WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:57 Η WhiteDrum: #13.001 17-12-09 01:57 Αχ χαλάρωσηη.. γιατί να έχω αύριο πάλι πρωι πρωί μάθημα και μεσημεριάτικα μετά πάλι; Τί ωραία που σαπιοκοιμήθηκα μετά από 8ωρο ξεπάτωμα. ΝιαρΡρρ χρμφφφφ οοοοοηηη <-- τέντωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nataliamiss60 Νεοφερμένο μέλος Η nataliamiss60 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:02 Η nataliamiss60: #13.002 17-12-09 02:02 Και εγώ παιδιά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι μόνη και δεν εχς ύπνο τι να κάνω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:04 Η mindcircus: #13.003 17-12-09 02:04 Ελα στην κουβεντουλα χωρις θεμα Χ....(εναν αριθμο εχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:20 Η venividivici: #13.004 17-12-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αχ χαλάρωσηη.. γιατί να έχω αύριο πάλι πρωι πρωί μάθημα και μεσημεριάτικα μετά πάλι; Τί ωραία που σαπιοκοιμήθηκα μετά από 8ωρο ξεπάτωμα. ΝιαρΡρρ χρμφφφφ οοοοοηηη <-- τέντωμα Click για ανάπτυξη... κι εγώ χαλάρωση αισθάνομαι αλλά σε ιδιαιτερο μέρος του σπιτιού ...δες WC βρε τι πάθαμε...... ο γατος καταπληκτικός, γαταρος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστινακι10382 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινακι10382 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νεάπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Χριστινακι10382: #13.005 17-12-09 22:33 εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:37 Η love_angel: #13.006 17-12-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινακι: εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Click για ανάπτυξη... τι μου θυμησες τωρα.. στα χρονια του γυμνασιου μεχρι τη δευτερα γυμνασιου ειχα τρελο αγχος και παντα εβγαζα γυρω στο 18. τριτη γυμνασιου, που εμπλεξα με γκομενικα, δεν ειχα καθολου αγχος, καθως ειχα μια ψευδαισθηση να με ''γεμιζει'' και επεσα στο 14,5. αισθανομαι χαρουμενη που αθριο παω σπιτι μου και θα παρω αγκαλιτσα τη μανουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:43 Ο Guest 990498: #13.007 17-12-09 22:43 Αισθάνομαι κουρέλι από την αϋπνία (παλιουπηρεσία επιδότησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων) και εκεί που έλεγα πως θα τη παλέψω να οδηγήσω 10 ώρες μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας τα μαντάτα πως τα Τέμπη είναι κλειστά έφτασαν. Τζίζους. 15 ώρες θα κάνω και κάτι μου λέει πως αντί για γάλα στο φραπέ θα βάλω ρεντ μπουλ και πως από κάποια φάση και μετά η οδήγηση θα αρχίσει να γίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Δε βαριέσαι ρε Μπορ, όλα είναι δρόμος (και ας είναι και 15 ώρες). When?' said the moon to the stars in the sky 'Soon' said the wind that followed them all 'Who?' said the cloud that started to cry 'Me' said the rider as dry as a bone 'How?' said the sun that melted the ground and 'Why?' said the river that refused to run and 'Where?' said the thunder without a sound 'Here' said the rider and took up his gun 'No' said the stars to the moon in the sky 'No' said the trees that started to moan 'No' said the dust that blunted its eyes 'Yes' said the rider as white as a bone 'No' said the moon that rose from his sleep 'No' said the cry of the dying sun 'No' said the planet as it started to weep 'Yes' said the rider and laid down his gun Μπάνσκο σου έρχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:52 Η Utopia έγραψε: #13.008 17-12-09 22:52 Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.845 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #13.009 17-12-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Utopia: Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Click για ανάπτυξη... Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας θα είμαι εγώ ο άτυχος: Δεν είναι τίποτα το 07.30, θα το συνηθίσεις και στη φοιτητική ζωή με κάποια μαθήματα που αρχίζουν στις 9. Τι να πουν και μερικοί που ξεκινούν να δουλεύουν τέτοια ώρα (δεν αναφέρομαι σε μένα). Μπρος... ύπνο και σχολείο! ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η Utopia έγραψε: #13.010 17-12-09 23:16 Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ χαλάρωσηη.. γιατί να έχω αύριο πάλι πρωι πρωί μάθημα και μεσημεριάτικα μετά πάλι; Τί ωραία που σαπιοκοιμήθηκα μετά από 8ωρο ξεπάτωμα. ΝιαρΡρρ χρμφφφφ οοοοοηηη <-- τέντωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nataliamiss60 Νεοφερμένο μέλος Η nataliamiss60 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:02 Η nataliamiss60: #13.002 17-12-09 02:02 Και εγώ παιδιά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι μόνη και δεν εχς ύπνο τι να κάνω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:04 Η mindcircus: #13.003 17-12-09 02:04 Ελα στην κουβεντουλα χωρις θεμα Χ....(εναν αριθμο εχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:20 Η venividivici: #13.004 17-12-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αχ χαλάρωσηη.. γιατί να έχω αύριο πάλι πρωι πρωί μάθημα και μεσημεριάτικα μετά πάλι; Τί ωραία που σαπιοκοιμήθηκα μετά από 8ωρο ξεπάτωμα. ΝιαρΡρρ χρμφφφφ οοοοοηηη <-- τέντωμα Click για ανάπτυξη... κι εγώ χαλάρωση αισθάνομαι αλλά σε ιδιαιτερο μέρος του σπιτιού ...δες WC βρε τι πάθαμε...... ο γατος καταπληκτικός, γαταρος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστινακι10382 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινακι10382 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νεάπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Χριστινακι10382: #13.005 17-12-09 22:33 εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:37 Η love_angel: #13.006 17-12-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινακι: εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Click για ανάπτυξη... τι μου θυμησες τωρα.. στα χρονια του γυμνασιου μεχρι τη δευτερα γυμνασιου ειχα τρελο αγχος και παντα εβγαζα γυρω στο 18. τριτη γυμνασιου, που εμπλεξα με γκομενικα, δεν ειχα καθολου αγχος, καθως ειχα μια ψευδαισθηση να με ''γεμιζει'' και επεσα στο 14,5. αισθανομαι χαρουμενη που αθριο παω σπιτι μου και θα παρω αγκαλιτσα τη μανουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:43 Ο Guest 990498: #13.007 17-12-09 22:43 Αισθάνομαι κουρέλι από την αϋπνία (παλιουπηρεσία επιδότησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων) και εκεί που έλεγα πως θα τη παλέψω να οδηγήσω 10 ώρες μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας τα μαντάτα πως τα Τέμπη είναι κλειστά έφτασαν. Τζίζους. 15 ώρες θα κάνω και κάτι μου λέει πως αντί για γάλα στο φραπέ θα βάλω ρεντ μπουλ και πως από κάποια φάση και μετά η οδήγηση θα αρχίσει να γίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Δε βαριέσαι ρε Μπορ, όλα είναι δρόμος (και ας είναι και 15 ώρες). When?' said the moon to the stars in the sky 'Soon' said the wind that followed them all 'Who?' said the cloud that started to cry 'Me' said the rider as dry as a bone 'How?' said the sun that melted the ground and 'Why?' said the river that refused to run and 'Where?' said the thunder without a sound 'Here' said the rider and took up his gun 'No' said the stars to the moon in the sky 'No' said the trees that started to moan 'No' said the dust that blunted its eyes 'Yes' said the rider as white as a bone 'No' said the moon that rose from his sleep 'No' said the cry of the dying sun 'No' said the planet as it started to weep 'Yes' said the rider and laid down his gun Μπάνσκο σου έρχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:52 Η Utopia έγραψε: #13.008 17-12-09 22:52 Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.845 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #13.009 17-12-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Utopia: Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Click για ανάπτυξη... Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας θα είμαι εγώ ο άτυχος: Δεν είναι τίποτα το 07.30, θα το συνηθίσεις και στη φοιτητική ζωή με κάποια μαθήματα που αρχίζουν στις 9. Τι να πουν και μερικοί που ξεκινούν να δουλεύουν τέτοια ώρα (δεν αναφέρομαι σε μένα). Μπρος... ύπνο και σχολείο! ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η Utopia έγραψε: #13.010 17-12-09 23:16 Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ παιδιά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι μόνη και δεν εχς ύπνο τι να κάνω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:04 Η mindcircus: #13.003 17-12-09 02:04 Ελα στην κουβεντουλα χωρις θεμα Χ....(εναν αριθμο εχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:20 Η venividivici: #13.004 17-12-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αχ χαλάρωσηη.. γιατί να έχω αύριο πάλι πρωι πρωί μάθημα και μεσημεριάτικα μετά πάλι; Τί ωραία που σαπιοκοιμήθηκα μετά από 8ωρο ξεπάτωμα. ΝιαρΡρρ χρμφφφφ οοοοοηηη <-- τέντωμα Click για ανάπτυξη... κι εγώ χαλάρωση αισθάνομαι αλλά σε ιδιαιτερο μέρος του σπιτιού ...δες WC βρε τι πάθαμε...... ο γατος καταπληκτικός, γαταρος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστινακι10382 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινακι10382 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νεάπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Χριστινακι10382: #13.005 17-12-09 22:33 εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:37 Η love_angel: #13.006 17-12-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινακι: εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Click για ανάπτυξη... τι μου θυμησες τωρα.. στα χρονια του γυμνασιου μεχρι τη δευτερα γυμνασιου ειχα τρελο αγχος και παντα εβγαζα γυρω στο 18. τριτη γυμνασιου, που εμπλεξα με γκομενικα, δεν ειχα καθολου αγχος, καθως ειχα μια ψευδαισθηση να με ''γεμιζει'' και επεσα στο 14,5. αισθανομαι χαρουμενη που αθριο παω σπιτι μου και θα παρω αγκαλιτσα τη μανουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:43 Ο Guest 990498: #13.007 17-12-09 22:43 Αισθάνομαι κουρέλι από την αϋπνία (παλιουπηρεσία επιδότησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων) και εκεί που έλεγα πως θα τη παλέψω να οδηγήσω 10 ώρες μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας τα μαντάτα πως τα Τέμπη είναι κλειστά έφτασαν. Τζίζους. 15 ώρες θα κάνω και κάτι μου λέει πως αντί για γάλα στο φραπέ θα βάλω ρεντ μπουλ και πως από κάποια φάση και μετά η οδήγηση θα αρχίσει να γίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Δε βαριέσαι ρε Μπορ, όλα είναι δρόμος (και ας είναι και 15 ώρες). When?' said the moon to the stars in the sky 'Soon' said the wind that followed them all 'Who?' said the cloud that started to cry 'Me' said the rider as dry as a bone 'How?' said the sun that melted the ground and 'Why?' said the river that refused to run and 'Where?' said the thunder without a sound 'Here' said the rider and took up his gun 'No' said the stars to the moon in the sky 'No' said the trees that started to moan 'No' said the dust that blunted its eyes 'Yes' said the rider as white as a bone 'No' said the moon that rose from his sleep 'No' said the cry of the dying sun 'No' said the planet as it started to weep 'Yes' said the rider and laid down his gun Μπάνσκο σου έρχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:52 Η Utopia έγραψε: #13.008 17-12-09 22:52 Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.845 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #13.009 17-12-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Utopia: Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Click για ανάπτυξη... Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας θα είμαι εγώ ο άτυχος: Δεν είναι τίποτα το 07.30, θα το συνηθίσεις και στη φοιτητική ζωή με κάποια μαθήματα που αρχίζουν στις 9. Τι να πουν και μερικοί που ξεκινούν να δουλεύουν τέτοια ώρα (δεν αναφέρομαι σε μένα). Μπρος... ύπνο και σχολείο! ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η Utopia έγραψε: #13.010 17-12-09 23:16 Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα στην κουβεντουλα χωρις θεμα Χ....(εναν αριθμο εχει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:20 Η venividivici: #13.004 17-12-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αχ χαλάρωσηη.. γιατί να έχω αύριο πάλι πρωι πρωί μάθημα και μεσημεριάτικα μετά πάλι; Τί ωραία που σαπιοκοιμήθηκα μετά από 8ωρο ξεπάτωμα. ΝιαρΡρρ χρμφφφφ οοοοοηηη <-- τέντωμα Click για ανάπτυξη... κι εγώ χαλάρωση αισθάνομαι αλλά σε ιδιαιτερο μέρος του σπιτιού ...δες WC βρε τι πάθαμε...... ο γατος καταπληκτικός, γαταρος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστινακι10382 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινακι10382 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νεάπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Χριστινακι10382: #13.005 17-12-09 22:33 εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:37 Η love_angel: #13.006 17-12-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινακι: εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Click για ανάπτυξη... τι μου θυμησες τωρα.. στα χρονια του γυμνασιου μεχρι τη δευτερα γυμνασιου ειχα τρελο αγχος και παντα εβγαζα γυρω στο 18. τριτη γυμνασιου, που εμπλεξα με γκομενικα, δεν ειχα καθολου αγχος, καθως ειχα μια ψευδαισθηση να με ''γεμιζει'' και επεσα στο 14,5. αισθανομαι χαρουμενη που αθριο παω σπιτι μου και θα παρω αγκαλιτσα τη μανουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:43 Ο Guest 990498: #13.007 17-12-09 22:43 Αισθάνομαι κουρέλι από την αϋπνία (παλιουπηρεσία επιδότησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων) και εκεί που έλεγα πως θα τη παλέψω να οδηγήσω 10 ώρες μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας τα μαντάτα πως τα Τέμπη είναι κλειστά έφτασαν. Τζίζους. 15 ώρες θα κάνω και κάτι μου λέει πως αντί για γάλα στο φραπέ θα βάλω ρεντ μπουλ και πως από κάποια φάση και μετά η οδήγηση θα αρχίσει να γίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Δε βαριέσαι ρε Μπορ, όλα είναι δρόμος (και ας είναι και 15 ώρες). When?' said the moon to the stars in the sky 'Soon' said the wind that followed them all 'Who?' said the cloud that started to cry 'Me' said the rider as dry as a bone 'How?' said the sun that melted the ground and 'Why?' said the river that refused to run and 'Where?' said the thunder without a sound 'Here' said the rider and took up his gun 'No' said the stars to the moon in the sky 'No' said the trees that started to moan 'No' said the dust that blunted its eyes 'Yes' said the rider as white as a bone 'No' said the moon that rose from his sleep 'No' said the cry of the dying sun 'No' said the planet as it started to weep 'Yes' said the rider and laid down his gun Μπάνσκο σου έρχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:52 Η Utopia έγραψε: #13.008 17-12-09 22:52 Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.845 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #13.009 17-12-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Utopia: Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Click για ανάπτυξη... Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας θα είμαι εγώ ο άτυχος: Δεν είναι τίποτα το 07.30, θα το συνηθίσεις και στη φοιτητική ζωή με κάποια μαθήματα που αρχίζουν στις 9. Τι να πουν και μερικοί που ξεκινούν να δουλεύουν τέτοια ώρα (δεν αναφέρομαι σε μένα). Μπρος... ύπνο και σχολείο! ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η Utopia έγραψε: #13.010 17-12-09 23:16 Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Αχ χαλάρωσηη.. γιατί να έχω αύριο πάλι πρωι πρωί μάθημα και μεσημεριάτικα μετά πάλι; Τί ωραία που σαπιοκοιμήθηκα μετά από 8ωρο ξεπάτωμα. ΝιαρΡρρ χρμφφφφ οοοοοηηη <-- τέντωμα Click για ανάπτυξη... κι εγώ χαλάρωση αισθάνομαι αλλά σε ιδιαιτερο μέρος του σπιτιού ...δες WC βρε τι πάθαμε...... ο γατος καταπληκτικός, γαταρος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστινακι10382 Νεοφερμένο μέλος Η Χριστινακι10382 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νεάπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Χριστινακι10382: #13.005 17-12-09 22:33 εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:37 Η love_angel: #13.006 17-12-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινακι: εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Click για ανάπτυξη... τι μου θυμησες τωρα.. στα χρονια του γυμνασιου μεχρι τη δευτερα γυμνασιου ειχα τρελο αγχος και παντα εβγαζα γυρω στο 18. τριτη γυμνασιου, που εμπλεξα με γκομενικα, δεν ειχα καθολου αγχος, καθως ειχα μια ψευδαισθηση να με ''γεμιζει'' και επεσα στο 14,5. αισθανομαι χαρουμενη που αθριο παω σπιτι μου και θα παρω αγκαλιτσα τη μανουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:43 Ο Guest 990498: #13.007 17-12-09 22:43 Αισθάνομαι κουρέλι από την αϋπνία (παλιουπηρεσία επιδότησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων) και εκεί που έλεγα πως θα τη παλέψω να οδηγήσω 10 ώρες μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας τα μαντάτα πως τα Τέμπη είναι κλειστά έφτασαν. Τζίζους. 15 ώρες θα κάνω και κάτι μου λέει πως αντί για γάλα στο φραπέ θα βάλω ρεντ μπουλ και πως από κάποια φάση και μετά η οδήγηση θα αρχίσει να γίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Δε βαριέσαι ρε Μπορ, όλα είναι δρόμος (και ας είναι και 15 ώρες). When?' said the moon to the stars in the sky 'Soon' said the wind that followed them all 'Who?' said the cloud that started to cry 'Me' said the rider as dry as a bone 'How?' said the sun that melted the ground and 'Why?' said the river that refused to run and 'Where?' said the thunder without a sound 'Here' said the rider and took up his gun 'No' said the stars to the moon in the sky 'No' said the trees that started to moan 'No' said the dust that blunted its eyes 'Yes' said the rider as white as a bone 'No' said the moon that rose from his sleep 'No' said the cry of the dying sun 'No' said the planet as it started to weep 'Yes' said the rider and laid down his gun Μπάνσκο σου έρχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:52 Η Utopia έγραψε: #13.008 17-12-09 22:52 Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.845 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #13.009 17-12-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Utopia: Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Click για ανάπτυξη... Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας θα είμαι εγώ ο άτυχος: Δεν είναι τίποτα το 07.30, θα το συνηθίσεις και στη φοιτητική ζωή με κάποια μαθήματα που αρχίζουν στις 9. Τι να πουν και μερικοί που ξεκινούν να δουλεύουν τέτοια ώρα (δεν αναφέρομαι σε μένα). Μπρος... ύπνο και σχολείο! ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η Utopia έγραψε: #13.010 17-12-09 23:16 Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:37 Η love_angel: #13.006 17-12-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινακι: εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Click για ανάπτυξη... τι μου θυμησες τωρα.. στα χρονια του γυμνασιου μεχρι τη δευτερα γυμνασιου ειχα τρελο αγχος και παντα εβγαζα γυρω στο 18. τριτη γυμνασιου, που εμπλεξα με γκομενικα, δεν ειχα καθολου αγχος, καθως ειχα μια ψευδαισθηση να με ''γεμιζει'' και επεσα στο 14,5. αισθανομαι χαρουμενη που αθριο παω σπιτι μου και θα παρω αγκαλιτσα τη μανουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Δεκεμβρίου 2009 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:43 Ο Guest 990498: #13.007 17-12-09 22:43 Αισθάνομαι κουρέλι από την αϋπνία (παλιουπηρεσία επιδότησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων) και εκεί που έλεγα πως θα τη παλέψω να οδηγήσω 10 ώρες μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας τα μαντάτα πως τα Τέμπη είναι κλειστά έφτασαν. Τζίζους. 15 ώρες θα κάνω και κάτι μου λέει πως αντί για γάλα στο φραπέ θα βάλω ρεντ μπουλ και πως από κάποια φάση και μετά η οδήγηση θα αρχίσει να γίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Δε βαριέσαι ρε Μπορ, όλα είναι δρόμος (και ας είναι και 15 ώρες). When?' said the moon to the stars in the sky 'Soon' said the wind that followed them all 'Who?' said the cloud that started to cry 'Me' said the rider as dry as a bone 'How?' said the sun that melted the ground and 'Why?' said the river that refused to run and 'Where?' said the thunder without a sound 'Here' said the rider and took up his gun 'No' said the stars to the moon in the sky 'No' said the trees that started to moan 'No' said the dust that blunted its eyes 'Yes' said the rider as white as a bone 'No' said the moon that rose from his sleep 'No' said the cry of the dying sun 'No' said the planet as it started to weep 'Yes' said the rider and laid down his gun Μπάνσκο σου έρχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:52 Η Utopia έγραψε: #13.008 17-12-09 22:52 Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.845 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #13.009 17-12-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Utopia: Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Click για ανάπτυξη... Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας θα είμαι εγώ ο άτυχος: Δεν είναι τίποτα το 07.30, θα το συνηθίσεις και στη φοιτητική ζωή με κάποια μαθήματα που αρχίζουν στις 9. Τι να πουν και μερικοί που ξεκινούν να δουλεύουν τέτοια ώρα (δεν αναφέρομαι σε μένα). Μπρος... ύπνο και σχολείο! ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η Utopia έγραψε: #13.010 17-12-09 23:16 Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστινακι: εχω αγχος πολυυυυυυ!!!!!αυριο παιρνω βαθμους....φοβαμαι λιγουλακι.... Click για ανάπτυξη... τι μου θυμησες τωρα.. στα χρονια του γυμνασιου μεχρι τη δευτερα γυμνασιου ειχα τρελο αγχος και παντα εβγαζα γυρω στο 18. τριτη γυμνασιου, που εμπλεξα με γκομενικα, δεν ειχα καθολου αγχος, καθως ειχα μια ψευδαισθηση να με ''γεμιζει'' και επεσα στο 14,5. αισθανομαι χαρουμενη που αθριο παω σπιτι μου και θα παρω αγκαλιτσα τη μανουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:43 Ο Guest 990498: #13.007 17-12-09 22:43 Αισθάνομαι κουρέλι από την αϋπνία (παλιουπηρεσία επιδότησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων) και εκεί που έλεγα πως θα τη παλέψω να οδηγήσω 10 ώρες μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας τα μαντάτα πως τα Τέμπη είναι κλειστά έφτασαν. Τζίζους. 15 ώρες θα κάνω και κάτι μου λέει πως αντί για γάλα στο φραπέ θα βάλω ρεντ μπουλ και πως από κάποια φάση και μετά η οδήγηση θα αρχίσει να γίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Δε βαριέσαι ρε Μπορ, όλα είναι δρόμος (και ας είναι και 15 ώρες). When?' said the moon to the stars in the sky 'Soon' said the wind that followed them all 'Who?' said the cloud that started to cry 'Me' said the rider as dry as a bone 'How?' said the sun that melted the ground and 'Why?' said the river that refused to run and 'Where?' said the thunder without a sound 'Here' said the rider and took up his gun 'No' said the stars to the moon in the sky 'No' said the trees that started to moan 'No' said the dust that blunted its eyes 'Yes' said the rider as white as a bone 'No' said the moon that rose from his sleep 'No' said the cry of the dying sun 'No' said the planet as it started to weep 'Yes' said the rider and laid down his gun Μπάνσκο σου έρχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:52 Η Utopia έγραψε: #13.008 17-12-09 22:52 Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.845 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #13.009 17-12-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Utopia: Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Click για ανάπτυξη... Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας θα είμαι εγώ ο άτυχος: Δεν είναι τίποτα το 07.30, θα το συνηθίσεις και στη φοιτητική ζωή με κάποια μαθήματα που αρχίζουν στις 9. Τι να πουν και μερικοί που ξεκινούν να δουλεύουν τέτοια ώρα (δεν αναφέρομαι σε μένα). Μπρος... ύπνο και σχολείο! ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η Utopia έγραψε: #13.010 17-12-09 23:16 Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αισθάνομαι κουρέλι από την αϋπνία (παλιουπηρεσία επιδότησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων) και εκεί που έλεγα πως θα τη παλέψω να οδηγήσω 10 ώρες μέχρι το Μπάνσκο της Βουλγαρίας τα μαντάτα πως τα Τέμπη είναι κλειστά έφτασαν. Τζίζους. 15 ώρες θα κάνω και κάτι μου λέει πως αντί για γάλα στο φραπέ θα βάλω ρεντ μπουλ και πως από κάποια φάση και μετά η οδήγηση θα αρχίσει να γίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Δε βαριέσαι ρε Μπορ, όλα είναι δρόμος (και ας είναι και 15 ώρες). When?' said the moon to the stars in the sky 'Soon' said the wind that followed them all 'Who?' said the cloud that started to cry 'Me' said the rider as dry as a bone 'How?' said the sun that melted the ground and 'Why?' said the river that refused to run and 'Where?' said the thunder without a sound 'Here' said the rider and took up his gun 'No' said the stars to the moon in the sky 'No' said the trees that started to moan 'No' said the dust that blunted its eyes 'Yes' said the rider as white as a bone 'No' said the moon that rose from his sleep 'No' said the cry of the dying sun 'No' said the planet as it started to weep 'Yes' said the rider and laid down his gun Μπάνσκο σου έρχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:52 Η Utopia έγραψε: #13.008 17-12-09 22:52 Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.845 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #13.009 17-12-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Utopia: Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Click για ανάπτυξη... Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας θα είμαι εγώ ο άτυχος: Δεν είναι τίποτα το 07.30, θα το συνηθίσεις και στη φοιτητική ζωή με κάποια μαθήματα που αρχίζουν στις 9. Τι να πουν και μερικοί που ξεκινούν να δουλεύουν τέτοια ώρα (δεν αναφέρομαι σε μένα). Μπρος... ύπνο και σχολείο! ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η Utopia έγραψε: #13.010 17-12-09 23:16 Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.845 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #13.009 17-12-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Utopia: Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Click για ανάπτυξη... Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας θα είμαι εγώ ο άτυχος: Δεν είναι τίποτα το 07.30, θα το συνηθίσεις και στη φοιτητική ζωή με κάποια μαθήματα που αρχίζουν στις 9. Τι να πουν και μερικοί που ξεκινούν να δουλεύουν τέτοια ώρα (δεν αναφέρομαι σε μένα). Μπρος... ύπνο και σχολείο! ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η Utopia έγραψε: #13.010 17-12-09 23:16 Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Utopia: Eιμαι πτωμα σημερα.....εχω νευρα,αγχος και θα ειναι πολυ ατυχος αυτος που θα τολμησει να μου φερει αντιρρηση....Νυσταζω υπερβολικα και δεν θα το αντεξω να παω σχολειο αυριο...........τι τραβαμε και εμεις οι μαθητες,δν μας εφταναν ολα τ αλλα εχουμε και ξυπνημα στις 7.30.......... Click για ανάπτυξη... Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας θα είμαι εγώ ο άτυχος: Δεν είναι τίποτα το 07.30, θα το συνηθίσεις και στη φοιτητική ζωή με κάποια μαθήματα που αρχίζουν στις 9. Τι να πουν και μερικοί που ξεκινούν να δουλεύουν τέτοια ώρα (δεν αναφέρομαι σε μένα). Μπρος... ύπνο και σχολείο! ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Utopia Νεοφερμένο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η Utopia έγραψε: #13.010 17-12-09 23:16 Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλως σας βρηκα..........δλδ θα συνεχιστει αυτο το μαρτυριο???μπα..ειναι νωρις ακομα για υπνο.....ευτυχως αυριο εχω απ την 2η ωρα μαθημα.....και μιση ωρα παραπανω υπνος κατι ειναι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Phoebe έγραψε: #13.011 18-12-09 00:10 Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγκινημένη! "Βλέπεις" τι χάνεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο Dark_kronos: #13.012 18-12-09 22:27 Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως ειναι να κανεις μια προσπαθεια, να δεινεις ολων σου τον ευατο, και συνεχος να στο μαμαει καπιος;... Αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsoutsouba Νεοφερμένο μέλος Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barwoman και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:13 Η Tsoutsouba: #13.013 19-12-09 07:13 Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετσι ειναι τα πραγματα κρονε... γι'αυτο ακριβως οταν θες να δωσεις κατι πολυ, δεν ζητας ανταλλαγματα. Την δικη σου αναγκη ικανοποιεις! Wake up love and live your wonderful life! Μμμμακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #13.014 20-12-09 18:12 Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με 38 πυρετό και βρισκόμενη τώρα στην δουλειά και για ακόμα 4 ώρες...αισθάνομαι οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:13 Η love_angel: #13.015 20-12-09 18:13 ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποτε προλαβες και γυρισες απο λαρισα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nienor Νεοφερμένο μέλος Η Nienor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:41 Η Nienor έγραψε: #13.016 20-12-09 18:41 Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αισθάνομαι μια νύστα...και πριν λίγο ξύπνησα....Το ξενύχτι φταίει για όλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:34 Ο Dark_kronos: #13.017 20-12-09 19:34 Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Ο Speedy έγραψε: #13.018 20-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 Joji jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Χαλια.. Click για ανάπτυξη... Σε λίγο καιρό θα γελάς που αισθάνεσαι χάλια... και θα λές αν είναι δυνατόν.. και μου το λέγε αυτός ο speedy...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Phoebe έγραψε: #13.019 20-12-09 23:56 15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 649 650 651 652 653 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 651 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
15 Απριλίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Η love_angel: #13.020 21-12-09 00:00 πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πώς ειναι δυνατον να εχεις τοσους ανθρωπους γυρω σου και παρολα αυτα να νιωθεις τοσο μονος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.