Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,256 μηνύματα.
13-08-24
00:12
Ότι θέλω να βάλω τα κλάματα και να σπάσω κάτι, να βγάλω τα νεύρα μου κάπως ρε φίλε.
Αχ πώς θέλω έναν σάκο του μποξ τώρα, πότε θα τον αγοράσω να βαράω κάτι επιτέλους;
Αα και επίσης αποτυχημένη μην ξεχάσω
Αχ πώς θέλω έναν σάκο του μποξ τώρα, πότε θα τον αγοράσω να βαράω κάτι επιτέλους;
Αα και επίσης αποτυχημένη μην ξεχάσω
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,207 μηνύματα.
13-08-24
01:50
Αδικημένη
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,207 μηνύματα.
16-08-24
15:33
Ανυπόμονη και ενθουσιασμένη και φοβισμένη
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 209 μηνύματα.
16-08-24
18:34
το αγχος βαρεθηκε να με χτυπαει μονο στον εγκεφαλο οποτε τωρα εχει γινει το στομαχι μου ο σακος του μποξ
θελω απλα να μπω σε πληρη λειτουργια αυτοματου πιλοτου μεχρι τον ιουνιο
θελω απλα να μπω σε πληρη λειτουργια αυτοματου πιλοτου μεχρι τον ιουνιο
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,834 μηνύματα.
18-08-24
00:19
Απογοητευμένος
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,405 μηνύματα.
18-08-24
01:08
Σκασμενος από το φαι και απορημένος (όχι για το προηγούμενο)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,415 μηνύματα.
19-08-24
02:42
Είναι αυτή η ώρα της νύχτας. Ξέρετε. Αυτή με τις κακές σκέψεις.
Πως αισθάνεστε: Αναστεναγμός βαρύς.
Πως αισθάνεστε: Αναστεναγμός βαρύς.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,415 μηνύματα.
19-08-24
23:53
Λεω στο βιβλιοπωλείο να γραφτώ, την έκπτωση να πάρω,
μα δεκαπέντε τόμοι πως θα ρθουν, θα θέλουν ένα κάρο
κι αν τα συνορα περάσουνε, λεφτά θα πρέπει να τσοντάρω
θα παω με μπουρνούζι σώβρακο, μπροστά τους σαν τον χάρο.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΠΟΛΥ. Ενα ιππότι να με σώσει.
Δεν εχω πονοκέφαλο, μαγειρευω καλά, ακούω ενεργά.
μα δεκαπέντε τόμοι πως θα ρθουν, θα θέλουν ένα κάρο
κι αν τα συνορα περάσουνε, λεφτά θα πρέπει να τσοντάρω
θα παω με μπουρνούζι σώβρακο, μπροστά τους σαν τον χάρο.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΠΟΛΥ. Ενα ιππότι να με σώσει.
Δεν εχω πονοκέφαλο, μαγειρευω καλά, ακούω ενεργά.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
22-08-24
04:35
Μειονεκτικά
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,256 μηνύματα.
24-08-24
16:17
Πεθαμένη απ' την κούραση
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,834 μηνύματα.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
25-08-24
15:51
Αναποφάσιστη
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
25-08-24
21:02
Νιώθω θυμό.
Και απογοήτευση.
Και απογοήτευση.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
26-08-24
20:35
Πιασμένη
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,540 μηνύματα.
26-08-24
21:04
Αγχωμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Μήτσος10
- rafaela11
- Kate1914
- jellojina
- nearos
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.