Πώς καταλαβαίνετε ότι είστε στο στέκι πολλή ώρα;

• Thread starter Thread starter Bill
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οταν κανω chat ψανχω το "νεα μηνυματα" και περιμενω 30 δευτερόλεπτα για να απαντησω στον αλλο.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από αυτό: :P

Καλώς ήρθατε, Γιώργος. Η τελευταία φορά που επισκεφθήκατε το site ήταν 06/03/07 στις 23:37

Fake είναι. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όταν αρχίσει να πονάει το κεφάλι μου απ'το κόλλημα 10 ώρες μπροστά στο πισι.. :P

Πιάνετε ο κ#λ@ς μου στη καρέκλα!

υγ: συνεχίζω να ξεθάβω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από τους καπνούς. :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχίζει και μυρίζει κλεισούρα το δωμάτιο, ενώ όταν κάθησα στο pc ήταν οκ.

Όταν το μύνημά μου έχει ήδη ξεπεράσει τις 18 σελίδες (από τα μικρά που γράφω φυσικά) και πάω να το διαβάσω από την αρχή. Λίγο πριν φτάσω στο τέλος αρχίζω να χασμουριέμαι.:yawn: Τότε ακριβώς κοιτάω το ρολόι κι έχω πάντα κλείσει 5 ώρες μέσα στο στέκι. :whistle::lol: :lol::loltooth:
Σας έχει τύχει ποτέ ο server να βγάλει αυτό το σηματάκι; :giveup: Εγώ, όποτε μου συμβαίνει, καταλαβαίνω επίσης ότι έχω παρακάτσει εδώ μέσα.

Τέλος, όταν οι απαντήσεις των συνομιλητών έχουν έναν συγκεκριμένο αριθμό από τα παρακάτω ανθρωπάκια:
:mpinelik::rant::kill::xtipao::pc::knife: κλπ...

Τελευταία επεξεργασία:
1. Πονάει η μέση
2. << το χέρι
3. Νυχτώνει έτσι ξαφνικά
4. Η ζυγαριά δείχνει πιο λίγα κιλά
5. Φωνάζει η μάνα μου
6. Ο πατέρας μου
7. Οι βαθμοί πεφτουν κι αυτοί
8. Κοκκινίζουν τα μάτια
9. Ζαλίζομαι συνήθως
10. Πονοκέφαλος
11. + Όταν δεν βλέπω νέα θέματα που δεν τα έχω απαντήσει :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιος εγώ; Δεν έχω καθίσει ποτέ αρκετή ώρα στο στέκι, ώστε να καταλάβω ότι έκατσα πολλή ώρα στο στέκι. :pfff::crazy::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξέρω ότι έχω παρα-κάτσει όταν

φτάνω στο σημείο να διαβάσω ψευδές ποστ της ισί

:mad:

εμμμ αυτο ειναι το θεμα εγω δεν το καταλαβαινω μια φορα ημουν για πανω απο 2,5 ωρες και δεν ειχα παρει χαμπαρι....:redface: βεβαια τωρα λεω θα μπω π.χ για μιση ωρα και βαζω ξυπνητηρι στο κινητο γιατι αλλιως....

Πώς καταλαβαίνετε ότι είστε στο στέκι πολλή ώρα;

μπαίνει η καινούργια χιλιετία και είμαι πολύ κουρασμένος για να το γιορτάσω

οταν η μητερα μου σταματαει να μου μιλαει γιατι εχει νευρα-απο την πολλη ωρα που ειμαι στο πισι.

Όταν κάνω ανουσια scrollings ,σε σελιδες που εχω ηδη διαβάσει.

...Α και οταν,κοιταω παλιά μηνυματα μου,για να δω ποιοι εχουν βάλει +1 :redface:

...Α και οταν,κοιταω παλιά μηνυματα μου,για να δω ποιοι εχουν βάλει +1 :redface:

ΧΑχαχα. Και γω το κάνω αυτό. Ψωνάρα θεέ μου.:redface:

Οταν βλεπω ονοματα πριν δω ποστ και ξερω ηδη τι λεει το ποστ (οκευ περιπου:P)
Μαθαμε ο ενας τον αλλο βρε! Τωρα αυτο καλο ειναι η κακο?:P
Δε βαριεσαι, εχει τη χαρη του!;) Κι αν εκνευριζομαι καμμια φορα, με πιανει αλλες ωρες μια γλυκια συγκινηση πως ολοι τελικα ειμαστε μια κοινη παρεα, οι θαμωνες, ασχετως αν δεν ταιριαζουμε με ολους η ζουμε σε αλλους κοσμους!
Με λιγα λογια, το στεκι ειναι στεκι κι αν χαθει το στεκι, χασαμε ενα πολυ καλο στεκι!
(τοινγκ:fool:)

Όταν κάνω ανουσια scrollings ,σε σελιδες που εχω ηδη διαβάσει.

όταν στέλνω απειλητικά π.μ. σε όσους μου έχουνε βάλει -1 :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back