Πώς αισθάνεστε;

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,180 μηνύματα.
I Love You Swoon GIF by Studios 2016

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
Επιτέλους έχω ξαλαφρώσει από ορισμένα πράγματα που μου βάραιναν την ψυχή.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,439 μηνύματα.
Σαν το παιδάκι που θέλει να βγει να παίξει μπάλα και έχει άλλα 45' μαθήματος.

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
Οταν έκλεισα το σπίτι του φίλου μου που να ήξερα οτι ο κόσμος κινούνταν με συνθήκες. Η μπόχα ήταν διάχυτη.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

αισθάνομαι πτώμα, αλλά νιώθω και υπερένταση. προσπάθησα να κοιμηθώ μια ώρα, να κάμω reset, αλλά μάταια. :mad: