Πώς καταλαβαίνετε ότι είστε στο στέκι πολλή ώρα;

αρχίζουν και τσούζουν τα μάτια μου:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παίρνω μια τέτοια έκφραση....

tumblr_lrc84tgul41qfs0ya-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρίσκω θρεντ στα οποία δεν έχουν ποστάρει ταυτόχρονα η κατάρα με τον σάντοου ή ο νάουσα με τον άλεχ. :cold:

Όλα τα
newpost.gif
έχουν γίνει
oldpost.gif

οταν πρεπει να ανοιξω το φως του δωματιου και αναγκαστικα σηκωνομαι απο το γραφειο..:/:

Οταν μου μυρίζει καμμένο φαγητό.

Τσούζουν τα μάτια μου ή τελειώνουν οι πλέιλιστ ή χρειάζομαι φως :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν εχω διαβασει ολα τα νεα ποστς.Και παταω συνεχεια F5 για ανανεωση.
Tough the job of a mod:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταλαβαίνω ότι έχω μείνει πολλές ώρες στο στέκι όταν το ρολόι πρέπει να αντικατασταθεί με το ημερολόγιο.

Πειραζει να αναφερθω στις παρενεργειες του esteki?
Καθε φορα που μιλαω με καποιον νομιζω οτι θα μου δωσει αρνητικη...

Τελευταία επεξεργασία:
Παίρνω μια τέτοια έκφραση....

tumblr_lrc84tgul41qfs0ya-1.jpg
χαχαχαχαχαχαχα......:hehe:

Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται η αδερφή μου και μου λέει....-Άντε ρε Ηλέκτρα ακόμα στο στέκι είσαι?-:D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
οταν ανακαλιπτω πως πρεπει να ειμαι στο φροντιστιριο (που αρχιζει στις 6, ενω εχω κατσει στο πισι απο τις 2) σε 5 λεπτα ενω δεν εχω κανει τιποτα..:oops:..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back