Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,257 εγγεγραμμένα μέλη και 3,540,252 μηνύματα σε 105,275 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 655 άτομα.
Σοοοοκ μετά από καιρό βλέπω ίσια τα μαλλιά μου.. άνετα τα κάνω θηλιά και πνίγομαι
Γυρίζουν 2 σχεδόν φορές γύρω από το λαιμό μου και όχι δεν έχω αυτοκτονικές διαθέσεις
Είμαι απλά ενθουσιασμένη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Σοοοοκ μετά από καιρό βλέπω ίσια τα μαλλιά μου.. άνετα τα κάνω θηλιά και πνίγομαι
Γυρίζουν 2 σχεδόν φορές γύρω από το λαιμό μου και όχι δεν έχω αυτοκτονικές διαθέσεις
Είμαι απλά ενθουσιασμένη
Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2,671 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.