Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.452 εγγεγραμμένα μέλη και 3.566.325 μηνύματα σε 106.019 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 374 άτομα.
Τις περισσότερες φορές, εμβρυακή στάση αλλά υπάρχουν και στιγμές που κοιμάμαι με freefaller. Γενικά όμως επειδή είμαι ατσούμπαλη στον ύπνο, δεν υπάρχει καταλληλότερη εικόνα για να με περιγράψει
Επειδή βαρέθηκα να προσπαθώ να το εξηγήσω με λόγια και δεν υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ αυτή η στάση ύπνου, κοιμάμαι έτσι:
Και ναι, αντί να βάλω το μαξιλάρι στο κεφάλι το βάζω κάτω απ τη μια πλευρά του στήθους.
(Ελπίζω να φαίνεται ότι είναι μπρούμυτα, έχω βάλει και κωλαράκι)
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Και ναι, αντί να βάλω το μαξιλάρι στο κεφάλι το βάζω κάτω απ τη μια πλευρά του στήθους.
Το κωλαράκι πετυχημένο !!! Το κατάλαβα το μπρούμυτα και χωρίς την περιγραφή. Όσο για το μαξιλάρι. Μάλλον θέλεις κάτι να αγκαλιάζεις. Το έκανε ο αδελφός μου με 3-4 μαξιλάρια, τα καβαλίκευε
Όσο για τον ύπνο μου, έχω την εντύπωση πως κοιμάμαι στα πλάγια αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Το κωλαράκι πετυχημένο !!! Το κατάλαβα το μπρούμυτα και χωρίς την περιγραφή. Όσο για το μαξιλάρι. Μάλλον θέλεις κάτι να αγκαλιάζεις. Το έκανε ο αδελφός μου με 3-4 μαξιλάρια, τα καβαλίκευε
Όσο για τον ύπνο μου, έχω την εντύπωση πως κοιμάμαι στα πλάγια αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.