Πώς αισθάνεστε;

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,256 μηνύματα.
Ότι θέλω να βάλω τα κλάματα και να σπάσω κάτι, να βγάλω τα νεύρα μου κάπως ρε φίλε.
Αχ πώς θέλω έναν σάκο του μποξ τώρα, πότε θα τον αγοράσω να βαράω κάτι επιτέλους;

Αα και επίσης αποτυχημένη μην ξεχάσω

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,207 μηνύματα.
Ανυπόμονη και ενθουσιασμένη και φοβισμένη

gazaki voutaniou

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 209 μηνύματα.
το αγχος βαρεθηκε να με χτυπαει μονο στον εγκεφαλο οποτε τωρα εχει γινει το στομαχι μου ο σακος του μποξ

θελω απλα να μπω σε πληρη λειτουργια αυτοματου πιλοτου μεχρι τον ιουνιο

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,405 μηνύματα.
Σκασμενος από το φαι και απορημένος (όχι για το προηγούμενο)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,415 μηνύματα.
Είναι αυτή η ώρα της νύχτας. Ξέρετε. Αυτή με τις κακές σκέψεις.

Πως αισθάνεστε: Αναστεναγμός βαρύς.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,415 μηνύματα.
Λεω στο βιβλιοπωλείο να γραφτώ, την έκπτωση να πάρω,
μα δεκαπέντε τόμοι πως θα ρθουν, θα θέλουν ένα κάρο
κι αν τα συνορα περάσουνε, λεφτά θα πρέπει να τσοντάρω
θα παω με μπουρνούζι σώβρακο, μπροστά τους σαν τον χάρο.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΠΟΛΥ. Ενα ιππότι να με σώσει.

Δεν εχω πονοκέφαλο, μαγειρευω καλά, ακούω ενεργά.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,256 μηνύματα.
Πεθαμένη απ' την κούραση

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
prisoner-3228314.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
Νιώθω θυμό.

Και απογοήτευση.

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,540 μηνύματα.
Αγχωμένος