδος ναι
mania
Επιφανές μέλος
επεσες πολυ εξω λεμε, σγουρα μαλλια εγω; 1.80 και σε υψος και σε φαρδος ναι
Η φαντασία μου λέει πώς είσαι νταρντάνος ψιλος γεροδεμένος και αδύνατος, αυτό ειναι πάει και τελείωσε
mania
Επιφανές μέλος
Εσυ εισαι ψιλή μαυρομάλλα με γαλανα ματια!
και εσύ κοντούλης χοντρούλης με ξανθό μαλί και συχένεσε τα δαχτιλήδια στα χέρια
mania
Επιφανές μέλος
Λοιπόν τον φαντάζομαι φοιτητή, συχένετε τα σπόρ, λατρέυει την μουσική, είναι ψιλοκομπλεξικός με την εμφάνηση του και κάνει λάθος, δεν πείνει πολλύ άλλα πίνει όσο πρέπει και όταν πρέπει, ειναι πάντα τσιτωμένος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Και ναί κρόνε είμαι μικροσωμη
underwater
Περιβόητο μέλος
Εγώ σε φαντάζομαι πολύ ανοιχτόμυαλη, ετοιμόλογη, ώρες-ώρες ευκολόπιστη, αλλά έξυπνη. Υπερκινητική, με αγάπη στα λαϊκά και με χιούμορ.
mania
Επιφανές μέλος
Να 'σαι καλά Μάνια που έβγαλες από τα έγκατα του stekiou το θέμα μου!
Εγώ σε φαντάζομαι πολύ ανοιχτόμυαλη, ετοιμόλογη, ώρες-ώρες ευκολόπιστη, αλλά έξυπνη. Υπερκινητική, με αγάπη στα λαϊκά και με χιούμορ.
Πάντα ανεβάζω θέματα που ξεχνιούντε όλοι ανοίγουν το δικό τους για κάποιο λόγο, γιατί λυπόν να θαυτεί
Εσύ πρέπει να είσαι γλυκια, τρυφερή, χαριτομενιές πολλές, παραπονιάρα, ζηλιάρα με το έτερο, πρέπει να σου αρέσουν τα σπόρ, τα ψώνια και οι διασκεδάσεις, είσαι πιστή σε αυτό που άγαπάς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alma Libre
- Reader
- Hased Babis
- nearos
- American Economist
- rafaela11
- Kate1914
- charmander
- Wonderkid
- Φινεύς
- Joji
- Memetchi
- Temeteron1
- Nikos 7
- giannhs2001
- Cupid
- An_uknown_world
- Euge.loukia
- Sherlock
- harry akritas
- Viedo
- globglogabgalab
- SlimShady
- Νηματολάγνος
- Εχέμυθη
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- element skate
- New member
- Libertus
- panagiotis G
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.