Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.420 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.443 μηνύματα σε 105.917 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 350 άτομα.
Εργασιοθεραπεία ? Καλά κάνεις ! Μή το συνηθίζεις όμως,οι 8 ώρες μπορείνα γίνουν 18 ! Το εχω δεί σου λέω !!! Επειτα,αυτά δεν είναι για την ηλικία σου ! Καλύτερα ενα 8ωρο ΜΕ ερωτικές ανησυχίες,παρά...αποστείρωση. Τα παλληκαράκια θα περιμένουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χεχε, να'σ'καλά!!
Ήμουν αγχωμένη, γιατί είχα συνέντευξη... και το πορτφόλιό μου ήθελε πολλήηηηη δουλειά!!! Να 'μαι όλη μέρα στα τηλέφωνα, με το μπαμπά μου κι ένα φωτοτυπείο στην Ελλάδα... πανικός...!
δεν ειμαι καλα. καθολου καλα. εκτος του οτι ξυπνησα με εφιαλτες που τους εβλεπα ακομα και οταν ειχα ανοιξει τα ματια μου, ζαλιζομαι κιολας..και ειχα κανα δυο ασχημα τηλεφωνηματα πρωινιατικα, αντε ρε γαμωτο με το καλημερα να μην πανε ολα στραβα, δε θελω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.
δεν ειμαι καλα. καθολου καλα. εκτος του οτι ξυπνησα με εφιαλτες που τους εβλεπα ακομα και οταν ειχα ανοιξει τα ματια μου, ζαλιζομαι κιολας..και ειχα κανα δυο ασχημα τηλεφωνηματα πρωινιατικα, αντε ρε γαμωτο με το καλημερα να μην πανε ολα στραβα, δε θελω...
Αχ -αχ ! Γράφετε χωρίς να διαβάζετε κανένα πόστ άλλο,παλαιότερο, η σχετικό,η παράθεση δικού σας πόστ,εκτός αν είναι ίδια σελίδα !!! Παράξενος γίνομαι ?
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.