1) Mπρούμητα..ποτέ ανάσκελα.Το κεφάλι μου να ακουμπάει πιο πολύ στο στρώμα παρά στο μαξιλάρι και να ακουμπάω σχεδόν στον τοίχο και σκεπασμένος μέχρι τοπ κεφάλι χειμώνα καλοκαίρι.Κοιμάμαι βαριά και το καλοκαίρι κολλάω στο τοίχο για έξτρα δροσιά
2) Καλοκαίρι σεντονάκι άνοιξη και φθινόπωρο με μια πικέ χειμώνα κουβέρτα ή πάπλωμα.Επίσης είμαι αγκαλίτσας παίρνω αγκαλιά το μαξιλάρι.
3)Καλοκαίρι μποξεράκι έχω μείνει και μόνος μου και δεν φόραγα τίποτα..Βέβαια ,με το κάτω τις πιτζάμας και από πάνω γυμνός κοιμάμαι και το χειμώνα ειδάλλως μια μπλουζίτσα (το τελευταίο άνοιξη και φθινόπωρο επίσης) .Αν κάνει κρύο μπιτζάμες
4) Κουκέτα (κοιμάμαι κάτω).Βέβαια εκει που σπουδάζω ημίδιπλο.Το στρώμα θα το χαρακτήριζα ούτε μαλακό ούτε σκληρό
5)7-8 αν πάω σε κλάμπ 6
6) Εδώ πάμε στις παραξενιέεεες.Πολύ ζέστη (τονίζω πώς σκεπάζομαι μέχρι πάνω ειδάλλως δεν μπορώ να κοιμηθώ)Όταν είναι βουλωμένα και τα δύο ρουθούνια,Η ηλεκτρική σκούπα και τα κουτσομπολιά των γειτόνων το πρωί στις 8 από τα μπαλκόνια.Όταν υπάρχει και η παραμικρή σταγόνα ούρων στην ουροδόχο κύστη..Αυτή η ελάχιστη αίσθηση του να κατουρήσω με τρελαίνει.Έχω μείνει στη τουαλέτα μια ΄ώρα μέχρι να κοιμηθώ.Το ροχαλητό.Όταν μου κολλάει ένα τραγούδι και το τραγουδάω στο μυαλό μου.Κουνούπια.Όταν δεν έχω φωτάκι.Πηγαίνω στο τοίχο για να έχω σκοτάδι και σκεπάζομαι για να μην βλέπω φως αλλά το φωτάκι το θέλω...Να με πάρει κάποιος τηλ στις 4 και να μιλήσω για 30 λεπτά,πάπαλα ο ύπνος μετά .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.