Οπως κανενας αλλος

ξαπλωνω κανονικα και οταν ξυπνισω την νυχτα χαρι στην απιστευτει ζεστη επειδι ξεχασα να χαμιλωσω το καλοριφερ η επειδη ο σκυλος χεχασε να κανει την αναγκη του πριν κλεισουμε την πορτα

θα βρεθω αναποδα τυλιγμενος ετσι ωστε να μην κσερς πςσ να κσεμπλεχτω, στο πατωμα, κατω απο το κρεβατι (ναι... γινετε και αυτο...) αγγαλια με τον σκυλο (ευτιχος μονο μια φορα μεχρι στιγμης) πανω στο μπαουλο, μισως πανω μισως κατω, στην κρεβατοκαμαρα του πατερα μου(!) ακομα και στον κηπο(Ο_Ο!!!!!, οχι μην ανυσιχιτε, ειχα ξυπνισει στο μεταξυ πιγα εξω να κατουρισω (μεσα δεν μπορουσα γιατι δεν εβρισκα την τουαλετα.... και απο την κουρασει κοιμιθικα πανω στην πιστα... και πολλα ακομα
Δεν το επιασα... τι ακριβος ενοεις;
Συνιθος ενα τζιν με μια μαυρη μπλουζα, τα οπια θα ειναι και τα ρουχα που φοραγα πριν κοιμιθω η αυτα που θα φοραω την επομενη μερα.Αλλα και οτι αλλο κατσει, δεν εχω προβλημα εγω. Μονο το καλοκαιρι εχω σταθερο προγραμα, σοβρακο. Θα κοιμομουν γυμνος αλλα αμα σκασει μυτη κανα αδιακριτο βλεμα...
Ειναι ενα cabrio που βγαζει 150 αλλογα. Αλλα θελω να το αλλαξω με Navara που βγαζει 172 η με Sportage 2.7 που βγαζει 174
Καθημερινες 7 ωρες το πολυ, ΣΚ μεχρι και 17 ωρες.Καλοκαιρια δεν τα βαζχω μεσα γιατι γινετε της πουτ....ε, της Ποπης
Μονο το κρυο με "χαλαει" με οτιδιποτε αλλο ειναι μια χαρα, αλλα αν παραγεινει με τιν ζεστη ξυπναω αλλα μετα με ξαναπερνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.