Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.420 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.249 μηνύματα σε 105.914 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 311 άτομα.
Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.698 μηνύματα.
αααα μια χαρά αισθάνομαι.......
ή εγώ δεν είμαι καλά ή εσάς σας έχουν ψεκάσει με κάτι.......όχι άλλη απαισιοδοξία.......
ρε μπας και δεν είμαι γώ τελικά καλά;
Δίοτι τρελός είναι αυτός που δεν συμφωνει με τους πολλούς......
ατάκες απο την ταινία ο φίλος μου ο λευτεράκης "...Τρελός;; Και τι πάει να πει τρελός;;; Η τρέλα κύριε, είναι η λογική των ολίγων. Και τρελός, υποτίθεται είναι εκείνος που διαφωνεί με τους πολλούς.
Ερωτάται όμως: Είναι πάντοτε τρελός εκείνος που διαφωνεί με τους πολλούς;;; Και γιατί να μην είναι τρελοί οι πολλοί που διαφωνούν με τον έναν και να είναι ο ένας που διαφωνεί με τους πολλούς;;; Ερωτώ..."
ρε λες;;;;;;;;;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρε γατουλα, μη πας ετσι απροετοιμαστη σε ξενα σπιτια, ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει.
Ασε κατσε κει που καθεσαι κι οταν ερθει η ωρα θα καλεσεις και θα σε καλεσουν, ετσι πανε αυτα.
(Μεταφορικως αλλα και κυριολεκτικως)
Κι εσυ βρε ρας, οταν μια γυναικα σου κανει τετοια προταση μην το αναλυεις και πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.698 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.