Πώς αισθάνεστε;

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.
Relaxing Sunday Afternoon GIF

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα.
youtube mood GIF by Rachael Ray Show

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.833 μηνύματα.
Κρυώνω.

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.
Cat Netflix GIF by Blown Away

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Έχω χάσει τις ελπίδες μου για τα πάντα πλέον... Όμως οι στίχοι αυτού του υπέροχου , ελπιδοφόρου τραγουδιού με επαναφέρουν

*Όσα έχω ονειρευτει
Τόσα έχω ακυρώσει
Μα Πάντα έρχεται η στιγμή
Για περισσότερα
Περισσότερα
Θαύματα
Αναπάντεχα
Εκεί που έλεγες , θα μαι πάντα χαμένος
Η αγάπη έρχεται στο τέλος .....*

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.177 μηνύματα.

NeferYoustie

Νεοφερμένο μέλος

Η Γιουστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 69 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.833 μηνύματα.